- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Kano: A Samsungot se sokkal többet használtam, mint az LG-t: kicsit beállítani megnéztem, de az LG (Optimus G) Apáé,a Samsung (S5 mini) anyáé. Mindketten megcsinálták maguknak, belakták, ennyi. aztán ha valami kérdés lenne, semmit nem tudok, (és szidnak is rendesen, a nagy telefonost) mert ugye sose használtam rendes droidot.
(#29185) Saccco : Szép kis lista, de szerintem többet használtam
Nem mintha verseny lenne
Körülbelül 11 éve gyűjtöm a telefonokat, Nokiákat és Blackberryket.
Kezdtem egy 3410-essel, majd 5140i, K300i, 5310, N82, N90, E61, E90, N86, 808, Blackberry Z10, Z30. Persze ezek csak a fő telefonok: K300i-ig egy kártyám volt, 5310-zel bejött egy második, de csak poénnak. N82-E61 párossal jött be a fix 2 telefon, rendesnek 3 hónap e61 után 9 hónapig E90, mellette általában N82 vagy N86, de kb. a komplett N széria átpörgött itt, amikor hozzám került egy darab, használtam, majd a következőt. Utána persze mind a polcon landolt. E90-t imádtam, de jött az E75, kb 3 hétig: utána meglett a 808. Az egy álom volt, mai napig velem van, eddig semmi nem hozta azt a kép- és hangminőséget. Aztán jött a Z10, ami átvette a főtelefon helyét, azóta másodteló a 808. Mikor nem bírtam milyen gyenge a Z10 akkuban, akkor lett a Z30, kb egy éve. A Lumia nem sokkal utána lett, kíváncsiságból. Nem rossz, tetszik az is, kb. egy hete még 1520-ast akartam... De hiába, mindenkinek droid van, muszáj megismernem. A Blackberry OS10 meg csak emulátoron futtatja (Bár szépen elmegy a GTA3 vagy a szókereső, de a viber pl agyrém, és amihez play services kell, pl futár, az már nekem nem sikerült).
Szóval megfordult nálam is pár teló, illetve helyesebb ha azt mondom,van otthon pár (valahogy 400 körül) . A HTC zene miatt tetszene, amúgy ez jobban bejön a nagyobb kijelzővel, akkuval, stb.A marshmallow ki fog jönni OPOra?
Ittakary: Jó látni!
-
-
janosibaja
őstag
Mindent el lehet rontani. Nem láttál Te még engem - elég volt azt látni a feleségemnek - mikor megpróbáltam leszedni a kocsi akkuját borító műanyag burkolatot és hamarosan több sebből vérzett a kezem, a borítás meg összetört. Kivárom a Marshmallowt, ha OSS-en jön előbb, akkor azt, ha CM-en, akkor amazt fölrakom, szépen megkérve, hogy segítsetek. Jó előre is köszönet érte.
-
vitezlejszlo
őstag
Olá...
Nem álltam át sehova, az alma, samsung és egyébb termékeket meghagyom a haldokló nyugat ópiumának.
Rebootot meg majd kap, direkt meg akarom nézni kb meddig bírja nagyobb bebugzás nélkül
Nem állapot, hogy a csajom offos Samuja simán megy ezer óra felett, ezzel meg közelébe se tudok érni
Hagyhatjuk mi ezt? NEM NEM ...
-
axlfsi
veterán
-
janosibaja
őstag
Meglehet, én szúrtam el valamit (de mit?), itt nyavalyogtam anno a topicban, hogy egy ilyen részfrissítés (vagy mi) flashelése után nem működött nekem a Here navigáció, ami számomra igen fontos cucc. Pedig wipe-oltam mindent... Miután visszaállítottam TWRP-ből, a Here újra kifogástalanul működött. Mondjuk ennek az egy programnak a nem működése is épp elég érv nekem, de simán el tudom képzelni, hogy más app is botladozott, csak nem vettem észre rögtön.
Javíts ki Kano, te láthatóan jobban értesz a dologhoz, de nekem úgy tűnik, a biztos megoldás a komplett ROM felrakása, tiszta telepítés. Az meg idő, s itt harap a kígyó a farkába.
-
RetepNyaraB
veterán
Nekem is lagfree van és kikapcsolt helymeghatározással a wifit is kikapcsoltnak veszi. Viszont így is ugyanannyit fogyasztott éjjel (0-5mA között). Mondjuk van olyan, h ugyanez az érték 20-60mA repcsi mód, wifi off mellett. Ha a gps varázslás ezt megoldja, tehát innentől mindig a kedvező érték szerepel éjjeli fogyasztásban, akkor halleluja
-
Mr X
veterán
Nem is állítottam, annyit írtam, hogy nekem CM13 alatt megoldotta. Nem a szent grált akartam bemutatni.
Dolphine:
Az az opció nem arra van, arra simán bekapcsolt wifi való. Ez az opció folyamatosan scanneli az elérhető wifi hálózatokat, elméletben segítve ezzel a jobb helymeghatározást. Fontos, hogy ezt akkor is csinálja, ha te kikapcsoltad a wifit. Ez a lényege.
-
Lacika0002
aktív tag
Na szóval ha jól néztem a wifi beragadás egy állandó wifiscan miatt van. Ha be van ragadva az adatvédelmen belül a haladó modnál első helyen lesz a beállitások és a wifiscan szolgáltatás. Tegyétek fel a MyAndroidTool-t, hasonló mint a disableservices, csak többet tud, ugyan az is fejleszti. Elindítva a bal szélső sávban válaszd az activity-t, majd a beállitásokat. Alul lesz egy wifiscan.... . Szerintem ha ez kivan kapcsolva megfog szünni a gond. De sose próbáltam, nem biztos hogy működik.
-
Tibko8
senior tag
Tényleg ott van. Ha azon keresztül telepíted akkor elveszik az IMEI szám. Ennyit tudtam nagyjából kiolvasni szerény angol tudasommal. Meg valami olyasmit hogy nem feledkeztek meg rólunk one felhasználókrol.
Elkezdtem olvasni a telepítő PDF-t és arra jutottam hogy nem értek belőle nagyjából semmit. Ha valakinek van egy kis nyelv tudása és ideje az röviden leirná hogyan kell végig menni a telepítésen?(ilyenkor kár hogy németül tanulok bár még az is elég kezdő szinten és az angolt is nagyjából 1 éve ami szintén kevés ehez)
-
RetepNyaraB
veterán
Ezen kívül találtam a Oneplus fórumon egy emberkét, aki upgrade -elte a cameranext modot cm13-ra, jelentem működik és már sokkal jobb, mint a stock cm. Végre nem agyontömörített jpg-vel dolgozik és a geekeknek van raw formátum
A link most nincs meg, de rá lehet keresni könnyen!Kano@ milyen kernel managerrel?
-
-
RetepNyaraB
veterán
Ez beállítástól függ (custom kernel). Ha nem piszkálod, akkor mindenképp igazad van
. Nekem a sultan nagyon problémás volt másik kernellel, vagyis egyáltalán nem vette a beállításokat, csak reboot után és akkor is elmászott magától. A lagfree nekem saját kernellel is elég gyors, cserébe vizuálisan nem olyan mutatós (menük, óra pl.) és sajna a kamera szutyok.
-
törölt tag
Ezt hol végzik? Itt nem nagyon van GSM bolt, amit eddig láttam elég neccesnek tűnt, szerintem inkább pénzmosók
Valami elektronikásnál érdemes megpróbálnom? Mondjuk tuti ilyen 50 euró körül lesz, azalatt a kezüket sem veszik ki a zsebükből.
scope2007: jobban össze vannak ezek rakva, mint gondolnánk! Kipróbáltam most az összes hangszórót,
remekül üzemelnekpont olyanok, mint előtte.
-
janosibaja
őstag
Mivel mentesz, ami 10-20 perc alatt 50 appot beállításaival együtt fullra helyreállít?
Nálam custom launcher megy, nagyon sok egyedi beállítással, s kábé negyven app, egyedileg hangolgatva. A gugli visszaállít ezt-azt, volt, hogy ki is maradt a választás valami miatt, s minden appot visszaállított (azt is, amit már nem akartam), máskor meg előfordult, hogy sz@rt elmenteni, nem volt visszaállítás. De csak az appkat rakta vissza, már amikor egyáltalán, a beállítások mindig elvesztek...
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Köszi teszek vele egy próbát. De a biztonság kedvé ért csinálok egy mentést is ha nem tetszene neki. Ha 44S-en működött akkor itt sem lehet gond alapok ugyanaz.
Igen. Kb 1,5 hete. Meguntam az állandó reboot-ot (óránként 2x) meg már a felület is kezdet "unalmassá" válni számomra. Meg most sok a tanulni való és nincs nagyon időm frissítgetni sem. Majd vissza térek később cm13-ra ha nincs reboot.
-
axlfsi
veterán
A gyari Sultan-on?!
Ne viccelj, legalabb nyar ota, ha nem meg korabban csak azt hasznalom, mindig, minden frissitest ami erkezett raengedtem es gyakorlatilag sosem rebootolt a telefonom onszantabol. En maximalisan meg vagyok elgedve. Igaz, kernelt nem is piszkaltam, de Xposed es Viper fent van mindig. En batran ajanlom mindig
-
vitezlejszlo
őstag
Hálló
Nem vesztem el, csak mivel május óta nincs hálózat eldobásom (hogy ez most a 241-es modem miatt, vagy a Telekom reszelt valamit nem tudom), azóta nem követem itt annyira az eseményeket
Nincs másik telefon, amire lehetne váltani, meg hát eleve a sötét oldalon állok
Majd ha nyárra kihoznak valami rendes 820-ast, akkor talán. Bár jó lenne CM támogatott telefont választani.. meglátjuk.
Omni/Slim fogyasztását nem tudom
estére 40-50% marad attól függően, hogy hogy használom. Nem tolom egész nap, nem vagyok rágyógyulva annyira
Éjjel 3-4%-ot merül, a Lolli ugyanezzekkel a konfigokkal merült 6-7-8%-ot, Tehát lassan már-már Kitkat minőség lesz a merülés
Amit eddig észre vettem problémát az az, hogy nem hajlandó látni az autóm gyári bluetooth kihangosítóját. Nem párzódnak. Minden más eszközt lát a környéken, ami BT, csak az autót nem. Persze lehet a kocsi is hülye, kap majd es resetet az is
Jah a 20%-nál lekapcsolós telefon témája. Nekem is ilyen, amikor elkalibrálódik. Nem kell nagy mágiát csinálni vele ilyenkor. Fel kell tenni a töltőre, és hagyni tovább, mint ahogy jelzi a 100%-ot. Kb akár egy órával is. Azt figyeltem meg, hogy a BatteryMonitorWidget-et használva látszik, hogy a telefon 100%-os töltöttséget mutat, de még vesz fel áramot. Na ilyenkor nem szabad levenni, mert pár ilyen levétel után már jól elmászik a töltöttség jelzés. Amikor a BMW azt mondja, hogy már 0 mA a felvétel, akkor szoktam levenni. Amióta így csinálom nincs ilyen gondom. Persze lehet azt is, hogy kikapcsolva kell tölteni 3 órát, meg teljes feltöltés után kikapcsolva még kettőt, de kb ugyanazt csinálja, hogy addig töltöd, amíg valóban vesz fel áramot (mert 2 óra alatt tuti feltölt, ezért hagyod háromig, biztos ami biztos
. Próbáltam gariztatni emiatt, de csak Oxygent akartak feltenni, meg magyarázták, hogy normális, hogy elmászik a töltöttéség.. hát nem tudom, más telfonomnál sosem volt még ilyen... nem tudom az OP2 meg az OPX is ilyen bajos esetleg?
-
hedgehog
senior tag
Hát nem tudom, a CM13nightly nekem még mindig rebootolgat. A 27-ei csak pár óráig volt fenn (délután tettem fel, és reggel ment rá a 28-ai), de most a 29-es is indult már újra vagy háromszor... egyik alkalommal az autóstartóban üldögélve a Dash nevű alkalmazással a képernyőn (vagyis nem tapogattam, de nem is aludt)
-
axlfsi
veterán
Igen, Sultan fele 5.1.1 van fent, melyel ugy egyebkent abszolut meg vagyok elegedve, de ez videofelvetel eleg tre lett (vajon szamit, hogy melyik szofvterrel keszitettem a felvetelt vagy mindegy, mert a mikrofon vezerles ugymond rendszerszintu? Csak mert biztos nem a gyarival tortent, hanem a CameraNextmod 2.0-val...)
(#28171) hedgehog hm, vajon ebben a Sultan fele CM-ben benne van-e?
-
rum-cajsz
őstag
Nálam az bootloopot okozott telepítés után CM13-on, gondolom ezt javították a Chainfire szakemberei.
Amúgy most a gyári root megoldást használom, és eddig elégedett vagyok vele. Amikor szükségem van rá, akkor bekapcsolom, és sokkal biztonságosabb érzés, hogy egyébként ki van kapcsolva a root.
-
csposta24
csendes tag
A kitkat tényleg jól sikerült, de ez sem lesz rossz.
Úgy áll 50%-on az akku, hogy 2 óra 34 perc az SOT, és ebben benne volt egy full backup is, ami 5% mínusz.
Mobilnet/wifi vegyesen + direkt nyúzva játékokkal, stb.
Ilyet a lolli nálam sosem tudott.A kitkattel arra akartam célozni, hogy az emberek nagy többsége egyelőre csak potenciális jövőbeni lollipop user, a google-nek már csak miattuk is illett volna a lolliban javítani a rádió bugot. Nem mindenki igényli a legfrisseb rendszert, én is elvoltam a gingerbread-es galaxy minivel, pedig már bőven kijött a kitkat.
-
csposta24
csendes tag
Örülhetünk neki, hogy van patch. A rádióaktív bug-ot elintézték annyival, hogy köszi, tudunk róla, majd javítjuk. A marshmallow-ban.
Mi itt elvagyunk a friss rendszerrel, de gondolj bele, hogy a legtöbb user még mindig kitkat-et használ, vagy még azt sem. Aztán majd egyszer csak lesz új telefonja, utána meg jön a csodálkozás. -
kano
nagyúr
Egyébként én Telenoros vagyok. Igazából nem érzem, hogy előreléptünk volna az 5.1.1-hez képest. Itt nem akad be a play service viszont van már Wi-Fi bug (ami szintén zabálja az akut). Hihetetlen, hogy milyen töketlen a Google. Össze tudnának hozni egy stabil rendszert amiben semmi nem zabálja az erőforrásokat? Legalább egy WM 8.1 stabilitású érdekelne. Vagy ezt direkt csinálják?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest