- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
válasz fateless #799 üzenetére
Olvass vissza ,tele van ezzel a hibával a fórum...
Én mindent is próbáltam ,egy hét után kapcsolt be magától...pedig melegítettem ,szétszedtem ,akksi levétel stb minden volt...
nem szabad hagyni a készüléket kikapcsolni....
a gyartó persze szarik rá>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
veterán
Sziasztok!
Anyósom M3-asa semmire nem reagál (sem gombkombináció, sem töltőn hagyás és egyéb nyalánkságok).
Van valami tipp, vagy mehet elektromos hulladéknak?"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ironbed
aktív tag
Lehet downgrade-elni. Szerintem a Xiaomi.eu oldalon le van írva mi a a feltétele/lépései.
Én a gyári Global-t tettem fel rá kísérletként (12.5.0 talán) az Mi Flash-el írható, de vigyázni kell, mikor hogyan zárod/hagyod nyitva a bootloadert.
Indítás után persze elkezdi/kezdené a frissítést. 12.5.7-ig ment fel. -
Grecky
senior tag
válasz pècsimunkás #754 üzenetére
Anyámnak is ez a problémája, most készülök írni a kínainak emiatt.
Konyhában (1 falon keresztül) a wifi jel elmegy, átugrik mobilnetre neki, gyanítom h egy frissítés b*aszhatta el, legújabb eu rom van most rajta.
Rom downgrade lehetséges? Ha igen mi az ajánlott változat?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
ironbed
aktív tag
válasz giroud199 #792 üzenetére
Akkor ez töltésvezérló probléma.
Ha letudod szedni a hátlapot és lehúzod az akku csatlakozót, akkor elég nagy eséllyel el fog indulni. Célszerszámmal(esetleg vastagabb műanyag laminált lappal) , a töltőcsatlakozónál vagy az előre kiszedett kártya slot-nál megkezdve könnyen leszedhető -
giroud199
senior tag
Volt már valaki akinek 5 napig csak addig jutott el a készüléke újraindítás után ,hogy az akksi jel felvillant? utána semmi ,nem reagál....
minden praktika ki lett már próbálva a készüléken ,már az utód is érkezőben, de nem szeretném kukázni mert ezenkívul nem volt vele semmi probléma....>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
válasz kavalkád #778 üzenetére
Főleg egy év után jön elő a probléma , és azzal itthon sem vagy előbb…
attól még vállalhatna a Xiaomi ,hogy valamit nagyon elbaltaztak ,ahogy egyre gyakrabban nem jön ki nekik a lépés mostanság….
hat ezekutan felejtés a Xiaomi ,poco vonal
(pedig már akkor használtam Xiaomi keszuleket ,amikor a legtöbben azt sem tudtak mi az…) 7eve>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Nálam másfél napja nem ad életjelet a telefon… 16%on volt ,akksi is le lett már csatlakoztatva, de semmi
komolyan és egy ekkora hibára ilyen ívben sz@rik a Xiaomi… szégyen>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
ironbed
aktív tag
Sajnos korai volt az örömöm. Azóta csak akkor indul, ha lehúzom az akku csatlakozót az alaplapról.
Nem a frissítéssel volt a gond, hanem a töltésvezérléssel.
Ha lenne szerszámom vagy szerelő, aki megcsinálja, akkor "gatyába lehetne rázni".
Mert állapotra és minőségre amúgy egy teljesen jó telefon lenne.... -
Fredo78
aktív tag
Kikapcsoltam. Bekapcsoltam. Bebootolt elsőre szépen. Minden flottul működik. Örülök. A kérdés csak az hogy rámerjem e engedni a frissítést vagy jobb a békesség? :)
-
Fredo78
aktív tag
Amúgy belenéztem, telepítene frissítést 12.5.7 verziót. Nem tudom hogy így "félstabilan" rá merjem e küldeni a frissítést vagy csak egy restartot próbáljak.
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok! én hetek óta nem mertem újraindítani. Ma elkezdett "szétesni": Viber, chrome, kifagy, gmail el se indul...
Van valamiféle megoldás vagy csak a rettegett restart marad? -
Kpety
újonc
Hát... Korai volt az öröm. Pár napi esti kikapcsolás után egyik reggel megint nem indult. Aztán kb fél nap pihi után mégis, sőt többször egymás után ki-be simán. Tehát megbízhatatlan, úgyhogy marad a soha ki nem kapcsolás. A következő frissítésig
-
Azie
őstag
Sziasztok, adott egy tavalyi beszerzésű M3, ami a goboo warranty lejárta után 1 héttel megadta magát: kinn maradt az udvaron, majd töltőre lett dugva egyből bevitel után.
Érdemes lehet próbálkozni a készülék eladásával alkatrésznek, vagy full kuka?
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
MacEdm
tag
Hogy frissítetted le?
Nekem valami 12.5.5-ös verziót dobott fel és le is töltöttem aztán felajánlotta az újraindítást és én a kikapcsolásra mentem rá az újraindítás helyett. De most megint nem akar bekapcsolni. Megint csinálhatom a lemerítéses figurát.
Olvastam pár helyen, hogy frissítés után megjavult a telefonon, csak akkor, hogyan kéne lefrissíteni -
Kpety
újonc
Sziasztok csak leírom a tapasztalatomat. Kb 3 hete nekem is befagyott frissítés után pánikba estem új telefonon gondolkoztam még Kínába is írtam, ahonnan sikeresen vissza kaptam 20000 Ft ot. Pár nap után beindult, majd tegnap jött az újabb rendszerfrissítés, aminél ugyebár muszáj újraindítani magát, csak ezúttal észrevettem a kis apró betűs feliratot hogy ne nyúljak hozzá és ne kapcsoljam ki mert utána képtelen leszek újraindítani a telefont.TÜRELMESEN kivártam A folyamatot szépen újraindította magát azóta ki be kapcsolás újraindítás minden működik
-
sam25-6
csendes tag
Esetleg érdekel valakit deadboot-os Poco? Még nem szedtem szét.
-
zsoka64
kezdő
Köszönöm a segítségeteket.
-
zsoka64
kezdő
Eddig ha fájlokat akartam másolni a telefonról asztali gépre simán ment a total commanderrel.
Most meg elkezdi másolni,és a végén kiírja hogy a kért értéket nem lehet megállapítani.
Ti hogy másoltok a telóról asztali gépre fájlokat? -
Laccoss
addikt
Nem adtam fel a reményt, hátha lesz valós megoldás a deadbootra, ami olcsón megoldható.
Mivel kellett telefon, egy Poco F3 lett az áldozat.
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz pècsimunkás #754 üzenetére
Nem tapasztaltam egyiket sem.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Másnak is gyenge a telefon bluetooth- ja?
3-4 méterre van a telefon a kis hangfalamtól, ha közéjük állok, rögtön megszakad, akadozik a kapcsolat. Borzasztó.
Ilyen gyenge bluetooth- al rendelkező telefonnal még nem találkoztam.A wifi is elég gyenge. Sokszor már nincs wifi jel ott, ahol más telefonnak még simán van.
Ennek sem örülök, de a bluetooth nagyon bosszantó.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MacEdm
tag
1-2 hete akartam frissíteni a telefont (nem tudom a verziószámot) letöltötte, feltelepítette aztán írta, hogy indítsam újra a telefont. Rá is mentem, hogy újraindítás, de utána nem történt semmi. Aztán 4-5 napig szórakoztam vele míg beindult és aztán kiírta, hogy nem sikerült a frissítés.
Azt nem tudom, hogy akkor mi történik, hogy miután lefrissítetted nem az újraindításra mész, hanem a kikapcsolásra, akkor felrakja-e a frissítést -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! A teló frissíteni szeretne. Jelenleg 12.5.5-ön áll. A múltkori frissítéskor már majdnem lehalt, fél óra volt mire egyszer csak bebootolt. De az
Most azon gondolkozom, hogy frissítsem vagy ne? Ha igen akkor milyen akkuállapotban nyomjak rá? 20-25% jó ötlet? onnan hamarabb lemerül ha nem sikerül felállnia a rendszernek -
ironbed
aktív tag
Sziasztok!
Na sajnos ma az eladás napján miután mindent elmentettem az adatokat és újraindítottam volna a telefont én is belefutottam a deadboot hibába
Megpróbáltam a korábban említett 12.5-ös rom frissítést, de nem segített.
Ahogy most végigolvastam kiderült, hogy mégsem szoftveres, hanem hardveres a gond.
Töltésvezérlő IC. Mondjuk, hogy "csak" a restart, bekapcsolás nem megy és tölteni lehet valami kis örömet ad, de segíteni nem fog.... Bár lehet az sem megy...
A Redmi 9T-knél is előfordul ez a hiba?[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Egy olyan emberrel beszéltem, aki évek óta Xiaomit szerel.
Töltés vezérlő IC Az az alkatrész neve.
Ez okozza a problémát. És erre van megoldás Youtube-on is.
[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
M3-mal kapcsolatosan beszéltem egy szerelővel, aki a töltés IC-t nevezte meg a hibának, ez található felül a kupak alatt. ÁLlítólag ez az alkatrész beszerezhetetlen, 4-ből 3-at nem sikerült életre keltenie, szóval tervezési hibás a telefon ,vagy alkatrész alulméretezés...
Szóval tartós javítás egyelőre nincs...
-
Laccoss
addikt
Ma reggelre életjelet adott, sajnos nem akartam magára hagyni, így kihúztam, vittem melóban, ahol viszont már nem indult el.
Nem lehetséges, hogy itt nem az akksi a kérdéses, hanem a kondinak kell lemerülnie? A kupak leszedés pedig szerintem nem azért használ, hanem mert felmelegítik az alkatrészeket, ill. a forrasztást. És a power gomb nyomogatása sem segít.
-
egopista
csendes tag
A jelzett fedelet eltávolítottam még ősszel, de semmi nem változott. Néhány mikrokondi van alatta, újabban ezekről hallottam, hogy csere esetén megjavulhat. De ehhez nagyobb lelkierő kell, talán húsvétkor nekiesek
Viszont a kepen eggyel feljebb lévő fedél levehető, alatta van a "vasalóval melegítendő" chip, ami állítólag egy megoldás. -
sam25-6
csendes tag
-
Laccoss
addikt
Kiveszed a sim tálcát, kijelző veled szemben, akkor a töltőnyílásnál a kijelző alatti vékony műanyag pántot kicsit kifeszíted, majd egy műanyag kártyával (lejárt!!!! bankkártya, jogosítvány, személyi stb)/gitárpengetővel benyomod a keletkezett résbe és egyik sarok felé, majd a másik felé feszíted óvatosan.
-
sam25-6
csendes tag
A hátlap levételét hol érdemes elkezdeni? Nem szeretném (nagyon) szétbarmolni.
-
Laccoss
addikt
Most, hogy kijött az új update, gondoltam megpróbálkozom vele. Újraindítottam. Se kép, se hang, ahogy ezelőtt se. De nekem az akksi lehúzása sem működik, ugyanúgy semmi életjel utána, vagy csak rosszul csinálom. Most várom, hogy merüljön, az párszor már működött..
-
egopista
csendes tag
A lassú indulás az Android főverzió ugrás miatt volt. A "betegség" abból áll, hogy kikapcsolás/újraindítás után nem bootol a rendszer, csak miután teljesen lemeríted az akksit. Hardveres hiba, de nem tudni, hogy csak bizonyos szériát érint, vagy idővel majd mindegyiken előjön-e.
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja jött egy frissítés: 12.5.5.0
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ma egyszercsak újraindult a gépezet. Azaz csak indult volna: Poco felirat - sötétség - Poco felirat -sötétség. 1-2X kiírta hogy Miui sőt majdnem bebootolt de mindig összeomlott. Aztán 20 -25 perc után egyszercsak felállt a rendszer. Azóta minden rendben.
1., Ez a híres M3 "betegség" amiről a fél topik szól?
2., Mit tudok tenni? Most minden ok, de "támadhat" bármikor?
3., Jött új frissítés: 12.5.6.0.RJFMIXM de nem mertem felrakni. Próbáljam meg vagy inkább ne? -
Graphics
Jómunkásember
POco M3 lemerítéses tapasztalat, hogy ha nem újraindítást, hanem leállítást választ az ember, akkor utána simán elindul újra gombra.
-
zsoka64
kezdő
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.Mit lehet tenni akkor ha a zenelejátszó a zenéket nem tudja betölteni?
Kiírta hogy: Egy pillanat... Ez kb 2perce volt
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
-
Graphics
Jómunkásember
válasz egopista #705 üzenetére
Inkább laptopot, olyat, amelyik Type-C-vel tölthető, erre gondol szerintem a költő
Így gyorsabban meríthető.
Amúgy jó, hogy így megjavul, de újraindítás után a telefon megint elmegy a "picsbe", szóval ez adatmentésnek jó, utána semmi több.
Én keresek valakit, aki megcsinálja inkább.
-
egopista
csendes tag
Ez az ún. reverse charging funkcióra alapoz, elméletileg a telefon tudna másik telefont tölteni úgy, mint egy power bank (és ez ugye gyorsan lemeríti). De nem tudom, miért gondolná a PC-t "töltendő eszköznek". Én töltöttem már gépről órákon keresztül, de nem merült le, hanem feltöltődött
-
Laccoss
addikt
"TLDR; "Charge" the phone using a PC/Laptop and leave it charging for >12hrs or overnight. Your phone should have discharged instead. Try powering the phone and see if it has fully discharged the motherboard (You will know this if it powered on lol). Voila, your device is now fixed! 2021. okt. 25."
Ezt valaki tudja nekem értelmezni?
Az én M3-am több, mint 4 hónapja nem volt újraindítva, jó lenne megoldást találni már rá ami nem jár szétszedéssel, vagy lemerítéssel.
-
Graphics
Jómunkásember
Redmi 9T-nél is elojott
-
sz_abika
addikt
Nekem most egész éjjel bent volt, tegnap este kikapcsolt - reggel első próbára be is kapcsolt mikor visszakötöttem az akksit. Nem volt lemerítve, 60%-os töltöttséggel fogadott. (azért ne fagyosan dugd rá a töltőre, 1 órát engedjen ki és ha nagyon nyirkos, akkor egy papírtörlővel töröld át)
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest