- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #19075 üzenetére
Mivel rogzitesz hangot? ACR-rel probaltam, de nekem a masik fel recseg mint a veszedel mintha tul lenne vezerelve... Beallitasokban a Recording alatt Recording Modes - Audio sources -ben ha Auton van akkor csak engem vesz, ha Voice_call -on akkor meg recseg a masik oldal de nagyon, en meg halk is vagyok.
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #18939 üzenetére
Na, hat ezt is megertuk. Elegem lett!
Megyek vissza a Kitkat-re. Ma hivas kozben a fulemmel elinditottam veletlenul egy korabban felvett hivas hanganyagat. Szerencse, hogy elemeltem a fulemtol mert nem tudtam mire velni a telefoncsonges hangot, amit hallottam es akkor lattam mi tortenik es igy gyorsan le tudtam allitani a lejatszast, mielott elkezdodott volna a beszelgetes. Vergaz... En nem tudom mitol van ez, de a tokom tele ezzel.
Meg jo, hogy multiromkent tettem fel igy csak most fogom es a 05Q-t teszem meg elsodlegesnek, majd reboot es vissza is kaptam (mondjuk, azt is szarra hekkeltem, mert allandoan android.process.acore es google.play.services leallas van
... lehet ujrahuzom vagy masikat. Viber meg sms-ek egy hetnyi most hianyozni fog, de nem izgat / szinkronizalva van gmail fikomba, ha kellene.
Ágyő CM12S!
UI.: ki, milyen ROM-ot ajanlana jo szivvel (ami nem gyari!)?
-
törölt tag
-
guyver
senior tag
válasz
axlfsi #18866 üzenetére
Ha már vannak kapacitiv gombok... Így nem vesz el a szoftveres a kijelzőből. Mondjuk nem gond a gyenge háttérvilágítás, mert már megtanultam hol vannak, de ha e mellé fehérre festették volna ott az üveget, akkor nappal jól látszódna, este meg elég lenne ez a kis fényerő.
-
FeRkE
őstag
válasz
axlfsi #18771 üzenetére
Nekem gyanús, hogy vmelyik Xposed modul miatt van.. Eddig csak a Rootcloak volt fenn (és nem volt semmi gondom), most felraktam párat azokból a modulokból, amit te is használsz, és a power toggles notification részbe való kapcsolókat állandóan kirakja a főképernyő tetejére, jobbra húzva eltűnik.
-
longshadow
csendes tag
-
mukurisho
tag
válasz
axlfsi #18771 üzenetére
Nálam is előjött...
Legtöbbször a Messenger kis ikonja lesz csíkos, de pl
a felvett videóban is észre lehet venni.....Más:
Tegnap kicsit nyúztam a telefont a Taichi Pandával
és a bemelegedés után azt vettem észre, hogy nem tudok írni swiftkey-el....
mármint össze vissza katyvasz szavakat sikerült leírni,
illetve a chromeban alig ment a görgetés...Reboot megoldotta, de azért érdekes...
-
Peet91
aktív tag
válasz
axlfsi #18773 üzenetére
Hát, nexus 5-ről érkezve ismerős arcként üdvözöltem a lapokat az alkalmazásváltóban. Mondjuk szerintem így királyabb, mert pl. mobilarénát olvasva mindent hír/tesztet új lapként nyit meg az ember (legalábbis én) és jobb hogy nem kell a képernyő tetejét bogarászni a lapokért, hanem ott van alul.
-
Criton
veterán
válasz
axlfsi #18759 üzenetére
Én ezt néztem és itt három file is van, mi kell nekem? Én kettőt szedtem le....Akkor az alpha maradt le, az kell utoljára igaz? Wipe cache kell vagy valami utána vagy előtte?
Csak a True Silent Mode for Lollipop miatt akarom felrakni, egyébként nem vagyok nagy Xposed fun.
Gravityt régen megvettem, érdemes itt Loli alatt használni? Ahhoz is kell xposed, miket kell altatni az alkalmazásban? Mert anno próbáltam a fizetős verzióban, ott elvileg az értesítéseket ugyan úgy megkapom ha altatok valamit, de az soha nem jött össze..... -
s3nsitivity
addikt
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #18506 üzenetére
A telefon vásárlását követően (2014 augusztus) nekem sem tűnt fel október végéig, mert annyit romoltam, kernelt cseréltem, hogy 3 nap üzemidőm sem volt soha. Mikor lenyugodtam és elértem a 200 órát jöttek a gondok. A telefonom már cserélve volt más miatt, tehát a HW gond kizárható. Akinek ilyen eldobálása van, jellemzően mindenki T-s. Előfordul más hálón is, de nem ilyen sűrűn, mint a T-n. SIM csere másnak sem oldotta meg (nekem még nem volt, de lehet kérek ( csak céges és macerás ) ).
Fontos ugye, hogy a GSM eldobálás az az üres háromszöget jelenti, nem azt, hogy gyenge a jel, és a GSM jel szürke. Jelen esetebn csak a háromszög körvonalait mutatja, és nincs se net se telefon se semmi. SIM kártya ki-be vagy reboot oldja csak meg a problémát, repülő mód sem elég.
De hogy Nightyn miért ment el 420 órát.. most meg 44-et csak.... Futok egy kört Oxygennel is, megnézzük ott mi újság... De előtte még most marad a 12S, hogy véletlen volt-e, vagy bug....
-
Bobm
tag
válasz
axlfsi #18326 üzenetére
őőő hát izzé... Valamit nagy nehezen felfogtam.
Szóval annyi a különbség hogy ha ezt fel rakom akkor ezután már nem fog nekem jelezni a következő frissítésről.
Viszont arra nem jöttem rá hogy mehet gyári recovery-ből vagy sem vagy jobban járok ha csipog a drága hogy meg jött az OTA? -
ananasz1
tag
válasz
axlfsi #18305 üzenetére
Jajj, de jó,akkor már csorog is lefelé a drága!
Én is pont így használom a multiromot, aztán, ha nem tudnak elérni, magyarázhatom, hogy drágám, csak a telómat mókoltam...
Abban nem voltam biztos, hogy a rom támogatja-e a multiromot, találkoztam korábban 1-2-vel, amelyik nem volt jóban vele. -
Criton
veterán
válasz
axlfsi #18323 üzenetére
Te se haragudj meg, de a random reboot új friss telepítés után kezdődött, valamint a onepluson azok panaszkodnak akik a zipet nyomták fel, nem csak random reboot miatt. Valamint még sehol nem publikáltak hivatalosan letölthető zipet, factory imaget. A hivatalos factory image majd ugye kint lesz a https://cyngn.com/support oldalon. Dirty flash igen, de egy factory reset-el ugyan úgy teljes értékű rendszer lesz utána, korábban is 05Q-ra ugyan így mentem, és nem volt probléma.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #17273 üzenetére
Akkor meg az a baj, hogy túl sokat rendelsz, és minden nap karácsony van
Hát legközelebb úgy kéne csinániuk a sok hálátlan kutyával, hogy megvan a frissítés, csak a "MEHET" gombra kellene kattintani, hogy telefonok ezrei kezdjék el leszedni OTA-n, és akkor kiírni, hogy na figyu gyíkok, 3 napon belül kint az OTA. És csak azért is másnap rányomni, hogy mehet. Mindenki boldog lenne, és meg az OPOsok is elmondhatnák, hogy mindenkit megszivattak egy nappal, a gyerekek is, hogy jááá időben jött az OTA...
Különben is, régi XDA motorosok pontosan tudják: "No discussions of ETA"
Amúgy meg a csajom nem gagyi S-es telefonjára meg annyira még csak ígéret sincs, hogy Lollit kap, mint a csuda. Pedig nem egy xar darab... ha nem lenne knoxos már nightly lenne azon is...
-
balazs1022
őstag
válasz
axlfsi #16994 üzenetére
Azta, neked akkor jol birja. En decemberbe tettem ra. Es mar 3 kisebb karc van rajta. A 4. meg olyan h a kormom is beleakad. Megbizhato helyreol vettem, a kaparos kodot is eredetinek ismerte fel a weboldaluk.
Am tok mind1 alapon elkezdtem olloval neki esni de azt meg erdekes mod birta.Am meg vigyazok ra. Nem vagyok az a felolten tipus.
-
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #16350 üzenetére
A cellákat természetesen forrasztjuk, de én nem a cellákra gondoltam, hanem magára a Xiaomi Powerbank házára, amiben a cellák vannak
https://youtu.be/daKPjv_LaWU?t=4m13s
Az első elvileg eredeti, a második meg kamu. Itt úgy látszik ragasztva van, de úgy tünik össze lehet rakni
Bár nem vennék rá mérget hogy olyan jó lesz az eredmény mint ahogy a gyárban rakták össze
,,Sot, jofele LG akkuk vannak benne, mar csak a 4 akku erteke tobb (ha kulon csak az akksikat venne az ember), mint maga amennyiert aruljak a komplett bankot ugyhogy nagyon megeri a Szajomi PB-ja, ez nem vitas."
-
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #16333 üzenetére
Hogy cserélnéd a Xiaomi powerbankban az akksit? Szétszedni még csak-csak, de hogy rakod össze?
Tudtommal ragasztós. Újraragasztózod?
Nekem amúgy Xiaomi Powerbank van már jóideje, aki nem tudja kivárni a Oneplust, annak nagyon tudom ajánlani. Sok a hamisítvány, így figyelni kell honnan rendel az ember. Fehéret rendeltem, még külön szilikon tokot is kapni hozzá, abból meg vettem egy babakéket
Nagyon jó, egyetlen gyengéje hogy csak 1 csatlakozó van rajta, így nem tudok egyszerre 2 kütyüt tölteni róla, bár szerencsére elég jól nyomja a szuflát. Valamilyen elosztóval talán lehetne tölteni több eszközt megosztott teljesítménnyel, nem próbáltam még.
-
Ixion77
addikt
válasz
axlfsi #16211 üzenetére
19 óra alatt 4.5 óra kijelzőidő a "nem igazán használod" kategória? Vagy gondolod hogy hogy bekapcsolom és hagyom az asztalon világítani dísznek?
Használom, csak alacsony fogyasztású appokkal.
(Mondjuk most hogy belegondolok, lehet hogy van aki szerint lenne értelme, elvégre a "digitális képkeret"-eket is volt akik megvették - tán mai napig kapni olyasmit. Ez majdnem ugyanaz lenne egy megfelelő app-pal. De erre nekem sose volt igényem. Ha meg lenne is, akkor is inkább tablettel csinálnám.)Olyannal találkoztam Nexus 7-en 5.0 alatt, hogy egy értesítés megjelenik, eltűnik, megjelenik, eltűnik, egymás után kb. 30-szor.
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #16211 üzenetére
Az utolsó három process nem tudom mi a gyász, valami Chrome selejt
.. Majd utána nézek. Ja, persze, Viber is fut, FB is.Jut eszembe:
Találkoztatok olyannal, hogy Chrommal letöltetek valamit, pl egy jpg fájlt, majd az értesítést erről elhúzzátok a notification baron jobbra vagy akár balra. Lezárod a kijelzőt, majd kis idővel később ismét kiül az értesítés, hogy letöltötte a fájlt... És így tovább, a végtelenségig; elhúzom, lezárom a kijelzőt, kis idő múlva újra...
Persze a böngészőt kilőhetem, de az sem segít, a releváns tabot, weboldalt ahonnan letöltöttem a fájlt, bezárhatom, de mit sem számít... Úgy rémlik, csak akkor hagyja abba, ha a konkrét letöltött fájlt elmozgatom, törlöm a letöltések helyről -
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #16156 üzenetére
Felismertem a provokációt, ki akartatok emelni a tömegből, és jól megverni! De hát én nem hagyom magam!
Tudod is te mi munkám volt a teljes inkognitóm megörzésében...
Amúgy meg a bambusz hátlapról csak annyit, hogy most milyen igaz hitű magyar ember az, aki a saját magyar OPOján bambusz hátlappal csapat?? Akác hátlap! Az már valami! Magyar embernek magyar hátlapot! ŐSMAGYAR!
Még a méhek is jobban bírnák, mint a bambuszt. De a tuti hátlap az a fenyő hátlap. Ahogy ragad mikor megfogod, nem tud kicsúszni a kezedből.. ohh igen... de egy bambuszhátlap.. hát na. Érezzétek már át..
-
rum-cajsz
őstag
válasz
axlfsi #16126 üzenetére
jaja, akkor mégis sikerült megjegyeznem.
Közben lett külön magyar szekció az Oneplus fórumban!
-
-
ABal
őstag
válasz
axlfsi #16112 üzenetére
Neked meg nem is hosszú szőke hajad van, csak megvezeted az egész fórumot.
Ja, és ami a legnagyobb vicc: kiderült, hogy ananasz1 a szomszédom! LOL
Gratulálok a nyerteseknek!
Carl és a többiek nagyon közvetlenek, őszinték és barátságosak voltak. Szóvak, egy szimpatikus társaság. (Ellentétben a büféssel, aki leszólta a One-t)
-
Criton
veterán
válasz
axlfsi #16017 üzenetére
cm12 temaseken semmi probléma nincsen vele, úgy fest a 4.4.4-et nem nagyon szereti, de én még attól várnék a felrakással, erősen béta és még bőven vannak benne hibák.... egyébként a stock lollipop nézz ki úgy mint a legfrissebb nova launcher, szóval én maradok a stock-on most egy ideig.
(#15993) ittakary : felraktam most a legfrissebb linaro verziót, minden stock, és tényleg teljesen jó.
általad használt dpi-vel sincs gondom
-
monchichi20
aktív tag
válasz
axlfsi #15937 üzenetére
Ja mert valamit írni akartam aztán elfejtetem miközben néztem a tokokat
ahogy olvastam kicsi esély van rá arra hogy legyen
De ha a név : ezt szoktam abban az esetben használni ahol kevés a 3 karakter -
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #15672 üzenetére
Igen, egy darabig új ranggal új profilképeket kapsz, bár úgy emlékszem az előző 2-3 rangomnál már nem kaptam újat.
Viszont fl0werstar és az általad linkelt axlrose32 fórumtársaknak (és még sokan másoknak persze) egyedi arcképe van, amiről itt olvashatsz: http://logout.hu/cikk/ujra_kerhetoek_egyeni_arckepek/teljes.html
Úgy látom ha eléred az őstag rangot, akkor már te is kérhetsz egyéni arcképet.
Erre gondoltál?
-
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #15656 üzenetére
Emlékszem még a másik topikban meg privátban agyaltunk, hogy is kéne rendelni, mert még csak 1-2 kínában élő fórumtársnak volt ilyen telefonja.
Aztán meg imádkoztunk hogy ideérjen a mailboxde-vel mert akkor még nem volt velük tapasztalatunk
(#15663) mfranky szerintem is lesz legalább valami apró ajándék
Mindig örömmel olvasok egyébként ilyen történeteket egy cégről
(#15664) ittakary ,,Egy jó tanács: visszafelé ne flasheljetek " Igen, a downgrade, tehát pl előző ROM verzió flashelése nagyon kockázatos, olyan értelemben hogy nagy valoszinüséggel valami el fog romlani a ROM-ban, és újra kell telepítenünk fastboot-ból vagy system wipe után recoveryből.
Ezért is nagyon ajánlott a nandroid backup (mentés) készítése recoveryből frissítés előtt, mert a nand backup visszaállításakor nem lesznek ilyen gondok
fl0werstar most látom az új profilképed, grat hozzá
-
Ixion77
addikt
válasz
axlfsi #15368 üzenetére
Valójában azt próbáltam leírni, hogy lehet, hogy a saját kategóriájában jónak számít (viszonyítási alap híján nem tudom), de azért még megfizethető árban is lehet kapni botfüllel is egyértelműen észrevehetően sokkal jobbat.
Valamint hogy ez csak csendes környezetre igaz, metrón kb. semmi különbség sem észlelhető.
Persze lehet, hogy ez mindenkinek egyértelmű volt, de én nem vagyok biztos benne. -
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #15143 üzenetére
Teljesen gyári a kernelem a modemem a romom.. mindenem. Mégis jelentkezik ez a probléma. Mondjuk 10 felébresztésből kétszer-háromszor. Dupla kopp vagy power gomb: semmi sem történik. Másodjára 99% hogy felébred. Ha akkor sem, akkor harmadjára.
Tehát nem lassan ébred, hanem sehogy. Próbáltam más kerneleket is, az eredmény ugyanez...
Érdekesség, hogy most Lollis Paranoid van fent, és ez még nem csinálta, pedig CM kerneles ez a rom is... Januar 16-os CM12-vel néztem utoljára, az se volt jobb (talán csak egy picivel)...
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #15137 üzenetére
Tanult kollégámnak se GSM dobása, se duplakoppos ébredési problémája nincs. Nekem meg mindkettő van. Sőt power gombra se mindíg ébred fel elsőre.
A telefonokat gyakorlatilag ugyanakkor vettük. Neki a kijelzője is fényesebb, nekem meg vízszintesen csíkok vannak rajta, akik bekapcsoláskor nem, csak kikapcsolt állapotba fény felé tartva látszanak (mint a raster bar-ok a c64-es demokban
, szóval nem valami érzékelősor vagy ilyesmi. Rendes fél centis csíkok).
-
rum-cajsz
őstag
-
törölt tag
válasz
axlfsi #15080 üzenetére
Abszolút nem nehéz vagy necces. Én nagyon vigyázok a dolgaimra, telefonra meg különösen. Egy régi headsetet használtam, annak sem lett semmi baja. Igazából nem nagyon kell hozzá erő, nagyon picik a "karmok", egy pici mozdulattól kipattannak. Nem rábeszélni akarlak, csak mondom.
Pl. az akksi csere sem nagy kunszt így. Nem is értem, mit paráztak rá emberek, OP meg valszeg inkább cikkhiány miatt nyomta, hogy "neház és veszélyes" levenni a hátlapot.
-
törölt tag
válasz
axlfsi #15070 üzenetére
Innentől érdekes, és tök nem akkora para, mint a srác előadja.
Amúgy nem győzök csidálkozni az anyagáán. Engem határozottan a One X-re emlékeztet, nagyon strapabírónak tűnik eddig. Tapintásra hasonló az N5-höz, de nincs rajta "puha" bevonat, ez csak egy benyomás. Kifejezetten kemény az anyag, én a feketét kicsit prémiumabbnak érzem emiatt, nekem jobban kézreáll. De nagyon érdekes ez a fehér, örülök, h belevágtam.ittakary: nem, én csak a hátlapot kaptam, no NFC, gombok, SIM tálca.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest