Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget, hátha valakinek van ötlete mi történhetett a telefonommal...
Egy kis játékkal játszottam, amit a play-ről töltöttem le, és talán pár perc után lefagyott a telefon, majd újraidította magát. Azóta bármit csinálok, folyamatosan újraindítja magát. Betülti az kezdőképernyőt, majd vár kb 30 másodpercet, és egyszer csak reggen eggyet, és újra indítja az egész telefont.
Teljesen alap rendszer van rajta a 44S, nincs kirootolva, szóval gyári a telefon, mindössze 15 napot élt
Annyit tudok még vele csinálni, hogy van 30 mp-em az újraindulásig, mindent átnéztem, próbáltam törölni dolgokat, de nem volt aggyi időm. A telefon kikapcsolására, csak az újraindítás, és a kikapcsolás lehetőséget ajánlja fel már csak, a recovery-t és a bootloader funkciót nem írja ki. A telefon nem melegedett túl, mert annyit nem játszottam. Egyéb ötlet? (tudom: garanciá)lis csere talán)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest