Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
válasz
tisztelturam #299 üzenetére
-
konzi
aktív tag
Van rajta gyarilag kijelzo vedo folia ? Nem latom vagy nagyon szepen van felrakva.
-
konzi
aktív tag
Friss vasarlas. Bekapcsolas utan feldobott egy frissitest. Szabad illetve erdemes frissiteni ?
Koszonom. -
tisztelturam
aktív tag
Nem szoktam telefonálni csak rohadt rotkán nekem a telefon netre kell csak. Nem vagyok fontos ember hogy telefonálgassak. De mivel netes szim nem megy benne így a régi telot viszem magammal azon netezek. Néha szoktam a wifit megosztani mert a régi a telon egy oldal nem megy amit szoktam nézegetni
-
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #292 üzenetére
max neked nem ír,amúgy mi értelme van ennek? nem azért vetted hogy telefonáljál vele ?
-
tisztelturam
aktív tag
Elég jól bírja készenlétben.
2021.04.02 09:31 99%-a feltöltés után most jelenleg 28%-on áll a teló.. elég vad
(Ebben van pár hívás és pár perc netezés wifin) Ez ugy lenne jó ha van kép is hozzá, de ez nem ír időket sajnos. -
zsoka64
csendes tag
Hogyan tudok a PC- ről telefonra átvinni képet,zenét.Kell hozzá valamilyen program amit telepíteni kell a PC-re?
-
zsoka64
csendes tag
Teljesen kezdőként szeretném kérdezni hogy a telefonhoz adott töltő vezetéke egyben adatkábelként is használható vagy nem?
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Viktor0610 #285 üzenetére
-
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Youtube vancedet szeretnék telepíteni global rom alatt, de nem sikerül. Már a microg telepítésnél elakad. Hibaüzenet szerint a felhasználó megszakította a telepítést. Na ilyet biztosan nem csináltam. Mi lehet a megoldás?
-
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #282 üzenetére
Leírtam már itt a fórumban mindent róla,keress vissza
-
afi0903
aktív tag
válasz
tisztelturam #279 üzenetére
Honnan rendelted?
-
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #279 üzenetére
xiaomi.eu rom és nem lesz gondod
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
tisztelturam #277 üzenetére
Power + hangerő fel -el és ott reboot-al életre kelt
Eddig csak a gáz van a telefonnal. Lehet én fogtam ki egy rossz példányt ,de megbántam hogy ilyet vettem..
Egyedül ami jó benne a "használat nélküli" vagy kevés használatos készenléti idő és a telefon könnyűsége. De ha használva van az életbe nem hozná a 15 órás képernyő időt ami a tesztekben van..mondjuk azt hogy mennyit megy papíon kell vezetnem mert ez azt se jelzi. (Nincs erre valami aplikáció?)
Minden más gáz.. netes simkártyát sehogy se lehet benne életre kelteni. Ha hivnak folyton megszakadok + ha nem életre kel a telefon miközben a fülemnél van és lépked a menükben összevissza és nyilnak meg a dolgok...
A " noname" Cubot-ommal se volt semmi gond ez meg egy "nagy márka" -
icemad
nagyúr
válasz
tisztelturam #277 üzenetére
Ha sokáig nyomva tartod a bekapcsoló gombot az nem segít? Kb 20 másodpercig.
Egyébként én ma kaptam meg a telefont. Igazi felüdülés a régi után. 1 hétig fogom aktívan használni, azután meglátjuk, hogy melyik marad. Eddig tetszik.
-
tisztelturam
aktív tag
Jött rendszer frissítés. Letöltötte telepítette és 70% körül kikapcsolt a telefon azóta nem tudom életre kelteni.. Ez ennyi volt kuka?
-
elfelejtette
veterán
válasz
tisztelturam #275 üzenetére
Egy sim kártyával próbáltad?
-
edk-
őstag
válasz
tisztelturam #273 üzenetére
Ha két kártyád van, akkor még azt kell ellenőrizni, hogy a megfelelő kártyán próbálja a netkapcsolatot felépíteni és ne a másikon.
-
edk-
őstag
válasz
tisztelturam #271 üzenetére
APN jó? Mobilnet használata engedélyezve?
-
tisztelturam
aktív tag
Valakinek van valami ötlete ,hogy a mobilnet miért nem mehet a készüléken?
Átraktam a régi telefonomból azt is ebbe az újba. A "térerő" jel ott van fent tehát érzékeli a simet meg van jele..de hiába van bekapcsolva az adatkapcsolat internet nincs.
A beállításokba ugyanaz van mint a régi telefonomba amibe visszarakva ott van mobilnet. -
icemad
nagyúr
Na ma rendeltem én is egy ilyet, melós telefonnak jó lesz. Annyira olcsó volt, hogy nem tudtam otthagyni. Kíváncsi leszek rá, milyen lesz.
-
Bella80_
tag
Frissíteni akartam a Poco M3 telcsit, de frissítés közben olyan 60%körül elsötétült a kijelző, utánna egyszerre megnyomtam a bekapcsoló gombot+a lefelé hangerőt most bejött azt írja ki Fastboot, utánna újraindul majd magától? Így még nem jártam.
-
afi0903
aktív tag
Nekem most tűnt fel, hogy legutolsó EU ROM-os frissítés óta az alkalmazásváltóból is lehet alkalmazást lakatolni.
-
afi0903
aktív tag
Én szintén fekvő módban, EU ROM-on játszok egy multi játékkal. A hálózatot nem dobálja se Wifin, se mobilneten, a ping is rendben. Mondjuk egyik play games frissítés óta a játék gyakran kilép, de a nettel nincs gond.
Ha előző ROM-on nem tapasztaltál ilyesmit, akkor egy ROM újratelepítés (akár EU, akár Global segíthet). -
ironbed
aktív tag
Sziasztok!
Gondom van a telefonnal. Ha fekvő módban használom a telefont és a két végét fogom a wifi és a mobilhálózati jelerősség is felére vagy még rosszabbra esik vissza.
Az érzékenyebb alkalmazások (Clash of Clan. stb) eldobják a hálózati kapcsolatot ilyenkor
Az emlékeim szerint mielőtt az EU romra váltottam volna ilyen nem volt. Google-el rákeresve találtam erről bejegyzéseket, de kíváncsi lennék, hogy más is tapasztalt hasonlót.
Ha ez ROM probléma, akkor visszatérek a Global-ra, ha antenna probléma akkor nagyon gyorsan meg fogok válni tőle.... A P10-el sosem volt jelerősségi problémám.... -
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #260 üzenetére
ott van, 42 óra 21 perce volt utoljára feltöltve
-
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #258 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
tisztelturam #256 üzenetére
-
Laccoss
addikt
válasz
tisztelturam #254 üzenetére
Beállítások - akkumulátor és teljesítmény?
-
tisztelturam
aktív tag
Valaki nem tudná megmondani ,hogy gyárilag ebben az M3-ban hol a bánatban lehet megnézni mennyi az akksi idő?
Előző Note 4-emben simán rámentem az akkus oldalra és még azt is írta mennyi idő telt el az utolsó töltés ota itt meg semmi nincs
-
válasz
sz_abika #251 üzenetére
Sok topikban jelen vagyok, lehet (biztos) kevertem valamit.
De azóta már leírtam ide is:
Csak simán beállítod, amit szeretnél, és kész.
Legalábbis nálam (igaz, más készülék, de szintén MIUI és Poco) így van.
Eleinte sötét volt, de kis idő múlva már rendben van a fényerő minden körülmények között.De lehet, ezen a telón nem működik, ahogy fa4hu írta.
-
sz_abika
addikt
válasz
Viktor0610 #246 üzenetére
Visszakerestem, de ebben a topikban nem lelte a kereső. Hova írtad?
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #249 üzenetére
Az enyém nem akar valahogy tanulni, pedig sokszor állítgatom.
-
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #246 üzenetére
Melyik módszert ajánlod a tanításra?
-
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Van valami nagyon "hű" ami miatt kéne xiaomi.eu ROM a gyári global helyett?
Ez a Poco hiába néptelefon, klikk és go új ROM telepítést vártam, de csak ablakból ablakra járok és még csak a TWRP install sincs meg
Ehhez én már öreg vagyok.
-
Laccoss
addikt
Frissítsd újra, én nem tapasztalok ilyet. Viszont mikor frissítettem és számolta a %okat, akkor ott valami történt, mert mert kikapcsolt a kijelző, nem tudom, hogy a telefon kapcsolt e ki. Sokáig kellett nyomnom a bekapcsológombot, és akkor indult csak el.
Ahogy nézem akkukijelzés is megváltozott, meg írja a hőmérsékletet, az beállítások - akkumulátor menünél már nem %osan mutatja, hanem az időt meg ilyenek..
@csongi: MSA nálam ki van kapcsolva.
-
t1
veterán
Sziasztok. Megtudná nekem valaki próbálni, hogy elérhető e a Play áruházban elérhető ez az app ? [link] Hálás lennék, ha felrakná és kirpóbálná, hogy elindul e. Sajnos asszony cukorbeteg és az ő Redmi Note 7 telóján nincs bent az áruházban ezért cserélni kéne telefont, az én Note 8 Pro-m megtalálja és használható is vele. Köszönöm a segítséget
-
ironbed
aktív tag
És melyik TWRP-t érdemes használni?
A link alatt ami a Xiaomi.eu oldalon van 3 fajta van:
- Orangefox
- geoanto555
- brigudav -
ironbed
aktív tag
Ha már így alakult, akkor azért megkérdezem, hogy a 12.6-ost most fel szabad tenni vagy maradjak a 12.4-es EU romnál?
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #213 üzenetére
+1
-
ironbed
aktív tag
válasz
Viktor0610 #213 üzenetére
Hát ez gáz...
Mindig mindent mentek, de ma így 1 hetes várakozás után ebbe nem gondoltam bele....
Az élet nagy tanítómester... -
-
ironbed
aktív tag
Kissé mérges vagyok...
Az mennyire normális hogy unlock esetén visszaállítja magát a telefon?
Régi emlékeim szerint ez nem így működött, bár az is igaz régen volt a Redmi 3S unlock.....
Most minden beállítást, alkalmazást buktam....De a legjobban a képek fájnak.....
Sajnos nem volt a Cloud mentés bekapcsolva....
-
fa4hu
őstag
Valaki próbálta már a custom kerneleket? (Több is van.)
-
-
-
ianhoward
tag
Chrome fagyást megerősítem. Gyári ROM alatt.
Home gomb és vissza aztán megy tovább. Nem tölt újra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest