- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
Tény az újra particionálás komolyabb folyamat, és a root csak a lehetőséget adná meg ennek elkezdéséhez.
Viszont ha a rootolás révén már annyival beljebb lennénk, hogy lehessen mozgatni nagyobb appok datáját sdre akár toolboxal vagy más appal, akkor szerintem mindannyian elégedettek lennénk, én legalábbis biztosan. -
kenand
veterán
Megoldódhat úgy, hogy enged az SD kártyára applikációt mozgatni.
Tény attól még a belső tárhely 2 GB, de az alkalmazások nagy része futhat az SD kártyáról is.
Nem tökéletes mert lassabb és az alkalmazások sem lérhetők az induláskor azonnal, csak az SD felcsatolása után. De a 3 éves kínai dzsunka tábla gépem is így működik. Gemini app manager ha nincs elég hely a belső táron utomatikusan pakolgatja át az alkalmazásokat az SD-re. (De manuálisan is átteheted) -
loxen
csendes tag
Jajj nem akartalak megbántani.
Természetesen tudom hogy hol készült, hisz onnan tudom hogy nem hamisítvány.
Viccet félretéve tényleg nem akartam pálcát törni a kis sárga barátaink és termékeik felett, különösen nem
mert nap mint nap rendelek tőlük az e-öbölből mindenféle mikrovezérlős kütyüt, és az ég áldja a nevük.
De....azért abban látatlanban is megegyezhetünk, hogy az Myaudio supportját már csak nem múlják alul.
Véleményem az ügyben az, hogy a terméket nem feltétlen az objektív pl. technikai paraméterek ruházzák fel értékkel, (különben nem venne az ember mindenféle dolgot amire az égvilágon semmi szüksége) hanem a szubjektív okok döntően. És az én értékrendemben a support hiánya kizáró tényező, a tesco ugyan olyan céllal terjeszti a kütyüit mint a hazánkfia jóember, de az eladott mennyiség és a határokon átívelő terjesztés sebessége okán feltételezhetően lesz forrásuk/érdekük supportot fenntartani.
Legalábbis remélem -
-
AndrewBlase
senior tag
Persze, hogy nem szerepel a blokkon az Artisjust díj, de ne legyenek illúzióid, te fogod végső soron kifizetni azt is.
Mellesleg, a fent nevezett szervezetet szvsz rohadtul nem érdekli, hogy egy adott "tárolóeszköszön" (direkt nem memóriát írok most) mekkora az elérhető szabad hely. Ha jelen esetben 8 Gb tárhelyet ír, akkor annyiról is szól a díj. -
Potzee
addikt
És vajon a Tesco, Auchan, stb is?
Mindegy...ez valóban csak az üzlet jófejségén múlik mert jogszabály nem kötelezi a 3 napon belüli vételár visszafizetésre.(#197) zebede
Igen, ez így van, de különbséget kell tenni az áruházi vásárlás és a távollévők közt létrejött szerződések között. Az online vásárlások esetén valóban 14 nap áll rendelkezésre a vásárlástól való elállásra [link] -
b0bcat
addikt
"Szerintem inkább ne ajánljátok senkinek..."
Miért ne? Nekem volt a kezemben. Tetszett. Ennyi pénzért (a 24 ezres, akciós árára gondolok, 2 év garival) pedig a hibáival együtt is jó ajánlat. Amúgy 3 napon belül visszaadják az árát tudtommal, ha nem vagy elégedett vele (nem kell hibásnak lennie!), akkor meg rizikó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest