- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Gondolkoztam válaszoljak-e, annyira értelmetlen volt ez a hozzászólásod.
A KRAZ-t kihagytad kérlek szépen.
A vásárlási szabadságról egyet értek veled, a véleményem csak azért írtam le mert a kolléga vásárlási tanácsot kért...
Te meg légyszi legközelebb mielőtt hülyeséget írnál olvasd vissza, kinek és mire is válaszolt a másik! Kösz! -
Mankó
veterán
S megérte, ár/érték/teljesítmény viszonylatban?
Én most a 4 magosítható Phenom II és az i5-70 között tipródok. i5 teljesítmény, fogyasztás, PhII tovább fejleszthetőség.
Lövésem nincs mi lenne a helyes. Lehet alul kellene feszelnem a mostani 8400-am s várni fél 1 évet, hogy merre megy tovább a technika. -
picur220
veterán
Annyi a gond, hogy kevesebb AMD-s laptop van, de tényleg jobbak néhol! Nekem mondjuk nincs laptopom, de a gépem AMDs, és nagyon jó!
Scythe: engem is zavar, PhII tényleg jobb lenne, de már ezekhez képtelen vagyok hozzászokni
Inkább ki szoktam írni. Miért nem tud az AMD is 2-3-betűs procineveket kitalálni?!
De most nem, intelnél ott a C2D, C2Q, PIV, cD, i3, i5, i7, simán érthető, elterjedt rövidítések, az AMD meg Athlon, Phenom. Mondjuk kitaláltam, hogy lehetne rövidíteni! AX2, AX3, AX4, PX2, PX3, PX4. Szerintem jó lehet!
-
Joshi
titán
-
Blaze71
őstag
Csak halkan jegyzem meg, hogy az I7 920 teljesítményétől százalékosan nem túl sokkal van lemaradva, ha rendesen megrángatom, a mostani DENEB magos Athlon-II 620-am sem. Olyan 30% körüli a hátránya, de kb 100 ezer forinttal került kevesebbe. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyértelműen az Intel I7 proci jobb, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül. Ráadásul nekem a proci, meg a lap együtt került 40 ezerbe újonan 3 év garival, tehát a cikk címe alapján majdnem konfig 40 ezerért. Azért ez a nem mindegy, hogy az embernek van egy viszonylag jó gépe egy havi fizetésből, vagy ha nem manager, akkor fél évig kell rá spórolni.
-
Joshi
titán
Te azt gondolod hogy én az X4 B50 procimat még idén le fogom cserélni?
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Tényleg hülyeségeket beszélsz, olyan tesztprogramok által generált pontszámbeli különbségekkel érveltek amit az átlag felhasználáskor észre sem veszünk.
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban.
-
kelzsoca
félisten
Majd a friss 6 magosokkal sikereket érhet el az AMD, az eddig megjelent phenomok már jobbak nem lesznek, csak sajnos az AMD fanok, illetve azok akik ilyen processzorral rendelkeznek ezt nem szeretnék belátni, illetve fáj az igazság és a tények.
Ez kb , akkor lenne verseny , ha az AMD 955 meg a 965 megverni az i5öt azonos órajelen
Ez akkor lett volna verseny ha a csúcs AMD a csúcs Intelt szorongatja meg, és nem a középkategóriásat próbálja több kevesebb sikerrel
-
Mankó
veterán
Eggyel feljebb Gyuri27 megmondta a frankót. A 775 amúgy is kihalófélben van, most nem lenne ésszerű egy szintén kihalni készülő platformba fektetni. Akkor marad az amd, s majd beleteszek egy Phenom II 4 magosított procit. Ebben a felállásban 4gb rammal, csak kibírja vlameddig, max megtámogatom egy fajin kis ssd-vel.
Igaz többet fog fogyasztani, de csak nem kell majd a végén eladnom, hogy kifizessem a villanyszámlát. -
Geri9159
tag
Mihez képest drága egy AMD Ph2 965-höz képest tényleg drágább volt 2000 ft-al viszont a teszt alapján annyival erősebb is és kevesebbet is fogyaszt..
Ezt a fogyasztást pedig most tárgyalják hogy mennyit lehet spórolni vele így az a 2000 ft különbség vissza jön (aminek örülök). -
Így is van 2 ezer forint különbség, úgy, hogy integrált vga ára is benne van az amd lapban, ami ha nem játszik az ember pont elég
!
Az aprós árak meg absz nem mérvadóak, mert 36ért újonnan hirdetik csere garival 1 hónap se számla se semmi...
Szerkesztve:
Azért a fenti két lapot linkeltem, mert Asrock és olcsóak, illetve mind2n van raid támogatás és firewire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest