Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
válasz
Freddycom #669 üzenetére
Huhh ennyire azért nem értek hozzá, a telcsi 60% on állhatot nah amíg az totál lemerül az nagyon sok idő, de hiába nyomom a bekapcsoló gombot hosszan semmi, aztán nyomtam hosszan a bekapcsoló illetve hangerő növelő gombot de semmit, régen jártam már így akkor elindult de most nem. Akkor a megoldás hogy próbálgassam ezeket vagy várjam meg míg totál lemerül de azt hogyan lehet tudni? ha felteszem töltőre akkor se jelzi, hogy töltődik.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Most frissitettem volna a poco M3 telót, viszont mikor letöltötte a frissitést és újraindult a rendszer akkor behalt az egész, nem indult el a frissités de bekapcsolni se tudom, semmire se reagál, nem merült le az biztos, mit lehet ilyenkor tenni?
-
Bella80_
tag
Frissíteni akartam a Poco M3 telcsit, de frissítés közben olyan 60%körül elsötétült a kijelző, utánna egyszerre megnyomtam a bekapcsoló gombot+a lefelé hangerőt most bejött azt írja ki Fastboot, utánna újraindul majd magától? Így még nem jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged