- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
Alonso69 #5269 üzenetére
A DFE a Data partíció megtartása miatt kell? Lehet, egyszerűbb lenne mindenre wipe-ot küldeni, akkor nem kell vele vacakolni. Gondolom, mielőtt nekiállt művészkedni, volt másolata mindenről.
Én alapból mindent wipeolok twrp-ből, +format data, a microsd marad csak ki, azon van kimenekítve minden. Soha nem kellett a dfe, még miui váltásról oda-vissza sem. A másik, hogy Orangefox nálam sose ment rendben, XDA-ról twrp 3.2.3 van fent (kinder, ha kell írj rám, átküldöm a linket, vagy magát a cuccot)
-
Trailblazer
veterán
válasz
Alonso69 #5182 üzenetére
Stock eleve kiesett, mert extra szolgáltatásokat nem tartalmaz, a másik kettőről még csak nem is hallottam. Személy szerint az xda-n a leggyakrabban frissített kerneleket néztem, onnét az "árnyék" (lol) lett a nyerő mind stabilitás, mind tudás, mind idle akkumerülés szempontjából.
A tömeghatással dúsított "nép"szavazásokban meg nem hiszek.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Alonso69 #5062 üzenetére
Az én készülékem teljesen gyári csak éppen az Egybesült Királyság régióra van állítva az arcfelismerés miatt, ahogy olvastam a hozászolásodat akkor megnéztem a menüjében és felajánlotta a frissítést, amit el is fogadtam, és hibamentesen meg is csinálta.
Hozzáteszem hogy be van kapcsolva a frissítések korábbi fogadása, ami nem a Béta program, hanem a Stabil de előzetes kiadás. -
V@ns
aktív tag
válasz
Alonso69 #4130 üzenetére
Nem csináltam meg amit írtál, lusta voltam.
Láss csodát, ma egyszercsak elforgatta jól, és a jó irányba (mert 270 fokot is elfordult indokolatlanul, 180 fokot is....).
Lehet érezte a vesztét?
(Még csak újra se indítottam azóta, hogy ide írtam a topicba ezzel kapcsolatban.)Öröm bódottá.
-
lócitrom
őstag
válasz
Alonso69 #4137 üzenetére
hát úgy legyen. az jó kezdet, hogy nem csak egy 4DPA fórumon lehet lassan elérni. igazából elég merész vagy, hogy folyamatosan egy zárványban búvárkodsz mindenféle rendszer meg modding után, holott nem nagyon szeretik sem elérhetővé tenni a tartalmakat, hát még a forrásokat.
-
lócitrom
őstag
válasz
Alonso69 #4132 üzenetére
mint egy EU kiadás kb. mert ezek a beállítások részben elérhetőek, többiért kicsit csesztetni kellene a fejlesztőket. egy picit megpiszkált MIUI Mi 8-ra, amit már külön portolni kell F1-re. azért ez a koncepció kissé értelmetlen, amikor lényegében egy módosított apk is elég lenne + GCam.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Alonso69 #4006 üzenetére
Félre ne érts tényleg. Nagyon jó hogy annyit fog enni mint egy 100W-os villanykörte, de a problémára szerintem nem megoldás az egyre nagyobb töltő.
A megoldás a jobb akkumulátorok kifejlesztése lenne.
Mindamellett örülök, hogy a Xiaomi fejleszt folyamatosan.Más: Dark mód nincs a legutolsó Developerben. 9.3.21.
-
nji
aktív tag
-
lócitrom
őstag
válasz
Alonso69 #3902 üzenetére
továbbra sem ezzel van gondom, hanem pusztán azzal, hogy látni kéne az adott fórum leírását, tapasztalatok és hozzászólások miatt. közben az XDA-n megtaláltam a fejlesztőt és a cuccát, de ha közvetlen linket dobsz be, akkor adott esetben egyrészt nem látni a frissebb tartalmat (mint kiderült tényleg van frissebb Dolby), másrészt nem derül ki a felhasználó számára sok dolog maximum az, hogy ez egy rendszerképfájl. tehát nem etikai okok miatt kértem, hanem műszaki okok miatt.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Alonso69 #3552 üzenetére
Az a gondom, hogy:
-Biztonságos? Nem nyúl túl mélyen a rendszerbe?
-Írtad, hogy különböző rom-okhoz más kernel (vagy inkább vendor) való. A kernel is külön-külön települ/telepíthető, vagy csak 1 van és az adott rom-hoz vagy jó, vagy nem?Nekem "csak" 64 gb-os a telóm, de azért egy fix és max 2-3 éppen kipróbált azért kényelmesen elférne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Revolut
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest