Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok csak itt kötöttem ki: Meghozták a friss Onémat! Igaz csak a síma de nagyon szép, s minőségi doboz s minden. Most tőltőn van du. belakás

-
Saccco
nagyúr
LG G3
+ kisebb, kompaktabb kialakítás, szinte könnyed kezelés egy kézzel
+ van infra (bagatellnek tűnik, de baromi hasznos, legalábbis nekem az volt)
+ van MicroSD
+ nagyon jó kamera, van stabilizátor is
- idegesítő lézeres fókusszal (pl. nem lehet normálisan üvegen keresztül fényképezni)
- idegesítő kijelző túlélesítés, kiveri az ember szemét a fehér sáv a betűk mellett, nem lehet kikapcsolni, csak ROOT után
- csapnivaló akku
- elreped alul/felül, garanciában javítják, de na...
+ van gyorstöltés
- 16GB-os mellé csak 2GB RAM jár... (32 mellé 3, ilyenem volt)Oneplus One
- kicsit nagyobb, együtt lehet élni azért vele, macerásabb egy kezes használat
- nincs MicroSD, bár 64GB mellé nem is kell
+ 64GB tárhely!
+ 3GB RAM (a 16-osba is, de olyat senki ne vegyen, csak ha kell a fájsz a testének
)
+ nagyon jó a rendszer (CM)
+ teljesen jó a kamera
- nincs stabilizátor
- sötétben jobb a G3
+ dobozból kivéve is működik
+ 5+ kijelzőidő (nekem, G3-mal inkább csak 4 volt)
- nincs gyorstöltésIMHO
-
Shyciii
veterán
AZ OPT kijelzője nem egyértelműen jobb, ugyanis a kijelző fényereje csak fele(!) annak amit az OPO tud. Így már más megvilágításba kerül az a tény, hogy az OPT kontrasztja jobb, mint az OPO, szal egyedül a kamera az amiben egyértelműen jobb az OPO-nál, a többi esetében meg hasonló, vagy rosszabb.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Hát a CM12.1 nigthly + Boeffla kernel nem lett nyerő, csak este 20%-ot merült az akksi. Vissza is raktam a gyári COS-t.
-
T1k3
tag
Van valaki olyan illetékes aki első kézből tud véleményt nyílvánítani G3 vs OPO (esetleg vs OPT trió) témában pro/kontra?
-
Shyciii
veterán
-
baandii
senior tag
hellosztok!
4. Root jogok szerzésére több lehetőségünk is van:
a) gyári recovery megtartása: fastboot boot twrp.img -> adb sideload su.zip
b) twrp recovery telepítése: fastboot flash recovery twrp.img -> adb sideload su.zip
c) custom recoverybe bootloás majd rootolt custom rom telepítése: fastboot boot twrp.img -> adb sideload rom.zipmelyiket érdemes választani A vagy B? (C megoldás nem érdekel mert nem akarok romolni.)
a két lehetőség közül vmelyiknek van előnye a másikkal szemben? -
csenor
senior tag
Feltettem a 12.1-t. Ez a hosszanti menü el rend ez És nagyon fura. Vissza lehet állítani valahogy a régi kinézetét?
-
petipetya
nagyúr
Egyébként van valami haszna annak, ha a gyári rom alatt engedélyezve van a beállítások / performance / automatikus profilválasztás engedélyezése?
Az alatta lévő mondatból nem igazán derül, hogy mire is való: némelyik app esetén visszafogja a procit, vagy éppen fordítva?
-
Obyboy
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Álló módban nem volt de a képernyő forgatásával meglett!
-
hyperspace
őstag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
ez vicces.
petipetyanak szántam.
-
Lacika0002
aktív tag
Nagyon jó a sultan rom! Köszönöm hogy ajánlottátok!
-
Obyboy
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Köszi de akárhogy nyomkodom csak azt tudom állítani hogy pl szept.2-okt.2 vagy aug.2-szept.2. De azt nem tudom állítani, hogy pl a szept.2 helyett szept.12 - az okt.2 helyett pedig okt.12 legyen.
-
Tibko8
senior tag
válasz
farena
üzenetére
Sultanhoz nem lehet rakni custom kernelt. A sultan rom csak attól más mint a cos 12.1 hogy a saját fejlesztésű kernelje van alatta és nem a gyári.
Tegyél fel egy cm12.1 nightly-ot vagy a gyári CM12.1 és ez alá tedd fel a kernelt (utóbbihoz az szem még nincs stable változat) -
Tibko8
senior tag
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Stable
-
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Nem rossz, de sajnos itt is szívja valami az aksit (most éppen a google play services). Pedig nagyon nagy lenne e nélkül az akkuidő, olyan 6-8 óra. Mondjuk nincs jól optimalizálva, vagyis nem lagmentes.
-
Tibko8
senior tag
Végül felraktam a kernelt és mellé a legfrissebb cm12.1 nightly-ot. Eddig nincs semmi gond igaz csak pár órája van fent csak. Viszont annyit észre vettem hogy sokkal érzékenyebb a kijelző és ahogy láttam még tovább lehet ezt növelni. Ami tetszik hogy bármit belehet állítani annyi minden van hogy egy jó pár napig ismerkedek vele.
Egy gyors kérdés, mivel most először telepítettem custom kernelt eddig minden telefonon elboldugultam ami gyárilag voltak hozzá. Ha frissítem a cm12.1 N-ot akkor újra kell telepíteni a kernelt?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
melyik a legegyszerűbb megoldás most bootloader nyitásra + root-ra? (romolni nem akarok)
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
Ati007
őstag
A 12.1 frissítés óta a wifi alvó állapotban kikapcsol hiába van beállítva hogy ne tegye
ezért az aksi is jobban merül hisz mobilnetet használ. -
axlfsi
veterán
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Oszinten? Nem igazan van viszonyitasi alapom, leven mindig azonnal csereltem a gyari kernelt, nem tesztelgettem. De ha erdekelnek a konkretabb velemenyek, akkor a fejleszto hivatalos foruman az XDA-n biztosan olvashatsz rola bovebben.
-
válasz
diegho
üzenetére
A felkiáltójel annyit jelent, hogy nincs internetkapcsolat, tök mindegy, hogy mobilneten vagy wifin. Lollipopnál amúgy ha nincs internetkapcsolat wifin (ott a felkiáltójel), a mobilnetet fogja használni a készülék tudtommal. Na most nyilvánvalóan, ha nincs bekapcsolva mobilnet, akkor nem használhatná.
Szóval a felkiáltójel azért tűnik el, mert a wifivel van internet.
-
Danika256
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Instabilitást?!
A Boeffla kernel az alap gyárira épül mindig, csak plusz hasznos funkciókkal van kiegészítve.Nekem a béta verziókkal sem volt sosem gond. 
De ha már be kellett írnom..
Már 2 napja használom az O2-t, azt kell mondjam az üzemidőn kívül meg vagyok elégedve vele..
Nem csak a kijelző szuper hanem az érintés pontossága is mérföldekkel jobb, mint a CM-ben volt! Így ha gyorsan gépelek rajta, akkor sem megy félre..
-
Tibko8
senior tag
CM12.1 nightly vagy oxygen os - hez melyik kernelt érdemes rakni? Linket is kérhetnék hozzá ?

-
csenor
senior tag
Most kaptam kézbe a DHL-től a telefont.
Első benyomás, hogy nagyon jól néz ki.
Az ajándék egy fehér flippes tok volt és egy kijelzővédő fólia.
Jó lett volna inkább egy kemény tok hozzá.
Tudok valahol Magyarországon eredeti tokot venni hozzá, ami gyorsan itt van? -
Obyboy
addikt
A mobil adatkapcsolatnál lehet valahogyan manuálisan állítani a grafikon kezdő dátumán??? Nekem nagyon nem akkor van a számla zárása amikortól a készülék számolja az 1 hónapot.
-
diegho
nagyúr
válasz
purcigeorge
üzenetére
Ha visszakapcsolom a wifit, eltűnik a felkiáltójel, ez azt jelenti, hogy a wifivel együtt bekapcsol a mobilnet is?
-
axlfsi
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
... de ha repuloben is lenne, akkor power off es ugy kellene megnezni

-
diegho
nagyúr
válasz
purcigeorge
üzenetére
Most 14:00-ig wifi off, utána ügyfélszolgálat és meglátjuk milyen adatforgalmat generált. Már a google szinkronizációt is kikapcsoltam, cyanogen fiókot is töröltem.
-
diegho
nagyúr
Szolgáltatóval beszéltem.
A telefon óránként fellép és valamit csinál. Minden adatkapcsolat tiltva van! A telefonra csak egy banking card reader és egy twitch van telepítve a gyári appokon kívül! Az adatforgalom a telefon szerint 3.78mb az elmúlt 2 hétben, a szolgáltatónál mégis folyamatos adatforgalom látszik. No akkor mi ez? Biztonsági mentés kikapcsolva, mobil háttéradatok korlátozva a telefon 99%-ban aktív wifi kapcsolat mellett van, melóhelyen is wifi van, otthon is, a kettő közötti időben nincs wifi, de konkrétan wifi kapcsolat mellett is generálja az adatforgalmat! SOS help kellene, mert, ha ez valami kémprogram vagy bug csinálok egy stress teszt videót róla egy méretes kalapáccsal!
Amit észrevettem. Ha nem aktív a wifi, akkor a telefon térerőjelzőjében egy felkiáltójel van, konkrétan az utolsó térerőcsík egy felkiáltójel. Mi az?!
-
hyperspace
őstag
ebből valami jó is kisülhet
-
csonka
tag
Sziasztok!
Lassan két hónapja nem olvastam a topikot. OnePlus2 meghívókkal mi a helyzet? Szeretne valaki? Mert tegnap kaptam egyet, ami kb ma este 19 óráig használható fel. Pár óra múlva visszanézek és az első, aki privátban kéri e-mail címének megadásával együtt, megkapja.
-
diegho
nagyúr
Ma kaptam SMS-t, hogy elértem a mobil adatkorlátot, csak sose kapcsoltam be az adat forgalmat. Ez mitől lehet? Tuti ki volt kapcsolva!
-
Assy777
csendes tag
Ha érdekel valakit egy ONE2 meghívó akkor az dobjon privit.
Nekem most sajna nem aktuális... -
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nincs mit

-
G4bi89
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Feature, viszont emlékeim szerint nagyon meríti az aksit. Szóval én kikapcsolnám ha meg vagy nélküle.

-
fornettisuti
veterán
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
es ott a pont, mert be volt kapcsolva, koszonom!
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, mikor be volt kapcsolva a Környezeti kijelző.
-
fornettisuti
veterán
par napja tunt fel, hogy (szamomra random modon, gombnyomas nelkul) halvanyan feleled a kijelzo es csak az idot es datumot mutatja. ha en nyomok power gombot akkor rendesen feleled a kijelzo, nem ugy halvanyan.
ilyet regebben lattam mar masik telonal, ha csak hangero gombot nyomtam. ez most feature vagy bug? -
atideath
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy Oneplus 2 meghívója amit nem használ fel akkor ha átadja nekem megköszönném. Sajnos az enyém lejárt mire meg tudtam volna rendelni.
Köszönöm előre is a segítséget! -
axlfsi
veterán
Igazad van, elnézést, de mobilról vagyok, nyomorult 480 DPI-n és mobilnézetben... Máris utálom ezt a Two-t

Hétvégén, ha asszonynak sem jön be, megy az apróra
Gondolom a bootloaderrel járó format miatt szeretne menteni mindent... Ezt most passzolom így fejből, egy éve nyitottam, akkor még nem volt más opció, resetelte a telefont, de lehet azóta van már más megoldás is (?)
-
baandii
senior tag
hellosztok!
bootloader nyitás előtt vagyok...van vmi megoldás arra hogy az eddigi beállításaimat elmentsem és utána vissza rakjam vhogy? (romolni nem akarok csak nyitás+root)
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
axlfsi
veterán
válasz
DummyBoy
üzenetére
Nekem ma jött meg a Two. Van két topik is, ott leírtam az első benyomásokat, ha érdekel olvasd el, ide most nem offolok (pláne, mert nem is érdemli meg az a telefon
)(#24900) gipsztigris
Közben látom már linkelték. Nem mindegyik kompatibilis, azt ne feledjétek. Fejből nem tudom már melyik nem, mert csak párat használok, de a topikjában le vagyon írva. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Oneplus powerbankra tudtok ajánlani olcsón szilikon tokot (nem a O+ oldaláról, hanem eBay, Ali, stb).
Köszönöm!
-
válasz
Tibko8
üzenetére
Van benne magyar, de angolul használom, így nem tudom, hogy milyen. A magyar ékezetes karakterek rendben megjelentek eddig mindenhol (mármint a weboldalakon, mert máshol nem látok magyart az angol rendszernyelv miatt). Gapps, csak a Play Store appot teszi fel, de onnan már mindent feltehetsz.
-
leslien
nagyúr
OnePlus 2 International Giveaway
tessék lehet próbálkozni nyereményjáték... -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem a keszuleket az eustockrol, remelem hamar megjon. Rengeteg teszt/osszehasonlito elemzes utan bizakodom, hogy annyira szeretheto lesz,mint az s4, es a meretet is meg tudom majd szokni.
Kerdesem pedig annyi lenne, hogy esetleg tudtok-e BP.-n olyan helyet, ahol van raktaron folia, es meg fel is tudjak helyezni a telefonra?

-
Jelentem, feltettem a MIUI7-et, pár napig használom, aztán beszámolok az akkuidőről, stabilitásról és egyebekről.

-
Danika256
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én sem találtam a plugineket, ha van letöltési link légyszi osszátok meg velünk.
Amúgy már szarakodott a rendszer, akartam csinálni egy tiszta telepítést, végül az 1.03 as O2- t raktam fel.
Tényleg nem az emlékeim szépítették meg, egyszerűen eszméletlen szép ezzel a kijelző.Egy egész más dimenzió és nem csak a színek miatt.
Boeffla kernelt tettem fel hozzá, így még az egyéb mókolásokról sem kell lemondanom.Egyelőre nagyon tetszik.A kamera is jó, feldobtam a CM-es kamera appot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ezért az aksi is jobban merül hisz mobilnetet használ.

A Boeffla kernel az alap gyárira épül mindig, csak plusz hasznos funkciókkal van kiegészítve.Nekem a béta verziókkal sem volt sosem gond.