Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
USB-C-s OTG-s microSD olvasót nem látja a telefon, ilyennel találkozott már valaki? állítanom kellene valamit?
-
zolee1984
senior tag
Üdv.
Pocok M3 pro random újra indul és valami recovery menübe lép és néha újraindul.
Ha a restartra nyomok akkor is visszatér a recovery menübe.
Aztán egyszer mikor rápróbálok akkor betölt.
Ötletek vagy megfejtés, hogy mi lehet vele?
Érdemes vele foglalkozni vagy kuka? -
ironbed
aktív tag
válasz
Pakmara #1011 üzenetére
Hát, akkor ezt nagyon sajnálom.
Végső megoldás lehet a "Xiaomi-doktor" Komáromi Attila, akit ha itt nem de a Facebookon biztos megtalálsz. Neki szakszerű, forrasztós megoldása van.
Nagyon profi és sok "javithatlan" vagy "profi" szerviz által elrontott telefont hozott vissza a "halálból" -
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Nekem is előjöt...A forrasztgatós/vasalós opciókon kívül mindent kipróbáltam. Egyszer volt, hogy megjelent a töltés képernyő de utána se semmi. Már megvan az utódja. Van arra mód, hogy jelen állapotában lekerüljenek róla az adatok, vagy mindenképp szervízeltetni kell és csak utána megy az adatmentés?
-
petymek
senior tag
Hyper OS-t próbáltátok? Hogy megy fel rá?
-
-
-
ironbed
aktív tag
válasz
szemy94 #1000 üzenetére
Szia!
Nem kell forrasztani. Nekem az működött, hogy leszedtem a hátlapot és a belső borítást és az akku kábelt lecsatoltam meg vissza. Ezen annyit lehet "turbózni", hogy az indításkor a bekapcsoló gomb benyomása közben csatlakoztattam a töltőre.
Remélem segít és el tudod menteni a dolgaidat. (rendszeresen érdemes menteni a telefonokat! én kétszer buktam el adatokat, szerencsére elég keveset)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Viccrovat
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest