- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika92
csendes újonc
Az az Ő nem frissítés közben kapcsolta ki, semmi nem ment, a programokat is mindig kilövöm előtte, sterilen kapcsolom ki. Egyéb felől néha igenis van értelme, sok ismerősöm nem szokta se újraindítani, se kikapcsolni xy márkájú telefonját, és elkezd be őrülni egy idő után.
-
pècsimunkás
addikt
Ahogy írta a fórumtárs, az ára az. Bomba áron van.
Laccoss
Darts számolónak vettem. Meg médialejatszónak.
Holnap jön át délelőtt dartsozni. Férfi nap lesz, szabadnap.
Jó lenne holnap mondjuk a napi telefonom is, de sokat játszunk úgy, hogy Whtsappon beszélünk, és akkor viszont kell egy számoló. -
tisztelturam
aktív tag
Nem szoktam telefonálni csak rohadt rotkán nekem a telefon netre kell csak. Nem vagyok fontos ember hogy telefonálgassak. De mivel netes szim nem megy benne így a régi telot viszem magammal azon netezek. Néha szoktam a wifit megosztani mert a régi a telon egy oldal nem megy amit szoktam nézegetni
-
sz_abika
addikt
-
-
Ciccuka
veterán
A zöld kerítésen feltűnőbb a különbség és az autón (élesebb, nem annyira pixeles). A közelben a kerékpárúton is jobban kivehető az érdessége. Viszont az olvasható feliratokon inkább mintha minimális ugyan, de rontana. Összességében javít a képminőségen, realisztikusabbá teszi.
-
SkyLine3000
addikt
Nem látod? Alul káva, felül belógó kukker. Vagy legyen alul-felül minimális káva szigetek, meg lyukak nélkül, vagy legyen felugró szelfi kamera minimál (szinte) kávák nélkül. Lányom Huawei-én is felugró szelfi kamera van és 1000x jobb, mint az az ocsmány belógó sz@r. Engem rohadtul zavar. Téged biztos nem, ha fogalmad sem volt, mire írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged