Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem detto ez a bajom, de nem hiszem, hogy T-mobil related a problema, mert az asszony Two-jan hibatlan a hivas, ugyanabban a percben. Egyszeruen szarul hallanak a tuloldalon; tulvezerelt a mikrofont, zajos, rosszul hallhato vagyok. Legutolso Sultan rom van fent ... agyam eldobom.
Miota ilyen suru ez a problema a keszuleknel?
-
dwd1
tag
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem jellemzően nagyon gyakran szarakodott. SIM kártyát cseréltettem, utána is szarakodott. Mindenki azt mondta, hogy nem hall, nagyon recseg, szaggat, stb. Amikoris hosszas tesztelés után rájöttem, hogy az Automatic Call Recorder Pro okozza a galibát, mégpedig akkor, amikor a Source Mic-re van állítva. Hiába állítom Voice Call-ra, egy idő után magától átáll Mic-re és ilyenkor fosódik meg minden. Úgyhogy elbúcsúztam tőle, azóta hibátlan.
Viszont!
Olvastam valahol, hogy ebben van gyári rögzítő és valami 3 pöttyre kell nyomni és azon belül van. Namost nekem hívás közben nincsen három pötty. Van ezen egyáltalán ilyen? Ezen a verzión ami nekem van? (aláírásomban url)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest