- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fricci
tag
válasz
csposta24 #27507 üzenetére
köszi, megpróbálom ezt a 6 órán keresztül töltöm dolgot
egyébként most az új rommal is ugyanazt csinálja, kb. fél napig bírja és 40%nál kikapcsolja magátakkor még a hétvégén játszok vele, ha sikerül megoldani akkor istenkirály ha nem akkor megy a gariztatás
köszi mégegyszer mindenkinek a választ!
jah, használati szokás: kb. én is minden este töltőre dugtam eddig, ezt a dolgot elég hirtelen kezdte el (kb 30% körül volt esténként mire rádugtam)
-
gombasm
aktív tag
válasz
csposta24 #27507 üzenetére
Csatlakozom: én megszokásból minden éjjel töltőre teszem a telefont, mindegy hány százalékos az akkuja. Általában az OPO 50 -nél nem megy sokkal lejjebb reggel 5 -től (általában ekkor húzom ki a töltőt) este 10 -ig. Cégesen használom, azaz telefonálások, 2 e-mail fiók push szinkronizálása, néha pár fotó, sok sms.
Szóval: ilyen használat és töltési szokások mellett az akksi szinte örökös: az előző 4 telefonomat mind hibátlan gyári akksival adtam el (HTC, Cubot, Nexus 4, Xiaomi MI3), a HTC és az MI3 is két-két évig volt használatban. Tapasztalatom szerint a rendszeres és teljes töltés biztosan nem károsítja a modern akkukat, a teljes lemerítést pedig feleslegesnek tartom.
-
Peet91
aktív tag
válasz
csposta24 #24362 üzenetére
A hangerő le+bekapcs gombbal szeretnél recovery-be menni, vagy parancssorból mondod neki hogy reboot recovery? Csak azért, mert anno amikor OxygenOS-t húztam a telóra, akkor szembesültem azzal, hogy ha nem az első megoldást használod, akkor nem bootol be twrp-be telepítést után (csak elsőre áll fent a probléma szerencsére).
Szóval próbáld meg a fizikai gombokkal, ha nem sikerül, akkor TWRP reinstall.
-
Sajátos
csendes tag
válasz
csposta24 #23554 üzenetére
Világos
,köszi a felvilágosítást.
Am ahogy írtam "átbocsátási képesség" szóval ennyit enged át a közönséges üveg. (Ezért nem lehet a közönséges ablaküveg mögött napozni (lebarnulni)).
(Kíváncsiságból megnéztem és a gorilla glass 3-nak 90% fölötti, a 350 nm-es hullámhossz felett az átbocsátási képessége, és az UV tartományban (200-400 nm) is áteresztö valamelyest.) -
Tibko8
senior tag
válasz
csposta24 #22103 üzenetére
Utoljára ilyet kb 3 éves MTK procis telefonon láttam hogy látott 5 műholdat és alig akart rá csatlakozni meg ha nagy nehezen sikerült akkor pedig össze vissza ugrált. De itt most úgy tűnik hogy jó.
Esetleg egy 44S rakj vissza próbáld ki úgy menj egy kört futni és ha akkor is ezt csinálja akkor gariba vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest