- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolka95
őstag
Nekem így se sikerült.
Total commander sem látja, az eszközkezelő sem.
Windows 10, laptop több usb portján próbálva. Semmi nem történik.
usb hibakeresést bekapcsoltam a telón, még azt is hogy alapértelmezetten fájlátvitelre legyen állítva ha csatlakoztatom.xda fórumán a telefon Q&A topicjait megnéztem, egyik sem szól ilyesmi problémáról.
A tulaj azt mondja legelőször sikerült a laptopjához csatlakoztatnia. Most meg "valamiért" nem történik semmi.
Baromi érdekes.
Valami Windows update b@szakodhat velünk?vagy mi?
elképzelni se tudom mi a francért nem működik, így hogy már 2 embernél is ezt produkálja, de xda-n meg szó sincs ilyesmiről -
afi0903
aktív tag
Én ebay-ről szoktam rendelni. A lényeg, hogy edzett üveg legyen (tempered glass), sok pozitív értékelése legyen az eladónak és minél olcsóbb legyen a fólia.
Mondjuk így is van, hogy fogdosott meg törött érkezik, de ilyen esetben eddig mindig vissza kaptam a pénzem (, meg egyébként sem jelentős összeg). És ezért rendelek 5-10 db-ot, mert akkor előre már le van tudva. -
juve600
nagyúr
amikor rádugod a gépre a telefont, akkor a telefon képernyőn felvillanó ablakban a megkérdezéskor a "fájlok és médiatartalom átvitele" . Utána már látni fogod a gépen és tudsz rá másolni.
ez a legegyszerűbb módszer,a Total commander látja a telót akkor ennek is mennie kell,ha nem akkor user error lesz -
sz_abika
addikt
Szerintem az az elakadásod tárgya, hogy amikor rádugod a gépre a telefont, akkor a telefon képernyőn felvillanó ablakban a megkérdezéskor a "csak töltést" választottad a "fájlok és médiatartalom átvitele" helyett. Utána már látni fogod a gépen és tudsz rá másolni.
Itt egy videó magyarul: [link]Többiekhez: csak nálam borzasztóan szenzitív a giroszkóp? Azonnal fordul a telefon kb ha megemelem, rohadt idegesítő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest