- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Nekem hiába javítja, mert ez egy hulladék készülék. Sőt egy hulladék gyártó.
Van pl. egy mp3 lejátszó (google play - maxound) ami csak evvel a készülékkel nem működik rendesen.
Ecseteljem? Nem lehet megnyitni a kártyán lévő zenéket. Hiába minden jogosultság.
Mielőtt elkezdenénk ekézni az appot, minden más gyártó másik készülékével és a Xiaomi korábbi készülékeivel (MI MIX 2) is megy. Csak evvel nem. Épp a napokban frissítettem MIUI14-re (automatikusan) ezt a hulladékot, ez után sem működik vele. Ja és az appból van itthon vagy 6 féle verzióm lementve. Mind ugyanúgy viselkedik.
És akkor még ezek a tervezett elavulások benne. Én erre 500Ft-ot nem költök az életben többet.
Meg amúgy mi a gari arra hogy most megjavítja, és 1-2 év vagy 1-2 hónap múlva nem hal le ugyanúgy? Semmi.
Pont hogy erre van a legnagyobb esély, mert ugyanazt a szutyok vezérlőt kell használni visszaforraszani, ami előtte is csak 2 évet bírt ki, majd kiforrasztja magát és jön a bootloop.
Na nem. Van ezer jobb dolgom is mint erre költeni.
Meg van még pár működő telefonom is, nem szorulok rá. -
kavalkád
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
Na pont így jártam a saját M3-ammal, elsőre ment 7 napot, lefrissült (talán 12re?) aztán 2-3 naponta kellett ugyanolyan használattal tölteni.
Ezért van meg a véleményem a frissítésekről. inkább lenne egy szint amit nem piszkálnának, mintsem az állandóan vegyél újat ha jót akarsz. Bár a jó sem elég jó sosem, mert valahogy ki kell szúrni a felhasználóval. -
akaaka
tag
Jelen pillanatban jól működik a telefon, többször is újraindítottam.
Hát....,nem is tudom.
A fiam telefonját bátran szétszedtem, mert amint látni a képen már elég viseletes állapotban van, ha elrontom veszek neki egy másikat. Bevallom őszintén pár ezer forintért nem akarok kockáztatni más telefonján, mert ha pl szétszedésnél megpattan a kijelző vagy épp zárlatott okozok és elfüstől valami, nem akarnám megtéríteni a hibámat. -
-
Fredo78
aktív tag
Nehéz kérdés. Szerintem max 35-40 e Ft-ot ér egy hibátlan készülék. Kevés is van belőle, nem is egy nagy durranás és ez a kardinális hiba is nagyon lefelé húzza a megítélését.
Ennek fényében mennyit ér egy tégla? Kinek adod el ha 10-ből 8-nak ugyanaz a baja?
Valamelyik nap volt a jofgsn egy 10e-ért alaplap nélküli donor, de sajnos lecsúsztam róla. -
MacEdm
tag
Hogy frissítetted le?
Nekem valami 12.5.5-ös verziót dobott fel és le is töltöttem aztán felajánlotta az újraindítást és én a kikapcsolásra mentem rá az újraindítás helyett. De most megint nem akar bekapcsolni. Megint csinálhatom a lemerítéses figurát.
Olvastam pár helyen, hogy frissítés után megjavult a telefonon, csak akkor, hogyan kéne lefrissíteni -
-
icemad
nagyúr
Az s20 fe is megvan még, de annyira bosszantó hibái vannak, ami miatt számomra használhatatlan. Tartalék telefonnak jó lesz. Hosszú évek óta Samsungot veszek (csak S szériát s2 óta) , ez volt az első, ami csalódás volt. Nem lenne rossz telefon, sőt! Csak a retek processzorral elcseszték.
Ez a "kis pocok" meg azt tudja, amire nekem kell. Telefonálás, hosszú üzemidő, netezés, GPS, játékok. Egyedül a kamera pocsék, de hát na... Ez van.
-
afi0903
aktív tag
Én szintén fekvő módban, EU ROM-on játszok egy multi játékkal. A hálózatot nem dobálja se Wifin, se mobilneten, a ping is rendben. Mondjuk egyik play games frissítés óta a játék gyakran kilép, de a nettel nincs gond.
Ha előző ROM-on nem tapasztaltál ilyesmit, akkor egy ROM újratelepítés (akár EU, akár Global segíthet). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest