Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imrus72

    tag

    válasz Williamgrant #1452 üzenetére

    Persze tudok írni,de ez persze egy szubjektív dolog,mert ugye nem vagyunk egyformák.Szóval senki ne vegye magára,nem vitát akarok indítani.
    Ami nekem fontos egy órán,az
    1 A zenevezérlés,nagyon sok zenét hallgatok,és kényelmes karról vezérelni,ezt az Lg-n,és a pebblén is a music boss-al oldottam meg,az lg-n sokkal nehezebb volt a zökkenőmentes működést elérni.
    2 Az emailek ,stb értesítések olvasottá tétele illetve törlése. Ez a smartwatch szoftverének korlátja miatt csak félig megy csak olvasottá teszi a dolgokat maximum.
    3 Hívás indítása,felvétele. Az Lg-n nem tudtam értelmesen megoldani a tárcsázást,több fizetős alkalmazást próbáltam erre a célra.A Sonyról nem tudok érdemben nyilatkozni,mert nagyon rövid ideig volt meg,nagyon nem nyert.

    Az Sony bluetooth 3-at használ,nekem a z2-őm érezhetően jobban merült tőle.Nagyon nem szerettem meg eléggé fapados,csak pöckölésre ébred fel a kijelző,nappal jól olvasható,kb 2 napot bír.

    A LG már egy másik osztály,komoly hardver ,és szoftver dolgozik alatta,és nekem ez lőtte ki előbb utóbb.

    A bőség zavara rengeteg számlap,mindig nézegeti az ember mit használjon,és ami ugye a minél bonyolultabb dolgokkal szokott lenni,sokszor volt, hogy az "android wear nem válaszol bezárja?" üzenettel találkoztam.
    Nagyon jó dolgokat tud egyébként,a navigáció is nagyon jó rajta.Nagyon szép a számlapokat lehet összehozni a WatchMaker appal,ami komoly fejlesztésen esik keresztül,és már a számlapokon belül is lehet több funkciót előhozni.
    A hangvezérlés is jól működik,és a diktálást is meglepően jól értette egyébként.
    Eleve többet tud mint a pebble,ott a pulzusmérés funkció is,de aki többet akar tudni róla,van részletes teszt.
    Minden nap tölteni kell! igaz,hogy nap végén nincs lemerülve,de két napot már nagy biztonsággal nem bír ki.
    Erőss nappali fénynél ,az én véleményem szerint már kevés a fényereje,főleg egy színes számlapnál.
    A kijelzője nem karcolódik annak sem,de a burkolat kopik.
    Használtan már meg lehet csípni 45-50 ezer körül,sztem egy próbát megér. Tetszett,de az állandó töltés,a sok apró hiba,és hogy nagyon kellett rá vigyázni nálam kilőtte.

    A pebble egyszerű nagyszerű ,amire kell azt pont tudja,bohókás ami nekem tetszik,és ha értelmes áron hozzá lehet majd az új még szinesebb szines kijelzőshöz jutni akkor szintén azt veszek. :K

Új hozzászólás Aktív témák