- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Smokegyuri. Pontosan tudod, hogy nem azért írtam/írom ezeket mert AMD ellenes lennék (hogy mást ne mondjak nem rég váltam meg a 939-es gépemtől amit 2005óta nem volt szívem eladni). Azért mert "odaát" ezzel poénkodunk Lipivel az egy dolog. Nem kell komolyan venni. De az i5-750 és a X4 965 között alig van 2-5ezer forintnyi különbség. És ha nagyon spórolósra fogja az ember a figurát vehet alá 18k-ért is új lapot. Ok az full fapad tuningolni nem nagyon kell vele de nincs is rá igazán szükség mert a i5-750 alapból potens kis dög. AM3 vonalon is kb 17-18k körül kezdődnek a bevállalható alaplapok. Így már azért másabb a kép. Ha minden hozzávaló (vga, hdd, stb) azonos akkor legrosszabb esetben is maximum +5k val drágább egy i5-750konfig. Amúgy meg: [link]
A Core i7 meg egy teljesen más dimenzió a Phenom X4-hez képest. Össze kell őket engedni azonos órajelen és rögtön kibukik a két architektúra közötti különbség. Én erről beszéltem mindvégig. Aki megengedhet magának egy X4 965-öt vagy egy i7-920at annak már csak a nyújtott teljesítmény a mérvadó nem az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest