- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalanceR #2382 üzenetére
Így van, a gyártó oldala a legjobb forrás, és EU-ból jön, tehát nincs se vám se áfa, illetve amit ott látsz árat, az már a bruttó. Ráadásul most akciós, 80 EUR a classic, ha minden igaz akkor ma éjfélig, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, csak az imént jött egy levél hogy már nincs sok idő, én meg jól letöröltem
-
DarkGubi
aktív tag
Részben én is tudok ezekre válaszolni főleg úgy, hogy nekem is volt (még meg van) LiveView "órám".
Olyan, hogy kapcsolódási gond NINCS. Ha lecsatlakozik, újra vissza is fog automatikusan. A távolság pedig nagyon jó. Szerintem a 10 méter sem lehetetlen, én úgy vettem észre, hogy 7-8 méter a távolság (az telefon a házban volt én meg a kertben, fa válaszfalakkal és falakkal, de még nem kísérleteztem a távolsággal jobban). A Liveview ehhez képest nokedli.
Van offline mód, be lehet állítani az időt és "ébresztőt" telefon nélkül is.
Az akku sok mindentől függ. Én a Pebble Canvas-t használom számlapnak, rajta pedig naptár, időjárás, most játszott zene infó és persze a dátum-idő és a telefon akkuját írja ki. Napi min. 10-15 mail/SMS, Zene vezérlés Music Boss app-pal bizony beleharap az aksiba. Kb. 4-6 nap így. Egy egyszerűbb számlappal biztos tovább bírná, de nálam nem ez a lényeg.
Strapabírásról nem sokat tudok írni, nekem még elég új az órám, de ez biztos nem fog (nem is tud) úgy leesni a karodról mint a Liveview. Óraszíjat pedig valóban azt raksz fel amit akarsz, totál szabvány. -
zdanee
őstag
Igen, nekem a napi 100+ értesítéssel, az RSS olvasással és az időjárás-figyeléssel együtt megy az 5-6 nap.
A csatlakozással nincs gondom, ami fontos, hogy a Pebble app (vagy amelyik appot használod helyette az értesítésekhez) az fusson. Nem kell elindítani, csak engedni kell neki, hogy a telefon bekapcsolásakor automatikusan elindulhasson (rákérdez). Ha használsz taskkillert (ne használj), akkor ott is be kell állítani kivételnek. Az óra teljesen jól megvan magában is, mutatja az időt, az appok, amik nem internethez kötöttek működnek, stb. A bt kapcsolat amúgy nem folyamatos, a telefon pár percenként egy handshake-t küld, hogy megmaradjon a párosítás, de ilyet az óra is tud kezdeményezni, mondjuk ha egy RSS appot elindítasz, akkor hogy lekérje az adatokat. A távolsága teljesen jó, strandon a parttól 30 méterre is ment (telefon a táskában), lakásban nincs is olyan pont, ahonnan ne látná. A visszakapcsolódás is automatikus, a következő handshake-el megtörténik. Plusz a legtöbb óralapban választható funkció, hogy rezegjen egyet, ha megszakad a kapcsolat (azaz ottfelejtetted a mobilodat a bárban).
A szíj teljesen szabványos, akármilyen 22mm-es szíjat rárakhatsz, akár otthon is. A kijelző elvileg karcálló, nekem egy pakoláskor sikerült azért megkarcolni amikor odacsaptam véletlenül egy betondarabnak, plusz a kezemben lévő 20 kiló rajta volt. Nem látszik különösebben, aki odafigyel a holmijára, annak nem lesz ennyi gondja sem vele. Biciklin még nem próbáltam, de mivel nem kipattintható, hanem a szíj rendesen rajta van, ezért azzal próbálkoznék (vagy valami vastagabb hengerre fogni a kormányon). Van amúgy egy nagyon jó kis app biciklizéshez, igaz én kiránduláshoz gyalogosan használtam:@Blindmouse: A CPU itt is szinte végig alszik, mp-enként egyszer ébred fel, ha másodpercmutatós számlapot használsz, amúgy percenként (CPU megszakítás vezérli a RTC-ből).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest