Hirdetés
- iPhone topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi
csendes tag
válasz
#01696768 #13594 üzenetére
valóban az első androidom.
Ettől függelenül akkor sem érem, hogy sem a laptopom, sem az asztalim, sem pedig más gépen nem látható semmi sem telefonból. Azt hittem, hogy így látok egy háttértárt,ahova egyszerűen USB-n keresztül feltehehetek fájlokat, pl. filmeket, zenéket, képeket. Valamint mint leírtam, még eszközkezelőm sem ismeri fel, és így még ki sem tudom rootolni, pedig szeretném a Cerberust is feltenni, és elrejteni a rendszerben, hogy ne lehessen olyan könnyedén kilőni.
Nem szoktam ugyan elhagyni a telefonomat, de az ördög nem alszik.Szóval még mindig nem tudom ,hogy akkor hogy a fenébe tudom feltenni az USB-s eszközkezelőt, ha egyáltlán nem látja egyetlen számítógép sem a telefonomat, ha rádugom....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest