- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolka95
őstag
Nekem így se sikerült.
Total commander sem látja, az eszközkezelő sem.
Windows 10, laptop több usb portján próbálva. Semmi nem történik.
usb hibakeresést bekapcsoltam a telón, még azt is hogy alapértelmezetten fájlátvitelre legyen állítva ha csatlakoztatom.xda fórumán a telefon Q&A topicjait megnéztem, egyik sem szól ilyesmi problémáról.
A tulaj azt mondja legelőször sikerült a laptopjához csatlakoztatnia. Most meg "valamiért" nem történik semmi.
Baromi érdekes.
Valami Windows update b@szakodhat velünk?
vagy mi?
elképzelni se tudom mi a francért nem működik, így hogy már 2 embernél is ezt produkálja, de xda-n meg szó sincs ilyesmiről -
afi0903
aktív tag
Én ebay-ről szoktam rendelni. A lényeg, hogy edzett üveg legyen (tempered glass), sok pozitív értékelése legyen az eladónak és minél olcsóbb legyen a fólia.
Mondjuk így is van, hogy fogdosott meg törött érkezik, de ilyen esetben eddig mindig vissza kaptam a pénzem (, meg egyébként sem jelentős összeg). És ezért rendelek 5-10 db-ot, mert akkor előre már le van tudva. -
juve600
nagyúr
amikor rádugod a gépre a telefont, akkor a telefon képernyőn felvillanó ablakban a megkérdezéskor a "fájlok és médiatartalom átvitele" . Utána már látni fogod a gépen és tudsz rá másolni.
ez a legegyszerűbb módszer,a Total commander látja a telót akkor ennek is mennie kell,ha nem akkor user error lesz -
sz_abika
addikt
Szerintem az az elakadásod tárgya, hogy amikor rádugod a gépre a telefont, akkor a telefon képernyőn felvillanó ablakban a megkérdezéskor a "csak töltést" választottad a "fájlok és médiatartalom átvitele" helyett. Utána már látni fogod a gépen és tudsz rá másolni.
Itt egy videó magyarul: [link]Többiekhez: csak nálam borzasztóan szenzitív a giroszkóp? Azonnal fordul a telefon kb ha megemelem, rohadt idegesítő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Tudományos Pandémia Klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vagy mi?