- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
gombasm #28476 üzenetére
Petipetya pedig azt írta, hogy gyári recoveryből telepítette. Mindegy, félreértettük egymást.
Más:
Aki az új modemmel használja valamelyik cm13-at kipróbálná, hogy csak GSM hálózat használat beállítása után, majd egy reboot után nem ugrik neki vissza LTE/3G-re? Ráadásul így teszi ezt, hogy a beállításokban GSM látszik csak amikor mobilnetet kapcsolok akkor látom, hogy lte-n van.
Köszönöm! -
sesshou
senior tag
válasz
gombasm #27902 üzenetére
Telepítéshez lépések:
- leszedem innen a legfrisseb 13 as nighlit.
- majd innen az arm/6.0/minit.
- boot twrp recovery be
- wide cache dalvi/ factory reset.
- install cm13
- install gapps
- és esetleg install innen a Boeffla kernel.Jól mondom?
Kérdés: a kernel feltétlenül szükséges, ajánlott esetleg inkább csak jó ha van vagy csak a biztonság kedvéért tetted fel?
-
janosibaja
őstag
válasz
gombasm #27604 üzenetére
Szia, sajnos én messze nem vágom úgy, mint Te... Valamit összekavarhattam, pedig megadtad a leírást. Eltoltam vmit.
Megtennéd, hogy hülyebiztosan ideírod pontosan belinkelve, hogy előbb ezt töltsem le, aztán azt, s milyen sorrendben telepítsem, mert az xposed panaszkodik, hogy nem jó...
Ezer köszönet!
-
Obyboy
addikt
válasz
gombasm #27071 üzenetére
Megtetszett az általad ajánlott Pelosi tok. Nem tudom, hogy van-e minőségbeli különbség a különböző forrásokból megrendelhetőek közt. Szerinted (szerintetek) honnan érdemes rendelni?
Amazon , Aliexpress1 , Aliexpress2 , Ebay1 , Ebay2 -
petipetya
nagyúr
válasz
gombasm #27001 üzenetére
Nálam pusztán annyi történt, hogy különböző témák mixelése miatt kaptam hibaüzenetet. Például az alap System téma mellett akartam az ecset ikonnal a Hexo témával besötétíteni a beállítások részt, de úgy a Google fiókokba való belépés helyett jött a kényszerbezárásos üzenet. Ha pedig a vezérlők nevű komponenst cserélem, akkor némelyik felirat olvashatatlan az értesítési sávon lévő üzenetekben.
Egyszóval nem igazán lehet sötét és világos témát mixelni. Ezt azért fájlalom, mert az értesítések esetén az alap Google féle fehér kártyákat találom a legszebbnek és legjobban olvashatónak. De mivel az alkalmazás lista a fekete háttér miatt sötét, így a beállítások menü is jobban mutatna sötéten. De erre nem találtam megoldást úgy, hogy közben nem sötét témát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest