- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Na nekem végül egy külföldi út adta meg a kegyelem döfést, úgyhogy elég a deadbootból.
Ugyanitt kijelző, ujjlenyomtat szenzor és akksi eladó, a többi része szerintem nem értékelhető már.
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Nekem most egész éjjel bent volt, tegnap este kikapcsolt - reggel első próbára be is kapcsolt mikor visszakötöttem az akksit. Nem volt lemerítve, 60%-os töltöttséggel fogadott. (azért ne fagyosan dugd rá a töltőre, 1 órát engedjen ki és ha nagyon nyirkos, akkor egy papírtörlővel töröld át)
-
sz_abika
addikt
Hogy őszinte legyek ez volt a cél, de az a helyzet, hogy 16%os töltöttséggel bootolt be utoljára - szóval alacsony töltöttség mellett is működhet ez.
fa4hu
Itt leírta a kollega a türelmetlenebb verziót. Én ezt használom.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Nekem a fagyasztóba rakással egész stabilan sikerül rebootolni a telefont, ezzel a rövidre zárt akksi metódussal. Nem tudom meddig bírja, de már vagy 4x újraélesztettem
-
sz_abika
addikt
Uhh kösz!
Már volt egy két neccesebb restartom 0%os akksiról és tudtam hogy csak időkérdése és engem is utolér a feketehalál - ma este jött ez el, Waze összeomlás kíséretében.
Szerencsére megúsztam most még ezzel a fapados megoldással, nem kellett az ICS kupakot leforrasztani.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
válasz pècsimunkás #391 üzenetére
Tessék csak a tábla mellett papíron számolni, nem lustálkodni a matekkal
-
sz_abika
addikt
Szerintem az az elakadásod tárgya, hogy amikor rádugod a gépre a telefont, akkor a telefon képernyőn felvillanó ablakban a megkérdezéskor a "csak töltést" választottad a "fájlok és médiatartalom átvitele" helyett. Utána már látni fogod a gépen és tudsz rá másolni.
Itt egy videó magyarul: [link]Többiekhez: csak nálam borzasztóan szenzitív a giroszkóp? Azonnal fordul a telefon kb ha megemelem, rohadt idegesítő.
-
sz_abika
addikt
válasz Viktor0610 #246 üzenetére
Visszakerestem, de ebben a topikban nem lelte a kereső. Hova írtad?
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Van valami nagyon "hű" ami miatt kéne xiaomi.eu ROM a gyári global helyett?
Ez a Poco hiába néptelefon, klikk és go új ROM telepítést vártam, de csak ablakból ablakra járok és még csak a TWRP install sincs meg Ehhez én már öreg vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest