- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
tisztelturam #277 üzenetére
Power + hangerő fel -el és ott reboot-al életre kelt
Eddig csak a gáz van a telefonnal. Lehet én fogtam ki egy rossz példányt ,de megbántam hogy ilyet vettem..
Egyedül ami jó benne a "használat nélküli" vagy kevés használatos készenléti idő és a telefon könnyűsége. De ha használva van az életbe nem hozná a 15 órás képernyő időt ami a tesztekben van..mondjuk azt hogy mennyit megy papíon kell vezetnem mert ez azt se jelzi. (Nincs erre valami aplikáció?)
Minden más gáz.. netes simkártyát sehogy se lehet benne életre kelteni. Ha hivnak folyton megszakadok + ha nem életre kel a telefon miközben a fülemnél van és lépked a menükben összevissza és nyilnak meg a dolgok...
A " noname" Cubot-ommal se volt semmi gond ez meg egy "nagy márka" -
icemad
nagyúr
válasz
tisztelturam #277 üzenetére
Ha sokáig nyomva tartod a bekapcsoló gombot az nem segít? Kb 20 másodpercig.
Egyébként én ma kaptam meg a telefont. Igazi felüdülés a régi után. 1 hétig fogom aktívan használni, azután meglátjuk, hogy melyik marad. Eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest