- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
válasz
AndrewBlase #3694 üzenetére
Helyes link, a tiédre nekem nem dob semmit, csak azt, hogy már nem elérhető.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #3684 üzenetére
Aha, valószínűleg ugyanilyen az enyém is, csak lusta voltam alaposabban megnézni
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #3646 üzenetére
Oké, köszi, akkor ez így jó lesz.
Degeczi: neked is köszi a választ.
-
rasky
senior tag
válasz
AndrewBlase #3516 üzenetére
Nem tudtok belső infót gyári tok akcióra?
Mert ezt a teclast-os belepattintóst nem merem berendelni rá, mert spec alapján van 1-2 mm eltérés, nem lenne jó ha kiesne belőle...a gyári meg 4k-ért, hááát.....sok.
-
Viktor77
titán
válasz
AndrewBlase #3491 üzenetére
A rajta lévő micro usb csak az usb-s eszközöknek ad kakaót, a telefonnak nem.
-
raziel01
veterán
válasz
AndrewBlase #3486 üzenetére
Köszi:
"The another USB Power port can connect the original charger to Support the Power for the USB flash disk, card reader, mouse, USB hard disk..But the USB Power can not Charger your Tablet and Smartphone !!!Only support power for the OTG Ports."
De vajon beledugva a micro USB-s billt menne is? Nem csak arra van az a port, hogy áramot adjon a másik 2-nek?
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #3412 üzenetére
Valójában a hozzászólások fele teljesen felesleges, mert a kereső használatával 5 percen belül megvan a root és az SD-mod. Jah, hogy nem lett senki segge kinyalva 15-20e Ft-ért... Valójában ennek a sokszorosáért is lettek már felhasználók szarban hagyva, és nem volt rá ilyen egyszerű megoldás, csak túl kényelmes világban élünk. Mindenki azt várja, hogy ennyi pénzért majd kap egy olyan cuccot, ami mindent űberel, csak nem gondol bele senki, hogy vajon máshol egy ilyen miért kerül 40-50e Ft-ba.
A beszólásod elindított valamit, de 15e Ft-ért kompromisszummentesség nincs, és ez teljesen független az android rendszertől...
"Kínai gagyi" telóm van, rootoltam, de csak azért, mert hátha jól jön, mókolni sosem kellett, mert ugye mindenre használható. Továbra sem attól függ, hogy mi vana benne vagy rajta, de itt van lehetőség több dologra is, amit el tudsz érni roottal vagy mókolással, míg más rendszereken lenyeled a békát, mert ennyit meg ennyit tud, itt pedig a rendszer nyitottsága miatt mindenki akar valami megoldást, amit a gyártó éppen kihagyott ,de biztosan van rá valami. Tehát máshol letolják a torkodon, ami van, itt pedig megpróbálod a saját szád ízét...(#3478) Because : És? 30-ért más körbenyalja, igaz?
-
rasky
senior tag
válasz
AndrewBlase #3418 üzenetére
Samsung alapból sz*r...még az S5 is laggol összevissza. Próbálj ki egy nexust, vagy natúr androidos készüléket, hát ég és föld. Samsung a touchwizzel, meg a belenyúlkálással rontotta el..
-
törölt tag
válasz
AndrewBlase #3412 üzenetére
Ez világos csak így egy nagyon olcsó nagyon gyenge nagyon alap gép szemszögéből ismered meg az android -ot.
Ez viszont eléggé félrevezető, mert egy normális erős telefonon tableten nem kell ezekkel mókolni.Mintha lenne egy viszonylag erős számítógéped amihez csak egy régi kis felbontású monitor van meg egy olyan háttértár amire már nem fér semmi a Windows mellé, egy nagyobb játék se.
Akkor azt mondanád a Windows szar? -
ufo13
tag
válasz
AndrewBlase #3394 üzenetére
Sziasztok,
feltettem én is ezt az appot, de semmi, ugyan minden videonak van jhangja (már ez is eelőrelépés), de a hangerő nagyon gyenge.
Szóval, ha erre tud valaki valamilyen alkalmazást, az ne habozzon...ez sokakat érint, ahogyan látom és még nincs működő megoldás.
BUÉK! -
cstom
aktív tag
válasz
AndrewBlase #3394 üzenetére
Köszi, de én olyan megoldás keresek, hogy az egész készüléknek tovább emelni a hangerejét a gyárinál. (skype, youtube, stb.)
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #3393 üzenetére
Mégis megvetted...Jah, hogy ennyiért nincs wines tablet, sőt több mint duplaáron lenne ugyanez.
-
bagkri01
őstag
válasz
Hát igen, mókolással ,főleg ezen az áron, hogy egy normális tableted lehyen.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Nem tudom te mit használsz,főleg hogy ebbe a topikba ezt így beírtad,de bármely oprendszernek vannak előnyei,és hátrányai.
Meg aztán,senki nem tart pisztolyt sem az én,sem a te fejedhez,hogy root-olni,mókolni,féltéglásítani,miegymás kelljen,személy szerint csak azért csinálom,hogy kicsit többet kihozzak az adott lehetőségből,de ez nem kötelező.
A One+One-omat teljesen mókolatlanul használom,már július közepe óta,ráadásul ART-on és semmi baja,nem kell piszkálni ami jó,és főleg nem kell általánosítani. -
törölt tag
válasz
Egyszer vegyél és felső kategóriás android-ot utána nem fognak ezek a dolgok eszedbe se jutni. -
pcnet
addikt
válasz
AndrewBlase #3238 üzenetére
Nem vesz fel töltést a tab, de USB HUB-ban, egér+billentyűzet+pendrive simán megoldható.
-
mazsi
senior tag
válasz
AndrewBlase #2973 üzenetére
Ha elolvasod láthatod miért írtam.. A drágább is egy kalap szar..1 GB win alatt kevesebb, mint anroidon 256 GB, szót sem érdemel.
De tőlem a hamutálban is égethetitek a dellát.
-
torma1981
veterán
válasz
AndrewBlase #2973 üzenetére
Ez LOL na.
Most ez hogy jött ide a sráctól? Egy 140k egy 15k-s ellen? Még jó hogy jobb:
-
Zeki
nagyúr
válasz
AndrewBlase #2967 üzenetére
Jaja,a lányom xiaomi 1s-én is ilyen speckó üveg fólia van rakva. Az állítólag teljesen karcálló.
-
RVR400
veterán
válasz
AndrewBlase #2941 üzenetére
Ipad mini tempered glass jó lehet?
A Coolpad 7320-amon ilyen üveg van, ezerszer hasznosabb, mint bármennyi és bármilyen fólia. -
balintka
addikt
válasz
AndrewBlase #2934 üzenetére
Köszi, veszek én is egy ilyet sztem, valamilyen tok kéne úgyis, drágát meg semmiképp nem akarok.
-
balintka
addikt
válasz
AndrewBlase #2891 üzenetére
Ez milyen anyag? Műbőr?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #2891 üzenetére
Ez tényleg jó, és nem is drága!
Csak pont Interspar nincs Szegeden, legközelebb csak Hódmezőn, majd ha arra járok, benézek. A rányomtatott magyar karakterek miatt jobban megérné, mint netről rendelni nemzetközit - és árban is OK
(meg ezek szerint kezeli az USB-s billentyűzetet, szuper) -
Revoltek
aktív tag
válasz
AndrewBlase #2640 üzenetére
A felettem szólók gyönyörűen elmondták, amit én is akartam
-
törölt tag
válasz
AndrewBlase #2640 üzenetére
A Windows phone 8 és a Windows 8 nem ugyanaz, ha minden igaz ezen a tableten az asztali Windows van.
Annak nem biztos hogy annyira elég az egy giga. -
tatararpad
őstag
válasz
AndrewBlase #2429 üzenetére
Ez most megint olyan téma hogy egy konzol kiválthat e egy játék PC-t, vagy egy motor egy autót. A tankönyvekben az alma és a körte is mint helyettesítő termékek vannak ábrázolva, de ha én nem kapok a boltban almát, nem fogok helyette körtét venni. Ugyanígy vannak fogyasztók nem is kevesen, akiknek teljesen kivált egy PC-t, tartalomfogyasztásra és ad-hoc alkotásra szerintem tökéletesen megfelelnek. A probléma forrása mindig az, mikor PC-ként akarják használni, de ez most kb. okos dolog, mint egy személyautónak felróni hogy nem tud szántani, hiába négy kereke van.
-
kenand
veterán
válasz
AndrewBlase #2176 üzenetére
Sajnos nem minden csatorna megy a mindig TV appal, de a M1-M2, Duna TV TV-k mennek.
Akinek van T-home TV-je annak a TV Go, akinek Tarr KFT-s kábele van annak a Tarr TV megy tökéletesen. A HBO go meg egyszerűen szuper. Néhány beetető dolog megy előfizetés nélkül is, de akinek van HBO előfizetése az 5 eszközre felteheti és 2 eszközön nézheti egyszerre. (egy idétlen korlátozás van, hogy egy hónapon belül 5x lehet változtatni az eszközöket) -
b0bcat
addikt
válasz
AndrewBlase #2271 üzenetére
Döbbenet, hogy ezt mennyien nem tudják.
-
Zeki
nagyúr
válasz
AndrewBlase #2271 üzenetére
KÖSZI !!!
És az, hogy az alap oldal csak 1 lapból álljon, és ne üresen görgethetős többól?
-
vasii
senior tag
válasz
AndrewBlase #2050 üzenetére
Igazabol a 32GB ami ra van irva az 32 000 000 000 byte, ami leosztva 1024x1024x1024-gyel 29,8 GB helyet jelent a gép szerint. Hasonloan 64esnél 59,6 GB a valós hely.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
AndrewBlase #2050 üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
AndrewBlase #1936 üzenetére
A meglátás helyes.
A gond ott kezdődik,hogy egy 32-es kártya 28 Giga körül van.
-
b0bcat
addikt
válasz
AndrewBlase #1345 üzenetére
Nekem koppra ugyanez van, csak 1 évet ír. Mind a három. Akkor majd januárban visszaviszem őket.
Köszi!
-
csakcsak
csendes tag
válasz
AndrewBlase #1333 üzenetére
a mai világban 6e Ft sok pénz. nekem legalábbis.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Ó, tehát a papírnak túloldala is van. Jól eldugták a ravaszdik ....
-
INMOTEP
őstag
válasz
Igy már tiszta ,tehát a a hátsó nyomtatott oldalon van feltüntetve a 2 év .Köszönöm
-
csakcsak
csendes tag
válasz
AndrewBlase #1260 üzenetére
nekem tegnap reggel a háttértár méretére reklamálva visszaadták a pénzt.
. megvárom míg 15 lesz és akkor visszaveszem.
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #1062 üzenetére
Elképesztő ön-tökönrúgás lenne Tesco részéről megszellőztetni egy "hivatalosan" 30e forintos termékről - ami most épp gigagakcióban 21e -, hogy egy hét múlva 15e lesz...
szvsz kamu, de majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.
-
Viktor77
titán
válasz
AndrewBlase #1034 üzenetére
Root nélkül nincs reklámblokkolás.
-
Minstrel
senior tag
válasz
AndrewBlase #901 üzenetére
Köszönet!
Igaz már rendeltem 3 ipad mini-re valót, de ha az nagyon ujjlenyomatos lesz akkor kipróbálom ezt.
-
Minstrel
senior tag
válasz
AndrewBlase #894 üzenetére
Pontosan melyiket rendelted? Belinkelnéd?
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #681 üzenetére
Ilyet használok (csak magyar kiosztás)
[link]jobb széle touchpad.
-
hacki87
senior tag
válasz
AndrewBlase #681 üzenetére
Sima usb-és billentyű és egér egy 1000ftos usb2.0 4es elosztóval és egy tescoban is kapható micro usb otg kábel.
-
tonerz
aktív tag
válasz
AndrewBlase #655 üzenetére
Szokásos Tescos nyelvtani csavar
-
pengwin
addikt
válasz
AndrewBlase #578 üzenetére
súlyos tévedés, Artisjust az importõr/forgalmazó fizeti be, rajta kérik számon (vagy esetleg a te teszkós blokkodon szerepelt az 1kg Artisjus-bullshit külön tételként?). Igaz aztán a költséget továbbhárítják, ami emeli a végfelhasználói árat. ezt pedig a teszkó nem szeretné, mert az egységenkénti haszna nem lenne több, viszont kevesebben vennének ilyen tabletet, mert sokkal közelebb lenne a konkurencia áraihoz.
-
rollair
csendes tag
válasz
AndrewBlase #578 üzenetére
Ez is egy igazán kiváló találmány amúgy... Azért is kell fizetnem, ha a saját fotóimat tároló memóriakártyát veszek, mert biztos ami biztos. Hátha eszembe jut a végén jogdíjas cuccokat fotózni a gépemmel, aztán szegény jogtulajdonosoknak majd nem telik új repülőre, meg arany WC-re... Lásd South Park vonatkozó része.
-
pengwin
addikt
válasz
AndrewBlase #554 üzenetére
Nem a vas, nem is a droid, és nem a firefox a hibás.
Más (akár ugyanilyen) Intel SoC-s gépeken simán megy a firefox.Szóval valószínűleg ez is aennek a tabletnek a (rendszer-)hibája.
-
b0bcat
addikt
válasz
AndrewBlase #541 üzenetére
Most már túl drága...
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #510 üzenetére
Ki lett kommunikálva minden áruháznak a 2 éves gari. Ahol vitatkoznak vele ott nyilván a vezető nem olvasta (nem a vevőszolisnak a dolga ezeket olvasni, ő csak végrehajt)
-
válasz
AndrewBlase #490 üzenetére
Csak oda kellett volna lépni a sráchoz az információ melleti boxban. Megkérdeztem, azonnal elmondta, hogy oda ki vannak rakva, meg ott is van náluk, meg hátul a raktárban is. De én alapban a feketét kértem tőle.
-
haris
őstag
válasz
AndrewBlase #487 üzenetére
Ez de komoly ....
Mint a régi "átkosban". Pult alól a csókosoknak. -
kenand
veterán
válasz
AndrewBlase #437 üzenetére
Füles a hibás- ezzel a készülékkel, érdekes a telefonommal nem búg... Mindegy olcsó kínai fülessel nem búg az én tabletem sem.... olyat kell vele használni. (Nem komálja a i iPhonos mikrofonos füleseket sem)
#438) angolpocok
Nem próbáltam , de nem akarnék rászokni, mivel 3 hónap múlva már fizetős... -
szucsinka
őstag
válasz
AndrewBlase #407 üzenetére
reggel vettem de már 2szer frissitette magát v1.01 utána v1.02
leht még a végén nyalókás lessz reggelre XD -
b0bcat
addikt
válasz
AndrewBlase #371 üzenetére
Most akkor végülis miért cseréltetted ki? Hibás volt?
@kisgabor:
Amíg az enyém működik, nem érdekel, hány hibás tízből. Ha pedig elromlik, kicseréltetem. Erre van két évem.
-
Golyo032
újonc
válasz
AndrewBlase #280 üzenetére
"Ma megtapogattam azt a tokot, amit mellé kinálnak, hát, szvsz az egy hulladék. Egy bőrnek látszó valamiben van egy műanyag "tok", amibe be lehet pattintani, oszt jónapot. Még csak ki se lehet támasztani a gépet benne."
2 napja én is használok egy ilyen tabletet, amivel abszolút meg vagyok elégedve, ráadásul nekem a "tesco-s" tok is nagyon bevált, a rajta lévő bevágások összehajtogatásával fektetett állapotban simán ki lehet támasztani vele a tabletet.
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #313 üzenetére
gyári visszaállítást nyomsz neki és kész
-
cstom
aktív tag
válasz
Beállítások/ Biztonsági mentés, visszaállítás/ Gyári beállítások visszaállítása
-
sixpak
nagyúr
válasz
Hard reset...
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #288 üzenetére
Az Op3n Dott termékcsalád tagjaira 2 év garanciát vállal az áruházlánc, illetve a Tesco rendelkezik egy külön erre a célra kialakított szervizközponttal is.
Ez a mondat szerepel a hivatalos kommunikációban. Csapd be a google-ba és megtalálod majd azt is.
-
zebede
őstag
válasz
AndrewBlase #288 üzenetére
Akkor ott nem szabad megvenni, vagy hívni kell az üzletvezetőt és például arra hivatkozni, hogy több ismerősöd is vett különböző Tescokban és mindenhol 2 év garival adták.
Itt van az Androidos tablet topik ahol jobban tudnak segíteni, vásárlás ügyben.
-
zebede
őstag
válasz
Mi kell annál hivatalosabb hogy amikor megvettem a Tescos ügyfélszolgálatos kihajította a dobozból a benne lévő Flag Kft.-s gari jegyet és belerakott helyette egy két éves Tesco gari papírt.
Egyébként visszavittem a második hibás Op3n Dott tabletet is, felajánlottak egy harmadikat is, köszöntem szépen, de inkább az árát kértem.
A műszakis kolléga szerint lehet ez az üzlet belefutott egy szériahibás sorozatba, mert nem csak én jártam így.Pedig egyébként kellemes kis tablet..., már akinek működik
-
sasa311
veterán
válasz
A hivatalos kommunikációjában (sajtóbejelentés) szerepelt.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
AndrewBlase #250 üzenetére
Nálam is ugyanez a probléma. Vánszorog rajta csak az internet. Egy 10 MB-os Snapchatet 4 perc alatt szedett le. Meg alapból is weboldalak betöltése se elég gyors számomra.
Többieknél nem jelentkezik ez a probléma, mert akkor visszaviszem?
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #252 üzenetére
Igazából felkészültem mindenre, aztán sorra kerültem a vevőszolgálaton, mondtam, hogy tegnap vettem ezeket itt de az a bibi, hogy csak 1 évet ír a garanciapapír 2 helyett.
És itt gyakorlatilag belémfulladt a szó, mert egy "bocsi, rögtön írunk új papírt" mondattal leblokkoltak és már írták is a Tescos garijegyet, a régit meg kidobták.
-
sasa311
veterán
válasz
AndrewBlase #250 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam. De speedtest.net és kiderül.
-
tonerz
aktív tag
válasz
AndrewBlase #207 üzenetére
Indítsd el a videót és jobb felül lesz egy s/w ikon, rányomsz, majd pedig a szoftver dekódert válaszd és lesz hang.
-
tonerz
aktív tag
válasz
AndrewBlase #204 üzenetére
Dobd fel az mx playert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest