Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
gipsztigris #25593 üzenetére
Esetleg Ez?
-
axlfsi
veterán
válasz
sonyz7 #25597 üzenetére
Olvass changelogot; tudja ő is és már vissza váltott a stabil, bugmentes verzióra:
*Switched back to original microphone configuration for phone calls (it's the same as it was with the Sep. 14th build, but now the microphone is slightly louder to fix the low-volume issues)
Szóval, ez jó kellene, hogy legyen.
-
Tibko8
senior tag
válasz
mgTerminator #25569 üzenetére
Ha eladod én mindenképpen fastboot-on vissza raknék egy gyári rendszert. [link]
Ez egy parperces művelet. -
mgTerminator
veterán
válasz
RetepNyaraB #25573 üzenetére
Köszi! És ez vissza tudja tenni a gyári CyanogenMod-ot?
-
vFerko
tag
Sziasztok
Euphoriara xposed olyan melyik verziót kell telepíteni? Illetve másik kérdésem, hogy battery monitor widgetben látom ugye a fogyasztást ami átlag 7 8 mah de időnként vannak 300 körüli értékek amikor nincs használatban a telo. Ezt hol ill mivel tudom megnezni h mi csinalja? kernelt érdemes cserélni euphorian ? Jelenleg az alap van rajta. Nekem elsősorban a fogyasztás számít. Anno francoval volt mikor csak 4-5 mah volt a fogyasztás, na akkor aztán jól bírta az aksi
-
gipsztigris
addikt
Eredeti bambusz hátlap forrást tud valaki? Esetleg használt is érdekel, nem kívánom én drágán, jeligére!
-
axlfsi
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #25590 üzenetére
Ne mondj ilyeneket, mert meg neki se indulok feltenni a hirdetest (ragondolok is megszakad a szivem, ... nem is ertem miert fordult meg a fejemben).
Ujjlenyomat olvaso?! hidegen hagy, csak egy szinpla parasztvakitas(!) - de most komolyan! Ettol ezerszer fontosabb lett volna, hogy beletegyek a filleres NFC chipet, mint ahogy az elsoben van is. Annak valoban van ertelme es haszna (sajnos kevesen ismerik fel meg mindig annak praktikussagat, de aki egyszer raszokik, imadni fogja, hogy mennyire megkonnyiti a mindennapi rutinokat (nekem garazskaput nyit, profilokat valt, kocsiban inditja a navit es meg sorolhatnam - mindezt ugy, hogy egy fel ujjal sem tapizom meg ezert
).
Anyaghasznalat? Semmivel sem hiszem, hogy rosszabb lenne a One. Tenyleg nem hiszed el (en sem konnyen neked, ha Te irod), de tavaly julius ota egy karc - nem sok - nincs rajta sehol, nem recseg, nem ropog, egyszeruen mint a vatta uj keszulek, amit eloszor kibontasz).
Van viszonyitasi alapom, asszonynak mar ket hete van egy Two-ja...
(#25591) dwd1 En eddig nem talaltam.
3D? Ehh, biztos jo dolog, de nincs hozza nyomtatom, hogy jatszak ilyemivel (mellesleg ezek nem is tetszenek ... mondjuk egy jo allvany, ami csinal egy kis hangladat belole, ha belehelyezem, erdekes lehet talan). -
axlfsi
veterán
Nem ir felul semmi olyat, minden marad a regiben (persze root es egy kis gyakorlat kell hozza).
Viszont, mar ki is probaltam; mukodik, fel is vesz (a hangminoseget a tuloldalrol most ilyen keso este nem tudtam tesztelni, csak a T-mobil ugyfelszolgalatanak automata menujevel tarsalogatm
viszont abbol a szempontbol nem jo, hogy mindig, minden hivasnal kulon oda kell nyulni es elinditani. Automatikusan nem vesz fel es nincs is ra ilyen opcio... nalam kuka, pont ez lenne a lenyege, hogy ne kelljen vele vacakolni, tegye a dolgat a hatterben).
Lehetosegem lenne valtani Two-ra ... habar nagyon dilemmaban vagyok meg, hogy akarom-e. Talan ha elmenne 100-ert, kiszallnek belole, de: 1. ruhellem az Oxygen-t, 2. nagyon hianyozna az NFC
-
axlfsi
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #25585 üzenetére
Hat igen, a bambusz
tokhatlap baratok kozt is egy plusz 10-es (soha nem is volt meg tok nelkul hasznalva, ergo feleslegesen vettem ra a bambuszt).
Mar csak talalni kell valakit, aki meg is fizeti (nem mindenkinek van igenye ilyesmire...). -
axlfsi
veterán
Hat nekem most nincs nagy kedvem visszaterni COS-ra, mert 4 napja eppen, hogy belaktam a CM12.1-et, de ott irja lentebb a csavo mi a modja:
"To add on to that, you can enable the feature on COS12 through an xposed module (I think it's called CM call recorder or something like that)."
Szoval Xposed kell hozza es az emlitett modul. Probald mar ki, kivancsi vagyok. Ha ezzel megszunne a hangminosegbeli problema, hajlando lennek visszaterni a COS-ra...
... de lehet felcsapok ra egy gyari Oxygen-t es eladom
Csak nem tudom hova tudnam bearazni, mert felszerelkeztem premium tartozekokkal es a telefon olyan, mintha most vettem volna ki a dobozabol, sehol egy karc.
Vettem meg hozza egy eredeti bambusz hatlapot es a legjobb fele, amerikai Diztronic tokban van+Nillkin TG
... fogalmam sincs mit kerhetnek erte (amiert el is viszik).Szerintetek?
-
dwd1
tag
válasz
axlfsi #25581 üzenetére
A beépített rögzítőt itt láttam. Az app értékeléseinél meg volt valami iromány róla, hogy átugrik mic-re és úgy nem jó. Pedig jó lenne felvenni a hívásokat, már megszoktam.
A record volume nálam is increase on.
#25582 madoc:
Nekem amióta ki van kapcsolva egyszer nem mondták h szar lenne.-
Amúgy fura, mert most be van kapcsolva pedig azt hittem kikapcsolva hagytam és két napja senki nem mondta, hogy nem hall, pedig az az általános, hogy 3-4-5x kell visszahívnom kb mindenkit mire hall.
Érdekes viszont, hogy emlékeim szerint csak akkor van ez a tréság, ha én hívok vkit, ha engem hívnak, akkor jó mindig.
-
axlfsi
veterán
Hoppa! Lehet, hogy ez lesz a gond? Nalam is fut a hatterben az ACR Pro...
Viszont, azt hol olvastad, hogy gyarilag van benne beszelgetes rogzito? (a hangrogzito az mas!). En eddig, gyarilag csak MIUI rendszereken lattam ilyet (vagy amikor neha, a modder beleintegralja, de Oneplus-nal meg nem lattam ilyen ROM-ot).
Szerk.: most ellenoriztem, de nekem nem ugrik at Voice Call-rol Source Mic-re ... persze, ettol meg lehet szar a Voice Call miatt is (errol hol olvastal? Ez is erdekelne... kicsit rafekszek, mert elegge zavaro, hogy egy telefon, pont telefonalasra nem jo...
)
-
axlfsi
veterán
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem detto ez a bajom, de nem hiszem, hogy T-mobil related a problema, mert az asszony Two-jan hibatlan a hivas, ugyanabban a percben. Egyszeruen szarul hallanak a tuloldalon; tulvezerelt a mikrofont, zajos, rosszul hallhato vagyok. Legutolso Sultan rom van fent ... agyam eldobom.
Miota ilyen suru ez a problema a keszuleknel?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #25576 üzenetére
Használj másik galériát, pl quickpic, amíg még a cheetah-ék teljesen el nem cseszik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #25574 üzenetére
Az Mxplayer beállításaiban nincs olyan, hogy legyen alapértelmezett?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gipsztigris #25571 üzenetére
Sajnos vak vagyok, nem találom.. de még olyat sem,hogy videolejátszó..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
mgTerminator #25572 üzenetére
Gugli első találat
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ferenczi Áko #25568 üzenetére
Beállítások/alkalmazások/gyári videolejátszó/alapértelmezések törlése. Következő indításnál megkérdezi, hogy melyik lejátszó legyen alapértelmezett.
-
válasz
mgTerminator #25569 üzenetére
Bacon root toolkittel meg tudod csinálni egy gombnyomásra.
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Kicsit rég jártam erre és egy kis segítségre lenne szükségem! Eladósorba került a telefonom, van is rá egy vevő és szeretné rá vissza a gyári romot. Honnan tudnám letölteni? Illetve lehet telepíteni TWRP recovery-ből is?
-
Ferenczi Áko
addikt
Azt hogyan tudom beállítani, hogy ha a galériából indítok el egy videót, akkor ne a gyári lejátszó, hanem az MxPlayer legyen az alapértelmezett..? Nem találom ezt a lehetőséget..
-
dwd1
tag
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem jellemzően nagyon gyakran szarakodott. SIM kártyát cseréltettem, utána is szarakodott. Mindenki azt mondta, hogy nem hall, nagyon recseg, szaggat, stb. Amikoris hosszas tesztelés után rájöttem, hogy az Automatic Call Recorder Pro okozza a galibát, mégpedig akkor, amikor a Source Mic-re van állítva. Hiába állítom Voice Call-ra, egy idő után magától átáll Mic-re és ilyenkor fosódik meg minden. Úgyhogy elbúcsúztam tőle, azóta hibátlan.
Viszont!
Olvastam valahol, hogy ebben van gyári rögzítő és valami 3 pöttyre kell nyomni és azon belül van. Namost nekem hívás közben nincsen három pötty. Van ezen egyáltalán ilyen? Ezen a verzión ami nekem van? (aláírásomban url) -
hedgehog
senior tag
válasz
hedgehog #25563 üzenetére
a hivatalos fórumon azt olvasom, sokaknál a Google Now hangutasítás okozta a problémát... és valóban, kb. azóta van nekem is gondom, mióta bekapcsoltam, hogy bármelyik képernyőn aktiválható legyen.
Majd kipróbálom ki és bekapcsolva is, csak most megy rá a cm-nightly, ha már úgyis nyitva a bootloader -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ferenczi Áko #25560 üzenetére
Viszont van gyári EQ (Maxxaudio), amely a felhasználók többségének megfelel. Számtalan playert lehet letölteni.
-
hyperspace
őstag
válasz
Saccco #25562 üzenetére
sikerült összepofoznom a hangokat a telefonon. lehet megpróbálom újra, mert tetszik. és akkor törlök minden mintát, és saját profilokat és eventeket csinálok.
szerk: találkoztam olyan részekkel az alkalmazásban, ami gingerbread felett nem működik. pl az értesítési ikonnál és értesítési sávnál nem lehet csak a láma ikon választani, együtt lehet csak a kettőt.
-
hedgehog
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
hyperspace #25561 üzenetére
Én mindig új profilt hozok létre benne. Meg mindig kitörlöm a minta beállításokat.
-
hyperspace
őstag
válasz
Saccco #25534 üzenetére
ez llama nekem összekuszálta a telefonomat. otthoni beállítással bevövő híváskor kikapcsolta a wifit, mikor még futott a program. down time nem kapcsol ki, este csak újraindítás után akart bekapcsolni, nem volt hangja az ébresztésnek (el is késtem munkából
). és ezeket a program törlése után csinálja a telefonom. ha nem tudom összerakni, akkor factory reset lesz belőle sajnos.
-
Ferenczi Áko
addikt
Jól látom, hogy nincsen gyári zenelejátszó csak a play zene?
-
hedgehog
senior tag
Az utóbbi időben nekem egyre többször rossz a hívásminőségem... minden második-harmadik próbálkozásra hall csak a túloldal. Én hallok mindenkit kiválóan.
Stock 5.1.1, bár nem full-wipe volt, hanem az elsőnek kijött full-zipet stock recoveryvel flasheltem.Volt már valakinek ilyen? Tudtok valami jó tesztelési módszert? (Skype echo-t már felhívtam, ott jól működött)
-
LallerHUN
tag
Helló Srácok!
Azért írok hogy megosszam veletek hogy nem éppen leányálom a ticket nyitás és révenni őket hogy hadd küldhessem vissza a telefont.
Röviden annyi a dolog hogy meghalt a rádiós erősítő benne ergo nincs térerő semmilyen simcarddal sem és a gps sem talál jelet net nélkül.... És folymatosan úgy érzékeli a teló hogy repülő üzemmódban van.....
szeptember 16-án nyitottam a ticketet, már volt mindenféle sotfware frissítés, most utoljára a gyári cm helyett a legújabb oxygen-t tetették rá velem hogy azm ajd megoldja
Természetesen nem. Most szeptember végére elértem azt hogy október 2-án lesz egy távoli irányításos szoftver telepítgetésem
Ez valami Leve 2 szintű technikai segítség
Nehezen ismerik be hogy valami tényleg elromlott.
Remélem most már október elején rájönnek hogy tényleg rossz és akkor vissza tudom küldeni és remélhetőleg október közepén megint lesz telóm
Így is egy hónapig nem fogom tudni használni a telefont....
-
dwd1
tag
válasz
Balázs1621 #25539 üzenetére
Én ilyet. Pár nap alatt itt volt és nagyon jó!
-
Tibko8
senior tag
válasz
fornettisuti #25553 üzenetére
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Lacika0002 #25550 üzenetére
Sultan rom.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Balázs1621 #25546 üzenetére
Milyen rom van rajta? Lollipoppal előfordulhat
-
hyperspace
őstag
válasz
szerintem állíts be mindent, töltsd fel, és úgy próbáld majd az akksit.
-
Gman999
tag
válasz
Nem mondom hogy pontosan emlékszem, de közelebb volt a 70 hez mint a 15 höz az biztos.
-
Balázs1621
senior tag
Ti amikor megvettetek a telefont hany szazalekon volt az akksi kibonzas utan? Nekem kevesnek tunik az akksi ido, most vagyok 31%-on 2 óra 37 perc kijekzo idovel. Azert kerdezem mert nalam 15%-on volt, holott olyan 70-re szoktak tolteni , nenem-e az akksim rossz esetleg.
-
berek21
őstag
válasz
dragsterman #25544 üzenetére
3G Watchdog app. A legjobb erre.
-
JJazon
tag
válasz
dragsterman #25542 üzenetére
Nálam magától is számolja a dolgot, kitettem az adatkapcsolatot (gyorsbeállítások sáv-->csempék) és ha arra rámész, mutatja, hogy a ciklusban mennyit használtál, állíthatsz be korlátot is
-
dragsterman
csendes tag
Tud valaki ajánlani olyan appot/xposed modult amivel megoldható az, hogy a havi forgalmazott adatmennyiséget mobilneten mutassa valahol? (főképernyő, állapotsáv)
Az Elixir widgetet próbáltam, de nem jól számol óriási eltérések vannak a mérésben.
-
Danika256
aktív tag
válasz
Én is tudnék adni ingyen, ha esetleg Győr felé jársz..
De ha ebayen rendelni akarsz, akkor inkább üveget! Az véd igazán...
-
válasz
Ha budapesti vagy, tudok adni fóliát ingyen.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok, van valakinek elado 2-3 db foliaja? Vagy UKbol ebayen rendelt mar valaki foliat?
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vagyok tulaja a telónak. Gyári 12.1 van rajta. Arra viszont még nem sikerült rájönnöm, hogyan tudom a lock screenre kipakolni az időjárást + naptár kombót (cLock), ami a főképernyőn is kint van pl.?
-
Saccco
nagyúr
válasz
hyperspace #25533 üzenetére
Igen lollipop 5.1.1.
A gyári akkustatisztika szerint állandóan megy. -
Saccco
nagyúr
válasz
hyperspace #25531 üzenetére
Igen, éjjel repülőben van.
A WiFi-t hely alapon kapcsolgatom Llama-val, ez cella alapon tud mindenféle trükköket. -
Saccco
nagyúr
válasz
hyperspace #25529 üzenetére
Fényerő fele + automata, mindent szinkronizál. Hely takarékon.
Volt 1,5 nap durva ébrentartás, helyreállás óta jobb, mint előtte. Úgy néztem, hogy a GPS és helyszolgáltatás akadt be. -
Obyboy
addikt
Egy kis off:
Android Pay - rootolt telefonnal nem fizethetünk -
kinghaxor
aktív tag
válasz
csenor #25522 üzenetére
Nekem nillkin kemény tok van rajta azóta mióta megvan. Kb. egy éve vettem. Igaz talán ha 5x kaptam le róla eddig, de semmi baja se a króm keretnek, se a hátlapnak. Semmi kopás. És egész jól véd. Párszor már sikerült ledobni. Múltkor betonon csúszott egy métert esés után és semmi baja. A tokon is alig látszik valami. Szóval szerintem nem lesz probléma vele.
-
csenor
senior tag
Feltettem a telóra egy gyári White Hard Case-t.
Nem tudom, hogy evvel veszélyeztettem-e körbe a krómkeretet, mert volt olyan telóm amire negatív hatással volt a tok.
Tapasztalt valaki negatív dolgot? -
bdavid94
tag
válasz
ittakary #25513 üzenetére
hidd el, hogy vidéken vannak érdekes emberek amikor paslogsz reggel a buszon azt a melletted ülő meg kb egy tál popcornal a karjaiban olvassa, hogy épp kivel mit csevegsz, de amúgy annyira optimális nekem ezzel a beállítással a képernyőn megjelenő tartalmak mennyisége, hogy amikor új romot rakok fel már első hogy állítsak rajta
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gipsztigris #25514 üzenetére
-
esse
csendes tag
Sziasztok! Feltenném a legújabb official 12.1 Cyanogen-t (Y0G4PAS1N0 -t), most nightly van a telón és Boeffla kernel. TWRP-ből simán wipe dalvik/cache után installálhatom vajon a letöltött .zip-et, nem fog összeakadni a Boeffla-val? Úgy rémlik mintha új rom installkor a kernel-t is cserélné... Köszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ferenczi Áko #25511 üzenetére
-
bdavid94
tag
válasz
ChrisDzsi95 #25510 üzenetére
én 360-at használok, az a legjobb ahhoz, hogy a buszon mellettem ülő ne tudja elolvasni amit írok
-
Ferenczi Áko
addikt
Srácok, sajnos a kamerával nem vagyok elégedett.. Van valami alternatív megoldás ami tuningolja egy picit..?
-
válasz
ChrisDzsi95 #25508 üzenetére
430 szerintem az ideális
-
axlfsi
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #25506 üzenetére
320 természetesen! A legjobb!
-
válasz
Ferenczi Áko #25502 üzenetére
1. igen
2. az ajánlott a gyári. Nem, nem lesz élesebb, se homályosabb ha elállítod, lévén nem változhatnak a kijelzőn a pixelek számai. Annyit érsz el vele, hogy ha kisebbre állítod, minden kisebb lesz, ha nagyobbra, minden nagyobb lesz a kijelzőn. -
Ferenczi Áko
addikt
Lenne 2 kérdésem, melyekre nem találtam választ a fórumon, illetve az egyikre félig meddig..:
1. Az alkalmazkodó fényerő lenne az automatikus fényerő opció?
2. Az LCD sűrűségnél lehet változtatni a dpi-t?Melyik az ajánlott beállítás? Minél nagyobb, annál élesebb a kép? Ha így van akkor a gyári értéket lehet növelni,vagy én nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest