- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Az. Hogy valamivel igazolni tudjam a 2 évet. Ugyanis én hiába mondtam az ügyfélszolgálatosnak, hogy 2 év járna rá, azt hajtogatta, hogy az sehol sincs feltüntetve, csak az egy év.
Egyébként milyen jobb alternatíva található a tesco kínálatában helyette minimum ekkora méretben? (Első androidos cuccom, és első tabletem, így fogalmam sincs, hogy mi számit jónak, megbizhatónak)
-
Nem tudom, mi lesz ezzel az edigital-os black friday akcióval...
Nagyon jó árak vannak, de hiába mondják, hogy extra szerverekkel készültek, én fél hatkor néztem meg először az oldalukat és már beállt. Néhány terméket sikerült megnéznem (Alcatel xPop 10k, Lenovo talán A3000L tablet 20k), de vásárláshoz már nem engedett tovább semminél. -
sasa311
veterán
2 év Tesco gari van rá? - Igen, Tescos garancia jeggyel! (A4 méretű több oldalas)
Nincs benne GPS? - Nincs (de a dobozon sem láttam rá utalást sehol)
Mindenkinek 2GB felhasználható memória van a belső tárhelyen? - A felhasználható igen, de az a 6 GB is benne van. Elő lehet taknyolni, csak a rendszer blokkolja (tippre backuphoz vagy frissítésekhez). De micro SD kártyát tökéletesen kezeli
Akkuról van már pontos info? - Egy órán át telepítettem playről az appokat + futtattam a gyári frissítést. 16%-ot merült, 5-6 óra terhelt használat (vagy ennél több pl. netes olvasgatás) simán reális lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Trollok komolyan
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest