Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
6.0 fog jönni?
-
diegho
nagyúr
47%-on áll a G4 most és 3:30 a SOT, van remény!
-
diegho
nagyúr
Vettem egy G4-et az OPO leváltására, mindkettő megvan még, itt leírtam röviden, hogy mi a véleményem: [link]
-
diegho
nagyúr
Meg lehet valahogy oldani az osztott képernyős használatot rootolás és romolás nélkül?
-
diegho
nagyúr
válasz
Dolphine #27860 üzenetére
Azért vettem a One-t, mert szerettem volna használható fényképeket csinálni és jobbnak tűnt egy jobb telefon, mint egy telefon+kamera. Most kinőttem a teló fényképezőjét és veszek egy kompaktabb kamerát, valamint egy picit kisebb telót. Valószínűleg maradok a kínai vonalon egy Meizu M2-vel, de majd kiderül.
-
diegho
nagyúr
Lehet megválok a drágaságtól, szerintetek mennyit érhet egy augusztusi eustock-on vásárolt 64GB-os One? Teljesen újszerű állapotban, van hozzá sandstone mintás hátlap, bőr nem oneplus fekete flip tok, oneplus flip tok fekete színben (ez használt) valamint kék és sárga színben bontatlanul, rajta tempered glass figyel és van hozzá 1 bontatlan is.
-
diegho
nagyúr
Én vettem egy kék és egy sárga flip tokot a fekete mellé.
-
diegho
nagyúr
Én is pont a kijelzőtől félek, hogy kicsi lenne.
Többiek: a kamera mennyire jó az X-ben? Azt olvasni, hogy kb One szint, vagy kicsit alatta.
-
diegho
nagyúr
Valaki tervezi a O+X-et kipróbálni? A külseje nagyon bejön, de szerintem a O+O jobb, ha dual aktív lenne már venném is, de így semmi vonzó nincs benne a külsején kívül.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsiga19 #26974 üzenetére
Nekem van egy 64GB-os augusztusi eustock-os, már egy ideje agyalok a cserén, de fogalmam sincs mire lenne érdemes lecserélni, igazából bajom sincsen vele, amik voltak mindet megoldottam/hülyeségből fakadtak. A kamera lehetne kicsit jobb, talán emiatt cserélnék egyedül, de a szoftver meg bitang jó. Az X szerintem nem lesz ilyen jó, kapásból nem CM lesz rajta (emiatt nem érdekel a Two sem) gyűjti az ujjlenyomatot majd rendesen, ez megint nem gyere be.
-
diegho
nagyúr
válasz
csenor #26046 üzenetére
Használt telefont nem vettem még, meg is tartanám a jó szokásomat, mindenesetre ha már Samsung, akkor az S5 Neo, ami az S6 kameráját kapta OIS nélkül nem rossz. Amúgy net, youtube, fénykép, videó, telefonálás, amire kell, tehát a játék lényegtelen. Ha lenne olcsóbban jó kamerás teló, még egy S410-el és 1,5GB rammal is megvenném, mert elég lenne.
-
diegho
nagyúr
Első gondolatom a G3 volt a kijelző és a OIS miatt.
-
diegho
nagyúr
Ti mire cserélnétek le az 1+1-et ha kicsit jobb kamera kellene, főleg jobb videóval és nem akarnátok 30k-nál többet áldozni a cserére?
-
diegho
nagyúr
Van lehetőség 10 percnél hosszabb videót rögzíteni? 9 percnél elindult egy visszaszámláló, gondolom 10 percnél leállna a felvétel.
-
diegho
nagyúr
válasz
Oppenheimer #25464 üzenetére
Vegyél Doogee-t és meg van oldva!
-
diegho
nagyúr
válasz
Oppenheimer #25453 üzenetére
Le a kalappal ekkora öngólt ritkán látni!
-
diegho
nagyúr
válasz
szkorhetz #25279 üzenetére
Biztosan maga a telefon gyári szoftvere kapcsolja be! Aktív wifi mellett is tolja ezerrel. A legegyszerűbben úgy lehet megnézni, hogy mobil háttéradatok korlátozása bekapcsolva és a lockscreen-en ott lesz az idő a figyelmeztetés mellett, hogy mikor blokkolta legutóbb a mobiladatokat. Nálam most konkrétan 12:26-kor, természetesen folyamatos wifi kapcsolat mellett, szóval 12:26-kor a telefonom az akív wifi mellett ki akart menni mobilkapcsolat mellett a netre. A kitörlöm az APN-t nem működik, mert amikor szükségem van mobilnetre, akkor meg szívok.
-
diegho
nagyúr
válasz
hyperspace #25274 üzenetére
Címtár és Gmail van csak engedélyezve.
-
diegho
nagyúr
Nos jelentem, megvan mi csinálja nálam a kikapcsolt adatforgalom melletti adatforgalmat.
Röviden a jelenség:
- kikapcsolt mobil adatátvitel, 0MB adatforgalom mérve, mégis elfogyott az adatkorlátom, a telefon folyamatosan fellép netre aktív wifi mellett is!Amit próbáltam:
- full wipe és gyári visszaállítás, de továbbra is megmaradt a probléma
- full wipe és 0 program telepítése, továbbra is ugyanaz
- full wipe és mobil háttéradatok korlátozása - a probléma megszűntTehát akkor mi is történik? Hiába tiltom a mobilnetet és aktív a wifi a google sync (közben kiderült, hogy az csinálja) bekapcsolja a mobilnetet és azon keresztül megy ki a netre. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy legalább a mobil háttéradatok korlátozva feliratot el lehet tüntetni a status bar-ról és a lockscreen-ről?
-
diegho
nagyúr
Közben már rájöttem és recovery-ből mindent wipe-oltam és újraraktam az egészet. Holnap hívom is az ügyfélszolgálatot, hogy mi van az adatforgalommal, eddig minden rendben volt a keddi mindent tiltok óta, most kipróbálom újrahúzással, de nem állítom be a mobil háttéradatok korlátozását, csak szimplán kikapcsolom a mobilnetet. Azért csináltam, mert azt vettem észre, hogy valami továbbra is próbál kimenni a netre, a háttéradatok korlátozva üzenet mellett folyamatosan változott az idő, szerintem azt az időt mutatta, amikor a korlátozás történt. Ha most is kimegy a telefon mobilneten keresztül a netre, akkor megkapja a telefon a kalapácsos tesztjét.
-
diegho
nagyúr
Hogyan tudom a telót teljesen törölni és visszaállítani? A biztonsági mentés menüben csak gyári visszaállítás van, de az nem törli a képeket stb.
-
diegho
nagyúr
válasz
purcigeorge #24935 üzenetére
Ha visszakapcsolom a wifit, eltűnik a felkiáltójel, ez azt jelenti, hogy a wifivel együtt bekapcsol a mobilnet is?
-
diegho
nagyúr
válasz
purcigeorge #24935 üzenetére
Most 14:00-ig wifi off, utána ügyfélszolgálat és meglátjuk milyen adatforgalmat generált. Már a google szinkronizációt is kikapcsoltam, cyanogen fiókot is töröltem.
-
diegho
nagyúr
Szolgáltatóval beszéltem.
A telefon óránként fellép és valamit csinál. Minden adatkapcsolat tiltva van! A telefonra csak egy banking card reader és egy twitch van telepítve a gyári appokon kívül! Az adatforgalom a telefon szerint 3.78mb az elmúlt 2 hétben, a szolgáltatónál mégis folyamatos adatforgalom látszik. No akkor mi ez? Biztonsági mentés kikapcsolva, mobil háttéradatok korlátozva a telefon 99%-ban aktív wifi kapcsolat mellett van, melóhelyen is wifi van, otthon is, a kettő közötti időben nincs wifi, de konkrétan wifi kapcsolat mellett is generálja az adatforgalmat! SOS help kellene, mert, ha ez valami kémprogram vagy bug csinálok egy stress teszt videót róla egy méretes kalapáccsal!
Amit észrevettem. Ha nem aktív a wifi, akkor a telefon térerőjelzőjében egy felkiáltójel van, konkrétan az utolsó térerőcsík egy felkiáltójel. Mi az?!
-
diegho
nagyúr
Ma kaptam SMS-t, hogy elértem a mobil adatkorlátot, csak sose kapcsoltam be az adat forgalmat. Ez mitől lehet? Tuti ki volt kapcsolva!
-
diegho
nagyúr
válasz
dobostorta #24687 üzenetére
Nem jár, de 800ft.
-
diegho
nagyúr
válasz
BigBlackDog #24620 üzenetére
Én eustock-ról venném elsősorban. 1 van névre szóló forintos számlád, 1 nap alatt itt van.
-
diegho
nagyúr
Van egy kis gondom. Használtam a telefont, letettem az asztalra, pár perc múlva felvettem, de nem reagált semmire. Hosszú Power gomb nyomásra megjelent a cyanogen logo, tehát vagy fagyott, vagy kikapcsolt. Múlt héten is csinálta, amikor azt hittem kijelző tisztítás közben kikapcsolt, de szerintem ugyanez volt. Most nyomtam egy gyári visszaállítást. Mi okozhatta ezt?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Hogyan tudom beállítani, hogy a flip tok kinyitáskor felébressze a kijelzőt?
-
diegho
nagyúr
Hogyan lehet az app drawert oldalirányúra tenni?
-
diegho
nagyúr
Megjött nekem is az update és alapból fekete a háttér.
-
diegho
nagyúr
Az előbb azt hittem meghalt a teló. Fel akartam tenni a tempered glass-t. Fel is raktam, na mondom kipróbálom milyen a dupla kopp. Nem reagál semmire. Na mondom király. Mint kiderült kikapcsoltam a tisztítása közben...
-
diegho
nagyúr
Az mitől függ, hogy ki mikor kapja meg a frissítést? Nekem még mindig nem jött meg.
-
diegho
nagyúr
Mindenkinek megjött már OTA-n a frissítés? Én még mindig nem látom.
-
diegho
nagyúr
Mivel érdemes monitorozni, hogy mi eszi a cpu-t, akksit, tartja ébren a telót?
-
diegho
nagyúr
Mitől szokott lenni a túlzott merülés? Éjjel töltöttem, reggel levettem 10%-ot merült. Semmi task nem fut, akkunál android rendszer és android os van, mint fogyasztó.
-
diegho
nagyúr
válasz
banditos91 #23520 üzenetére
8 másodpercig fel lehet rakni.
-
diegho
nagyúr
Ha veszek egy nillkin ablakos tokot, akkor a telefon rendesen működni fog vele? Tehát összecsukva az ablakban fel tudom venni a hívást?
-
diegho
nagyúr
A kijelző mérete ellenére meglepően jól bírja, ahogy néztem a OPT ennek kb 75%-át tudja csak, ami kiábrándító, nem beszélve a hülye gombról, amit a youtube videók alapján van amikor sokszor meg kell érinteni, hogy érzékelje. Továbbra is azt mondom a OPO jobban megéri az árát.
-
diegho
nagyúr
Második töltésre megvolt a 4 óra 58 perc SOT, ekkor kezdett nyihogni, hogy tölteni kellene. Szerintem teljesen jó ez az akkuidő.
-
diegho
nagyúr
Az akksi úgy látom teljesen jól bírja a kiképzést. Jelenleg 33%-on van és 3 óra 52 perc a SOT, ebből 2 óra játék, többi netezés, mindez a 2. feltöltés után, folyamatosan wifi-n. Szerintem ha beáll az akksi 5 óra SOT lesz az átlag nálam.
-
diegho
nagyúr
Pár tapasztalat egy nap után.
- a wifi nagyon erős
- a kijelző eléggé tükröződik
- a töltés gyors
- a rendszer kiváló
- a sebesség szuperEz bestbuy ennyiért.
-
diegho
nagyúr
Létezik valamilyen használható ablakos flip tok a telóra?
-
diegho
nagyúr
Elkezdtem belakni, 5.0 már fent van, 4 hónap WP után már el is felejtettem milyen appokat használtam régen. Eléggé bejön eddig. Van valami, amit érdemes ki/be kapcsolni?
-
diegho
nagyúr
A hang alapú felébresztést sikerült már valakinek kalibrálnia? A google search tökéletesen megy.
-
diegho
nagyúr
Megjött a telefon!
Köszönet érte az eustock.hu stábjának! Ez az első felső kategóriás telefonom, hát meglepett már a doboz is, a hátlap valami isteni (64GB-os), de a legjobb akkor is a sim tray nyitó tű tartó tok
azon beszartam, hogy még annak is külön tokja van. Most töltöm fel, este jön a testreszabás. 5.0 hogyan megy fel erre? Jelenleg 4.4-el van.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #23293 üzenetére
107,990 Ft a hivatalos oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a OnePlus 13T
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest