Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
Azt nem tudtam hogy lehet úgy paypal-al fizetni, hogy nincs semmi a paypal számlámon. Ez az oppomart-nál is működne?
-
tihibaby
senior tag
Ki hogyan használja a telefonját?
Arra gondolok hogy dalvik,vagy art módban?
Én dalvikban,de érdekelne milyen art-ban,ill. van-e értelme egyáltalán áttenni.
Sokat játszom,emiatt is érdekelne,érdemes-e átteni art-ra,vagy maradjak dalvik-on?
Ha valakinek van tapasztalata ossza már meg legyen szíves!
Szerk.:Ezt új hsz-nek szerettem volna....
-
micafighter
nagyúr
Átkonvertálja automatikusan. Ha nem a paypalod egyenlegéből fizetsz, hanem paypalon keresztül a bankkártyáddal, akkor pedig lehet választani fizetéskor, hogy ki váltsa át: a paypal, vagy pedig a kártyádat/számládat a külföldi valutával terheljék. Ha külföldi valutával terhelik a számládat, akkor a bankod váltja át a valutát a számlát devizanemjére. A bank általában kedvezőbben vált mint a paypal, ezért ilyenkor érdemes a banki váltást használni.
Ha már a paylalodon van a pénz, akkor ez mind nem érdekes, mert akkor csak a paypal tudja neked átváltani.
-
Nordic
Közösségépítő
Ha oppomarton fizetek, akkor fizetés előtt át kell konvertálnom a paypal számlán lévő forintomat dollárra, vagy megcsinálja a rendszer automatikusan? Kb 3éve nem fizettem paypal-al, nem emlékszem rá...
-
Nordic
Közösségépítő
Sosem fogom megérteni, hogy miért kell paypal-al szórakozni egyes oldalakon, ha van az embernek dombornyomott kártyája...

-
törölt tag
Na, 4 nappal a rendelés után ma elvileg megérkezett haveromhoz. Kíváncsi vagyok, hogyan, mivel elvileg nyaralni van... Vicces, ha ott ül a postaládájában még 4-5 napot, mire a srác hazaér.

-
ßrainiac
addikt
válasz
üzenetére
F@sza...

Epp most toltodik le pedig az update

Kamera az erzekeny pont nalam. A Clear cucc pedig erdekelt, mert leiras alapjan olyan, mint a HDR+. Annal nem mossa el a kepet, de ha ennel ez a helyzet.. Hat nem tudom. Remelem, az elkovetkezendo 1-2 honapban nem az uj Nexust kell varnom es kitalalnak ezekre vmit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
carbapenem
tag
Sziasztok,
Invite vadászok figyelmébe ajánlom kardave oneplus-os fórumtárs módszerét
chrome-os link monitor pluginen alapul és az opo-s forumra felrakott invite thread-ek figyelésén
neki annó 2 hét alatt vált be
nekem kevesebb mint 24 órába került felpakolt invite-ra lecsapni (nem kockultam végig és a reakcióidőm se valami penge)
Big Respect to cardave!

-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Nem jó....
Ezt írja ki:
footer is wrong
signature verification failed -
törölt tag
válasz
MartOOn
üzenetére
Auto mod-ban sokkal zajosabb képet készít még jó fényviszony között is. Mintha kikapcsolták volna a zajszűrést Auto mod-ban. Ezt a Oneplus forumán is észrevették már páran.
A clear image funkció jó dolog, de a korábbi jó dolgokhoz miért kell hozzányúlni....Youtube-on keringenek a telefonnal készített HDR módú videók? Tudja ezt a telefon egyáltalán? CM11S-ben? Az érzékelő elvileg képes rá, a szoftveres lehetőség a kérdés, hogy létezik-e, engedélyezett funkció-e.
-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nem voltam benne biztos, hogy jó reco. van fent. De ez az pedig. Ennyire nem vagyok még bolond.

Mindjárt megnézem amit írtál.
-
MartOOn
addikt
Kinek mi a velemenye uj frissitesrol? Kamerát tuti elcsesztek, eddig tok jo volt most meg alig lehet vele ertekelheto kepeket lőni...

-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Egyébként TWRP volt fent, de parancsorból visszaflasheltem a gyári recovery-t. Az "apply update" alól kell flashelni, ugye?
-
edward2
addikt
Na kedves leslien fórumtársnak köszönhetően berendeltem egy 64-es OPO-t.
Amint megjött jelentkezem. -
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
XNPH25R-t XNPH25R-re, ahogy írtad is. Mert nem jön az OTA.
Gyári recovery-ből próbálom flashelni ezt: cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip
Installation aborted hibával leáll a telepítés.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Rocko007
üzenetére
Európában is van raktárjuk, UK-ban, és ha van raktáron telefon, akkor onnan teljesítik az EU rendeléseket. Nekem UK raktárból Németországba a mailboxde-hez 2 nap alatt érkezett meg, onnan pedig további 3 munkanap volt míg megérkezett hozzám. Ha nagyon mázlid van, még pénteken megkapod, de ennek elég kevés az esélye, valoszinübb a jövöhét eleje.
-
Rocko007
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Koszi a gyors valaszokat! Atlagosan mennyi ido alatt erkezik meg Kina->Nemetorszag->Magyarorszag utvonalon? Jovo heten mennyire lehet eselyes?
-
tihibaby
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Mint pl. nekem is...de küldtek egy szép elnézést kérő levelet!

-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát ez nekem valahogy nem akar összejönni. Gyári recovery alól próbálom, de nem akarja flashelni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Rocko007
üzenetére
Tényleg változó a dolog, én szerintem attól függ, mekkora éppen a készletük. Általában 1-2 nap szokott processing lenni, aztán követni is lehet tracking number-el a küldeményt, de volt pár eset amikor a processing eltartott 5-6 napig is.
(#2267) Nordic ha a paypal kéri a kódot akkor írnék ezzel kapcsolatban a supportjuknak. Tudom hogy nem erre irányult az eredeti kérdésed, de ezek szerint lehet valami probléma van a paypal fiókoddal, amit érdemes lenne megoldani, és ha ezt sikerül, akkor utána valoszinüleg tudsz majd rendelni az oppomarttól is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
halvány gőzöm sincs miért kéri.
-
Rocko007
aktív tag
Tegnap meghivoval rendeltem egy keszuleket, tegnap ota a rendeles allapota: Processing. Ez mennyi ideig fog igy allni? MailBox.de-re kertem a csomagom.
-
micafighter
nagyúr
válasz
tihibaby
üzenetére
Köszönöm, megnéztem a TVC-Mall.com -ot, szimpatikus az oldal és a rendelés menete, és az üveg is jó áron van (kb 8$ szállítással), ugyhogy holnap én is rendelek egy Nillkin üveget onnan. Remélem hamar megjön és ezúttal az amit rendeltem

(#2263) Nordic Azt tudod miért kér captcha-t? Tőlem sose kért a paypal (sem az oppomart) :S
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
Ilyen szar capha vagy mi a szösznek hívják
-
tihibaby
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát az bizony hamis...a TVC-Mall.com-tól rendelt Nillkin Frosted Shield tokom,és az axlfsi által is rendelt glass-om ma érkezett meg,17,22 dollárba került,és ugyanaz,mint ami axlfsi képein van.
Egyébként igen jó,mind a tok,mind a glass minősége,a tokhoz még egy képernyővédő fólia is volt mellékelve,törlőkendővel,antisztatikus fóliával együtt.
Ez utóbbinak egyébként a glass mellett is ott lenne a helye a vizes,száraz,valamint egy speciális tisztító kendővel egyetemben.
Úgyhogy ez így szerintem shifli...
-
Nordic
Közösségépítő
oppomarton kívül honnan lehet még rendelni cuccokat? Az a retek paypal nem enged belogolni, hiába jó a jeszó/email párosom, azt a kicseszett ellenőrzőkódot sosem fogadja el, így fizetni se tudok az oppomart oldalán.

-
micafighter
nagyúr
Nillkint rendeltem, de nem azt kaptam. Az első 3 képen van, hogy én mit kaptam, a 4. képen hogy axlfsi forumtársunk mit kapott. Mind a ketten eredeti, új nillkin üveget rendeltünk, csak én nem azt kaptam. A hivatalos honlapon is vannak képek, hogy mit kellett volna kapnom: http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=4251&page=1
A csomagolás nálam teljesen hiányzik, de az üvegem sem nillkin, mert nekem az előlapi kamerának és a hangszórónak kettő külön kivágás van, ez a képen is látszik, az előbb linkelt nillkin honlapon pedig egyértelműen látszik, hogy egy nagy kivágás van a hangszórónak es a kamerának.
-
zokni1996
csendes tag
$ SU
A legjobb az egészbe, hogy ha töröltél alkalmazást (system/app) akkor nem fog menni az update...

Így mehet a fastboot, és a [hivatalos] oldalról letöltött gyári legfrissebb ROM...

-
naattila
tag
Na megjött nekem is a 4.4.4.Kiváncsi leszek mi változik.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
Most akkor kicsit hülyének érzem magam...mit nem vettem észre?

-
micafighter
nagyúr
Hát ilyen Nillkin üvege másnak nincs az biztos
De én sem ilyet akartam, hanem új, eredeti Nillkin üvegre adtam le a rendelésem ebay-en, így írtam az eladónak. Egyenlőre nem tettem még fel a telefonra, mert ha azt mondja, hogy küldjem vissza, és fizeti a postaköltséget, akkor visszaküldöm neki.(#2253) bajaki az biztos

-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Jól becsomagolták.

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
Majd jhet vélemény erről a Nilkin glass-ról, vagy mi a túró ez

-
Torony 1.
tag
kőzben az enyém is elindúlt végre hazafelé a mailboxde.com-tól 14ó20p-kor.az útolsó útja.

-
törölt tag
Nekem úgy tűnik a frissítéssel a kamera alap képminőségén rontottak. A Oneplus fórumára feltett teljes képekből látszik, hogy az Auto mód zajszűréséhez is hozzápiszkáltak (rontottak a képminőségen). Sokkal több a kromatikus (szín) és a luminancia (fény) zaj még 100 ISO érzékenységgel is napsütésben, mint korábbi verziókkal készült a különféle tesztekben megjelent képeken.
A Clear image móban készült képeken viszont túl van húzva a zajszűrés, homályosak és kisebb a kontraszt. 
-
micafighter
nagyúr
Pontosan mit látsz? Hibát ír ki? Nézd meg a rendeléseknél, nincs-e ott.
,,Olyan előfordulhat, hogy USD-ben adja be a számlát és Én magyar HUFban akarom neki átutalni az OTP-s kártyámról?" Előfordulhat, de ez nem gond, mert ilyenkor OTP átváltja a valutát a kártyád devizanemjére. Én szinte mindig így fizetek, mert OTP jobban vált mint a PayPal például.
-
deziel
csendes tag
Sziasztok!
Ali-s rendelésnél zavar van az erőben. Már harmadszorra töltöm ki a kifizetéses űrlapot-sikertelenül.
Minden adat helyes, még több pénz is van a számlámon. Már csak egy dologra gondolok: Olyan előfordulhat, hogy USD-ben adja be a számlát és Én magyar HUFban akarom neki átutalni az OTP-s kártyámról?
Megoldás?A válaszokat köszönöm!

-
-
ikarasz
csendes tag
Sziasztok mac-ről android filetransfer -el csak 4 GB méretig lehet fájlt másolni

. Tudtok megoldást az ennél nagyobb file-k átmásolására (mkv. filmek pl.) ? -
Vagany
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Jogos, elnézést
.
[link]Bugdroid Circuit TPU Case for OnePlus One Van színválaszték.
-
pitama
tag
válasz
micafighter
üzenetére
és kb mennyi idő alatt ér tőlük hozzánk?
-
doki13
aktív tag
Szerintem a plusz meghivokkal beszopattak...
-
micafighter
nagyúr
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
igen. Valahogy én is így képzelem.

(#2228) micafighter Köszönöm a segítséget! Akkor CM11S-el kérem. Pár napon belül meg is lesz az ára és meg is rendelhetem végre. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Videók alapján nagyon minőséginek tűnik a telefon.
-
Vagany
őstag
Nem gyári tokok
, de elég jók. -
Torony 1.
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Persze.19€ volt feltöltve mikor megérkezett a csomag pénteken reggel.tegnap délutánig semmi változás,majd találtam egy űres négyzetet,hogy kéri az áru megnevezését.beirtam hogy smartphone és nyomtam egy save & valamit a táblázat alján,és rögtön át is váltott a kettes fázisra,és le is vonta a 17,41€.azota ott villog a kettes fázis.
-
doki13
aktív tag
Elvileg az enyém is meg van rendelve....
-
Torony 1.
tag
Sziasztok.lehet tudni valamit arrol,hogy a mailboxde.com átlagosan mikor adja fel a csomagot továbbitásra a kézbesitő cégnek,reggel esetleg délután?mert a 2-dik fázisban van a csomagom"ready to send" ott villog már az 1es.vagy kell valamit állitani még?valaki esetleg tapasztalat?
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy ilyen telefont, a már említett aprós kollégától, de nagyon nem értek az egészhez. Jelen pillanatban egy K750i-m van, szóval lehet sejteni mekkora előrelépés lenne számomra. A kérdésem az lenne, hogy egyáltalán milyen rommal érdemes kérni? Melyik jelenleg a leginkább vállalható? Hozzáértés híján nem igazán szeretném babrálni, csak használni. Ez lenne az első okos telefonom és hosszú távra terveznék vele. Bár nem igazán tudom mennyire lesz strapabíró. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Nordic
Közösségépítő
Asszem ez lesz életem leglassabb 1 hete, mert leghamarabb jövőhét elején érkezhet meg a saját példányom...

-
válasz
micafighter
üzenetére
Így is lett, ma reggel 9-kor a kezemben volt. Eszméletlen... most pár napra eltűnök! :-)
-
virkir
veterán
Ezúton is köszönöm Torony 1 fórumtársnak a meghívót

Most már csak a tűkön üléssel kell kezdeni valamit.
Bár némi üröm is vegyül az örömbe. Mi a jóistent fog a Jézuska kezdeni magával ha már nyáron kiborította az ajándék kosarát? Két hete a mi3 most meg ez.
-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
$ SU
Értem.
Igazából az "Update CM recovery" elől már akkor kivettem a pipát miután flasheltem a TWRP-t.
Én igazából arra gondoltam, hogy flashelem az OTA zip-et. Ez TWRP alól nem megy ugye? Gyári recovery alól lehetne? OTA még nem jött meg nekem azért gondoltam így.Illetve amit előbb írtál, hogy ne használjuk a scripteket azalatt a Toolkitekre gondoltál? A parancssoros megoldást ez nem érinti ugye?
-
Vagany
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Értem, köszi
! -
micafighter
nagyúr
$ SU
Ha meg akarod tartani a TWRP custom recovery-t akkor a beállítások, fejlesztői lehetőségekben (developer options), kiveszed a pipát az Update CM recovery lehetőség mellől. Ha ki van pipálva akkor a frissítés felülírja a recovery-det a gyárira. Ha ezzel megvagy, akkor frissítesz, aztán ha akarod akkor visszateszed a custom kernelt. Franco r10 nem fog müködni az új OTA-n, feltett franco egy boot.img-t a topicjában ami megy az új OTA-val.
Ha a frissítés nem menne, akkor flasheld a legfrissebb gyári ROM-ot innen, nem kell wipe sem előtte. Ha kész a flashelés akkor reboot és pár perc várakozás után, amíg az alkalmazásaidat konfigurálja, próbáld újra a frissítést.
Ha valami nem volt érthető kérdezz nyugodtan.

(#2214) Vagany semmi, frissíthetsz nyugodtan, frissítés valszeg elveszi a rootot, de akkor utána újra rootolod és kész.
-
MartOOn
addikt
Megjött 4.4.4 multitaccs is javitva es remelem a fogyasztason sem rontottak. (jelenleg 12 perc alatt 5%-ot evett mondjuk ebben benne volt a frissites) Camerat ma ki is probalom, megyunk kirandulni.

-
Vagany
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
És nyitott bootloaderrrel és root-tal mi a helyzet?

-
bajaki
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Na most, nekem van TWRP és franco kernel is. Ilyenkor hogyan tudnám felrakni a legegyszerűbben az OTA-t? Flasheljem vissza a gyári kernelt aztán mehet az OTA flash?
-
pitama
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi, nem először vizsgáltam meg a leírást, de ezt eddig nem láttam

-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Felülírja a bootloadert is a frissítés? És ha megváltozik a mérete, akkor vajon hogy csinálnak neki helyet, valami más mérete is változni fog?
-
micafighter
nagyúr
Az új OTA CM11S XNPH30O - ban a bootloader mérete megváltozott, ezért az előbbi verzióhoz készült unlocker script-eket kerüljétek !!!!!!!
-
micafighter
nagyúr
Mailboxde-nél kicsit trükkös a fizetés, mert kalkulátor van hogy mennyit fizess paypalon, és azzal az összeggel kell feltöltened a mailboxde kredited, és abból tudod fizetni őket. Egyik kedves forumtársunk irt mailbkxde-ről egy részletes leírást, az összefoglalóban belinkeltem

-
törölt tag
Köszi srácok, akkor nézem továbbra is.
Vasárnapig úgyis Ausztráliában vagyok. A 4.4.4-et megkapta már valaki? [pocketnow] -
ßrainiac
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
"It’s your camera over 9000"

Ez igen csak jo hir, ugyanis a HDR+ t hianyoltam legjobban a N5 utan es ez nagyon ugy tunik, hogy az, csak mas neven

Egy-ket arc ott a forumon kicsit el van tevelyedve:
"Exactly what I thought but if this is 10 photos supposing full quality then 13x10= 130mp.Hope this is how it works!"
-
kerlas
tag
Na nekem meg is jött az update, fel is raktam, de nem igazán látom, hogy a kameránál a clear image opció mit is csinál igazából. Na mindegy, majd holnap napfénynél lövök pár képet, és összehasonlítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
videot nem probaltam de a foto automata modban tényleg rosszabb lett. A hdr-t meg a clear image-t nem probaltam mert mocsok nagy szel volt ma amerre jartam.

A clear image funkció jó dolog, de a korábbi jó dolgokhoz miért kell hozzányúlni....
A gyári recoveryben nagyon sok más lehetőség nincs is 

.