- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
hátha még olvassa ezt valaki...
a legutolsó firmware frissítés óta feljön ez a nemtudommi szoftver, főleg telefonbeszélgetés közben, nagyon idegesítő. mi ez és miért jön elő? -
kavalkád
senior tag
USB-C-s OTG-s microSD olvasót nem látja a telefon, ilyennel találkozott már valaki? állítanom kellene valamit?
-
zolee1984
senior tag
Üdv.
Pocok M3 pro random újra indul és valami recovery menübe lép és néha újraindul.
Ha a restartra nyomok akkor is visszatér a recovery menübe.
Aztán egyszer mikor rápróbálok akkor betölt.
Ötletek vagy megfejtés, hogy mi lehet vele?
Érdemes vele foglalkozni vagy kuka? -
ironbed
aktív tag
válasz
Pakmara #1011 üzenetére
Hát, akkor ezt nagyon sajnálom.
Végső megoldás lehet a "Xiaomi-doktor" Komáromi Attila, akit ha itt nem de a Facebookon biztos megtalálsz. Neki szakszerű, forrasztós megoldása van.
Nagyon profi és sok "javithatlan" vagy "profi" szerviz által elrontott telefont hozott vissza a "halálból" -
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Nekem is előjöt...A forrasztgatós/vasalós opciókon kívül mindent kipróbáltam. Egyszer volt, hogy megjelent a töltés képernyő de utána se semmi. Már megvan az utódja. Van arra mód, hogy jelen állapotában lekerüljenek róla az adatok, vagy mindenképp szervízeltetni kell és csak utána megy az adatmentés?
-
petymek
senior tag
Hyper OS-t próbáltátok? Hogy megy fel rá?
-
-
-
ironbed
aktív tag
válasz
szemy94 #1000 üzenetére
Szia!
Nem kell forrasztani. Nekem az működött, hogy leszedtem a hátlapot és a belső borítást és az akku kábelt lecsatoltam meg vissza. Ezen annyit lehet "turbózni", hogy az indításkor a bekapcsoló gomb benyomása közben csatlakoztattam a töltőre.
Remélem segít és el tudod menteni a dolgaidat. (rendszeresen érdemes menteni a telefonokat! én kétszer buktam el adatokat, szerencsére elég keveset)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest