Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matexx99
tag
válasz
AllTheBest #23712 üzenetére
Ha itt visszaolvasol a topikban, akkor is szerintem csak jót fogsz az eustockról olvasni, mert sokan onnan vettük, köztük én is. Gyors, korrekt, megbízható, és amint írtad, hogy nem szeretnél előre utalni: itt nem kell mert a futárnak fogsz fizetni amikor hozza. Én csak ajánlani tudom neked.
-
Matexx99
tag
Van valakinek tapasztalata a hivatalos boltból való rendeléssel? Öt napja rendeltem tokot és még mindig semmi hír róla azon kívül, hogy feladták. Postást várjak vagy futárt?
-
Matexx99
tag
Tudtok ajánlani valami jó, magyarkiosztású, bt billentyűzetet ami hordozható és bevált már esetleg? Az plusz ha van a tetején egy vájat a készüléknek és nem kerül csillagászati összegekbe. A billentyűzetes topikból irányítottak ide
-
Matexx99
tag
Szervusztok!
Úgy tudom kijött a telefonhoz a CM12 már egy jó ideje, amit OTA-n kéne megkapni... De amióta frissített CM11s-re teljesen eltűnt a check updates menü a beállításokból. Ilyenkor csak manuálisan lehet, vagy van valami egyéb dolog, és nem kell kitanulnom, hogyan kell flashelni meg romolni, mert elég kezdő vagyok ilyenben. -
Matexx99
tag
Ma délután jött meg a készülék, és nehéz szavakba önteni mennyire nagy ugrás ez nekem az előzőhöz képest.
Szeretném megemlíteni a gyors és korrekt eustock.hu-t, ahonnan rendeltem, ajánlom mindenkinek -
Matexx99
tag
Szervusztok!
Szeretnék egy ilyen telefont rendelni, de látom, hogy a hivatalos boltban éppen nincs raktáron. Ez csak átmeneti állapot, vagy már kezdik kivezetni az telefon miatt? Köszi a választ és elnézést ha nagyon zavartam kérdésemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest