Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relaxing
tag
válasz
micafighter #299 üzenetére
Pontosan, ahogy kértem is tőlük. Mondjuk ez az EU átalakító nem egy minőségi darab mint a gyári. Kb olyan kínai karácsonyfa izzósor elején megszokott darab
21%-nál raktam fel éjjel tölteni egy Samsung töltővel nem volt kedvem a szép gyárit megbontani -
leslien
nagyúr
válasz
Oppenheimer #293 üzenetére
+1
-
törölt tag
Ja, ezt én sem értem... Általában a legtöbb készüléknél az előbb létrehozott topik marad meg, és a teszt meg szépen eltűnik a süllyesztőben, mert oda úgyis leginkább csak olyanok írnak, akik olvasták a tesztet, és tolnak rá egy fél soros választ.
kano: Ha kell fehér hátlap, én szívesen elcserélem veled a feketét
Relaxing: Milyen töltőfejet kaptál hozzá? Van esetleg képed róla?
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #291 üzenetére
Max respect!
(meg van ki irja majd az 1hsz-t!)
-
micafighter
nagyúr
Egy kis Update néhány fentebbi kérdés megválaszolására:
(#259) vitezlejszlo ott tartunk, hogy 1+1 felgyorsította a meghívók kiosztását a Oneplus fórumtagok között regisztrálási sorrendben. Nemrég kezdték el, de már 20k körül jár a kiosztás. (így tudod megnézni, hogy hanyadik vagy)
Fentebb írta valaki, hogy Fontra nagyon rosszul váltott át a Oneplus. Nem erről van szó. USA árak nettóban értendőek az EU árak pedig bruttó árak. Tehát csak az számoljon az USA árakkal aki USAba akarja rendelni a telefont. Aki Magyarországon él, annak nem fogja megérni USA béli nagybácsihoz rendelni, mert ha nagybácsi elküldi ajándékként a részünkre a telefont, az ugyanúgy ÁFA és vámköteles lesz: [link] Mi itt EUban az EU árakkal számoljunk: 269/299€ 16/64GB az 1+1 hivatalos oldaláról.
Külföldi webshopból való rendelés előtt az előbbi linket érdemes elolvasni.
A meghívók felhasználására 24 óra van, ezért érdemes "kéznél" tartani a pénzt. Ha lejár a meghívó felhasználási ideje, akkor számunkra elvész, és átszáll a következő fórumozóra, ezzel akarják azt elkerülni, hogy a meghívók "beragadjanak" az inaktív fórumozóknál.
Oneplusnak fizetni lehet paypallal illetve bankszámlával. Magyarországról is tudunk rendelni, magyar paypal és bankszámla gond nélkül müködik, viszont szállítási cím csak támogatott ország béli cím lehet: támogatott országok listája. Amíg nem kerülünk fel a listára, addig támogatott ország béli ismerős segíthet, vagy csomgatovábbító szolgáltatás, mint pl a mailboxde. Ennek a csomagtovábbításnak az igénybevétele nem túl bonyolult és nem is túl költséges, viszont nem sok tapasztalat van még velük. Az ára ennek a szolgáltatásnak kb 17€, amiben DHL futárszállítás, küldemény biztosítása és a csomagtovábbító szolgáltatás díja is benne van.
A mailboxde-n keresztül a következő képpen tudunk rendelni az 1+1 oldaláról
eregisztrálunk a mailboxde oldalán. Kapni fogunk egy egyedi szállítási címet Németországban a felhasználónkhoz.
Ha megvan a meghívó, belépünk az 1+1 oldalára, betesszük a kosárba a telefont, és elkezdjük a fizetést. Fizetésnél választunk fizetési lehetőséget, pl paypal vagy bankszámla. (mint említettem magyar paypallal és magyar számlával is lehet fizetni). Ezután megadjuk a mailboxde által kapott szállítási címet, és befejezzük a rendelést. A Oneplus pár napon belül feladja a készüléket a megadott szállítási címre. Amint megérkezik a küldeményünk a mailboxde egyedi címünkre, email értesítést fogunk kapni. A mailboxde oldalán belépve a fiókunkból választhatunk ezekből a szállítási módokból: [link]. Kiválasztjuk a szállítási módot, a szállítási címet, és kifizetjük a szolgáltatás díját, amit kifizethetünk paypallal vagy webmoney-val. Ezután a küldeményünk feladásra kerül a kiválasztott szállítási móddal, és ez után nincs más dolgunk mint türelmesen várni.Jelenleg meghívóval vásárolni 1+1 telefont ennyibe kerül:
Itt EUban az EU árakkal számoljunk: 269/299€ 16/64GB ,erre még rájön kb 15-20€ futárköltség a szállítási címig. Mivel közvetlenül Magyarországra rendelni nem lehet, ezért ezt még valahogy el kell juttatni haza, például ismerős segítsége, vagy csomagtovábbító szolgáltatás. Az ismerős postaköltsége vagy a csomagtovábbítás díja még kb 15-20€ pluszköltség. Így max 340€-ből kijön a 64GBos verzió, vagy pedig 310€ből a 16GB verzió.
Kínai vs Global A telefonból kettő féle verzió van, Kínában a kínai verziót árulja a Oneplus, kínán kívül pedig a globális verziót. A leg szembeötlőbb különbség a kettő verzió között az operációs rendszer: mind a kettő készüléken android fut, azonban a kínai verzió gyárilag ColorOS-el jön, míg a global gyárilag CM11S-el jön. Kínában a Oneplustól szabadon lehet vásárolni, Kínán kívül viszont a Oneplustól csak meghívóval lehet közvetlenül vásárolni, és csak támogatott ország béli szállítási címre. Ezekből adódóan az interneten találkozhatunk különböző webáruházakban eladó 1+1 telefonokkal, ezek nagy valoszinüséggel kínai verziók. Ne tévesszen meg senkit ha a webáruházban CM11-versionként árulják az 1+1-et, az még szinte biztos, hogy ugyanúgy kínai verzió, csupán a CM ROM flashelve lett rá.
Gyakorlati szempontból a két verzió közötti különbség elsősorban a garancia: a Oneplus regionális garanciát biztosít, tehát a kínai telefonokra kínai garanciát, az USA-ban vásárolt telefonokra USA garanciát, az EU-ban vásárolt telefonokra EU garanciát (EU vásárlás alatt azt kell érteni, hogy innen EUból rendeltünk közvetlenül telefont 1+1től). Tehát a webáruházakat elárasztó kínai verziók kínai garanciás telefonok. A másik jelentős különbség a kettő készülék között a támogatott frekvenciák, bár ez az európaiakat nem igazán érinti: [link]
A kínai verzió tehát beszerezhető meghívó nélkül, legolcsóbban eddig itt találtam: [link] Érdemes a Fedex szállítási módot kérni, mert így az eladó magára vállalja a vámterheket. 108 ezer forintból így kijön a 64 GB verzió, végig futárszállítással a küszöbünkig, levámolva, kínai garanciával. Az eladónak egyébként van magyar képviselője: [link]. Az eladó pozitívan értékelt, de viszonylag kevés szavazat alapján. Paypallal sajnos nem lehet fizetni, de van ali buyer protection. Egyenlőre egy fórumtársról tudok aki innen rendelt, Relaxing fórumtársunk innen rendelt készülékét nemrég kapta meg.
Próbáltam összeszedni a fontosabb dolgokat, volt amiről szó esett már a másik topicban, de gondoltam hasznos lehet idehozni az infót.
(#289) MartOOn közvetlenül az 1+1 nem szállít kínai verziót kínán kívülre. Kereskedők kínában megvásárolják halom számra, és ezt nemzetközi piacon értékesítik felárral, így kerül a kínai verzió nemzetközi forgalomba.
(#285) axlfsi nem, én csak véletlenül rendeltem meg, de írtam nekik hogy kérem töröljék a rendelést
még nincs meg rá a keret
-
Vagany
őstag
Nekem is megjött a meghívó. Gyorsan meg is rendeltem Németbe rokonhoz.
-
Relaxing
tag
válasz
micafighter #284 üzenetére
Van buyer protection és amint shipment állapotba kerül a status életbe is lép a protection. Magát a szállítást meg végig nyomon lehet követni. Az a 15 nap amit a preorderre írnak az tényleg csak valmi jelképes dolog mert ahogy megvolt a pénz adták is fel a csomagot.
Ami érdekesebb lehet másoknak is , hogy rendeléskor note-ba beleírtam,hogy CM OS-el kérem a telefont. Így is érkezett , igaz a doboz elülső része nyitva volt de pukifólia védte, belül pedig a már mindenki által ismert piros fehér csomagolás fogadott. Az európai töltöfej is a csomag része , ezt is külön kértem.
A telefon jelenlegi adatai :CM verzió: 11.0-XVPH25R
Android verzió: 4.4.2
Kernel verzió: 3.4.0-cyanogenmod-geb9c0a5
Build date: WED jul 2 17:36:46 PDT 2014(#286) MartOOn
A preorder verzió is kínai , ez csak annyit jelent ,hogy "elvben" vársz 15 napot a postázásig cserében kicsit olcsóbb a készülék.
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #284 üzenetére
(#283) kano Gratulálok!
Így van, én is ezt a megoldást választottam.
(#282) micafighter várj, nem értem; akkor neked is már úton egy preorder verzió? -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #282 üzenetére
Sajnos lejárt a szerk. idő, még annyit, hogy ott sajnos paypallal nem lehet fizetni, de van helyette aliexpress buyer protection.
(#283) kano Ha végképp nem találsz ismerőst, akkor csomagtovábbító szolgáltatás segíthet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Relaxing #252 üzenetére
Köszi a visszajelzést, nagyon szívesen
Használd egészséggel
(#255) Relaxing Nekem ugye sikerült véletlenül megrendelni a preorder verziót szintén, másnap írtak üzenetet, hogy még nem érkezett meg a fizetésem a részükre, és ha fizetek akkor egyből tudják küldeni, mert van raktáron
Szóval az a 15 nap az maximum. Egyébként szerintem azért pont annyi, mert ha jól tudom 1+1 nek kb 2hetente érkezik új készlet a Kínai webshopba.
Ha valakit érdekel egyébként, erről az eladóról van szó: [link] Tőle rendelt Relaxing fórumtársunk.
108 ezer forintból kijön a 64 GB-os Oneplus One meghívó nélkül, végig futárszállítással, levámolva, kínai garanciával, és 2-4 hetes szállítási idővel.
Egyébként úgy néz ki, elkezdték végre nagyobb ütemben osztogatni a meghívókat a Oneplus fórumtagoknak regisztrálási sorrendben, nagyjából az első 20k regisztráló már kapott.
-
Josh777
tag
-
kano
nagyúr
Van valami érdekes dolog a megrendelésben? PayPal-lal vagy sima kártyával kell fizetni? 64GB-osban fekete van csak nekik?
Köszönöm! -
Ck.
addikt
Mivel rosszabb a kínai gari, mint egy sufni gari, vagy egy hivatalos magyar Sony gari? ...
-
csalezlopez
újonc
ok ,ez mind szép és jo de valaki tesztelje már la a (s)ZOPO ZP998 készüláket..(ilyet veszek majd az e bay-en remélem nem akad fenn a vámon:-) )
-
naattila
tag
Nekem még a 4.4.2 verzió van rajta.mikor várható frissítés?
-
leslien
nagyúr
-
MartOOn
addikt
A kivalasztott orszag penznemere valtjak. Itt UK-ban fontra. Teszem hozza iszonyat szarul szoroznak, valtanak. En min 30fontot buktam ezen. Az alap dollár árat ahogy a gugli valtotta 220-230font kozott kellett volna kapnom a 64est. Es tegnap rendeltem meg 269 fontert... De ezen mar ne muljon...
-
N0rMen
csendes tag
Valaki kiszámolta már, hogy meghívóval mennyire jön ki a 16g-s és a 64g-s verzió mire kézbe kapja?
(Express posta, vám, áfa, vámkezelési díj stb...)
Ha jól számolom, akkor a 64Gb-s kb . 115.000-120.000-re jön ki (349$+25$+27% ÁFA + VÁM + kezelési díj),
a 16Gb-s pedig kb 100.000-105.000-re (299$+25$+27% ÁFA + VÁM + kezelési díj)Aliexpress-en ennyiért (64Gb = 518.41$; 16Gb = 428$) UK készletről már be lehet rendelni. Igaz kínai verzió, de CyanogenMod 11S-sel küldik. Fedex-xel 1 hét alatt itt van, és nem kell kínlódni vámmal/Áfá-val.
Akinek nincs meghívója, annak ez jó alternatíva lehet.Meghívóval kapcsolatban pedig:
Ha jól tudom, akinek van meghívója és felhasználja, az kap vásárlást követően egy újabb meghívót, amit átadhatnak valaki másnak. Mi lenne, ha ezeket a meghívókat mi magyarok magyaroknak adnánk tovább (Pl.: itt a fórumon)? -
elroysk
tag
Egy oraja kaptam meghivot amit 24 oran belul felhasznalhatok, a kerdes hogy valami trukkel lehet-e mondjuk szlovakiaba kuldetni?
-
vitezlejszlo
őstag
Srácok.
Most értem vissza nyaralásból, megtenné valaki, hogy 1 mondatban összefoglalja, hogy hol tartunk? Juli 7-re volt valami igérve, abból lett valami? Van már EU-s szállító, aki rendes CM11S-sel és CM hátlappal adja? Német címmel vagyok amúgy az OPO fórumon, de még nem kínáltak be egy meghívót se
Köszi
laca
-
axlfsi
veterán
Na, örülök neki, hogy te is haladsz. Nekem elég gyorsan arra váltott (2-3 óra a fizetés után), de ez az állapot már másfél napja tart... Nagyon örültem neki, de innen úgy tűnik már nem megy olyan gyorsan tovább. Megmondom őszintén, nem is értem miért. Hiszen szó sincs arról, hogy megszakadnak, olyan mennyiségben kell csomagolniuk/címezniük a telefonokat... Udvariasan érdeklődtem délelőtt, hogy mi a helyzet (lévén feláras szállítást kértem, melynek a "csúfneve" is Express, de eddig még a levelemre sem válaszoltak...
-
Relaxing
tag
A preorder 64GB-os változatot rendeltem ami elvileg 15 nap után postázódik. Hát nem hiszem,h megvárták ,hogy leteljen az idő. Szerintem a Onplus csak marketingre használja ezt az invite dolgot, amúgy meg pörgetik a kínaiak kifelé. A gari kérdése persze felmerül, de én belekalkuláltam ezt is. Ennyi pénzért nem kapsz itthon ilyen tudású telefont akárki akármit mond.
-
axlfsi
veterán
válasz
Relaxing #252 üzenetére
Ha ez így igaz, akkor nagyon ügyes voltál és nem is értem miért sír oly sok geek meghívóért a Világon mindenütt, hiszen kb. ennyire jön ki, mikor a gyártótól egyenesen megveszed és kifizeted az expressz szállítás(okat), post forwardingot (Kína->Német--->Német->Magyar).
-
Crus
őstag
-
Relaxing
tag
Megérkezett a telefon. 07.04.-én rendeltem , most hozta a Fedex. Ajándékba kaptam egy szilikon tokot és 2 fóliát. 108 -ba van cakk pakk vámmal mindennel. 64GB-os.
-
davis999sola
tag
Remek telefon jó szoftverrel kár hogy itthon nem kapható
-
gabee jr
tag
.:- UPDATE -:.
ElőzményTegnap este írtak a Merimobiles-től, hogy ők javasolják a futár használatát, mert nagy értékű a csomag, tehát fizessek vagy 25 dolcsit a DHL-ért, vagy 28-at az EMS-ért, persze mindezt az én érdekeimet szem előtt tartva. Finoman szólva is ideges lettem, mivel én választottam a "postán gyöjjön a cucc" opciót, ennek ellenére futottunk egy felesleges kört, eltelt több, mint egy teljes nap vele.
(Tanulság: erősítsd meg a parasztnak a rendeléskor, hogy NEM kérsz futárt, persze csak ha tényleg nem)Mára sikerült letisztázni, nem kérek futárt, legyen hagyományos postai küldemény. Ha minden jól megy, ma feladják, kíváncsi leszek rá...
-
tatabike
őstag
Sehogy sem fut, már nincs meg. Csak azt próbáltam kifejteni, hogy ezek nem olyan extrák, amik már ne léteztek volna korábban is. A valódi, újabb extrákat meg kihagyták.
Azért fogadni mertem volna rá, hogy valaki egyből azzal jön, hogy mert ez csúcskategóriás, holott abszolút nem erről volt szó.
Meg azért azt se felejtsük el, hogy a mai csúcs Merci mobilokhoz képest egy Defy nem Suzuki, ugyanis amikor megjelent, a maga korában ezeknél kicsit komolyabb telónak számított, nagyobb durranás volt. Szóval ez az autós hasonlat bukta...
Ez a teló a mostani Merci, a Defy meg az 5 évvel korábbi Merci... -
Bar1
aktív tag
válasz
babkukta #191 üzenetére
A sunyiságot az elején sugallt, aztán a valóságban teljesen más specifikációkra értettem. De egyébként abban is sunyik, hogy először azt hangoztatták, semmi közük az Oppohoz, hiszen a cég elnöke csak volt Oppós. De valaki egy cégkivonatban rábukkant, hogy áttételesen az Oppo a valódi tulajdonos...
Én egyébként kíváncsiságból már márciusban regisztráltam az OPO oldalára, kb. 2000.-ként, de miután a sugalltakkal ellentétben kiderült, hogy sem kompakt nem lett, sem FM-rádió nem lett benne, sem fémházat nem kapott, onnantól kezdve nem érdekelt ez a pofátlan átverés.
Ettől függetlenül még megfelelő az ár-érték aránya, de amint elkezd esni a kompaktabb és szebb G3 ára, már ez sem lesz igaz. -
naattila
tag
válasz
gyuribácsi88 #198 üzenetére
Nekem ilyen van
Nagyon bejön -
MrPetya19
addikt
válasz
Lomha 8V #234 üzenetére
Nekem a Razr-m 42 napot volt angliában szervízben, 30 nap után ajánlottak cserét hd-ra, de azzal gondok voltak, szóval mondtam, hogy nem, de legalább rendes indokaik voltak a késésre.
Pl: angliában nincsenek rendes hókotrók, most vett meg minket a google és átszerveznek picit, még több hó esik.. -
törölt tag
Túl tudunk lépni végre a garancia vagy annak hiányának problémáján...?
Ha már az eredeti szakmai topik be lett zárva, akkor itt szeretnénk kicsit konstruktívabb beszélgetést folytatni a telefonról.
Oké, nincs még sok embernek, de ez a (közel)jövőben remélhetőleg változik majd.
Köszi! -
tatabike
őstag
Jó cucc, szó se róla, csak az extrák úgy lettek belengetve, hogy vártam a csodát. Aztán meg kiderült, ugyanazoktól az extráktól kéne hasra esni, amiket a 3éves Motorola Defy is simán tud egy jó CM rommal. Fényerő kalibrálás, visszajelző LED bármilyen színű, ritmusú stb. beállítása azon is volt, képernyőforgatás beállítása, ilyenek... ez mind létező dolog évek óta. Mitől kell akkor elámulni?
-
Lomha 8V
addikt
Bocsánat, nem is neked akartam írni, hanem micafighter-nek.
Amúgy igen, gyakori a garanciapanasz, de meglátásom szerint leginkább azért, mert az emberek nem tudnak 2 napot sem várni, mindennel úgy vannak, hogy "adduramderögtön". Nyilván bele lehet szaladni problémás dolgokba, de ennyire nem gyászos, mint ahogy beállítják.
-
Sofian
őstag
válasz
Lomha 8V #231 üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz a gariztatás. Csak arra akartam célozni, hogy mindegyik gyártó garijáról hallani rosszat. Mert a pozitív tapasztalatosok nem szoktak írni.
Fórum logika: Csak az ír akinek valami tönkrement -> Tele van a fórum panaszokkal -> Rossz a termék, rossz a Gari.
-
Gabó75
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
Egyszerűen fantasztikus. Kenterbe ver mindent. Leesett az állam és még mindig nem jött vissza.
(#227) Sofian: Nekem gariztatni kellett a Prestigio-t, a bejelentés után másnap eljöttek érte, rá két napra írták, hogy javíthatatlan, kapok egy újat. Nem volt két hét az egész.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
CoolBoy323 #225 üzenetére
Olvass bele a hivatalos fórumba.
-
Sofian
őstag
válasz
micafighter #222 üzenetére
Én is hallottam dolgokat a Nokia, Samsung, Sony, Huawei, HTC, BalckBerry, ZTE, Prestigio,... Telekom, Telenor, Vodafone gariztatásról...
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #220 üzenetére
Sajnos lejárt a szerk idő, még annyit akartam hozzá tenni hogy pedig nem egy nagy varázslat újraéleszteni egy vizezett telefont, szét kell szedni és nagy koncentrátumú alkohollal megtisztítani az összes csatlakozót nagyjából ennyi.
(#221) Sofian ,,Cég függő. Van ahol kijönnek hozzád.." arról a garanciáról is hallottam igen cifra tapasztalatot.
-
micafighter
nagyúr
Általában ezt mondják ,,Jónapot kivánok" helyett a szervizekben
A Sony esetéröl nem tudom hallottatok-e, egy magyar gyerek vizbe ment a telefonnal persze lezárva voltak a dugók, és elromlott a Z2. Aztán nem akarták neki garanciába megcsinálni, mert hogy direkt ment vele a vizbe.
Pedig láttam jó pár Sony reklámot ami azt mondja nyugodtan vidd a vizbe a telefonod. Ez hol korrekt?
-
phanze
aktív tag
válasz
micafighter #218 üzenetére
+ ha nagyon kedvesek akkor azt mondjak hogy te rontottad el és nem javitják meg!
-
micafighter
nagyúr
Gariztattál már itthon telefont?
Elmondom mennyit ér az itteni garancia: elromlik a nyomogomb a 150ezres okostelódon. Kb 5 perc lenne kicserélni. Mivel még garanciás, elviszed a szervizbe. Megnézik és ezt fogják mondani: rendben megcsináljuk garanciába, egy hét múlva érte jöhet. Vagy ha kifizeti a javitást akkor 2 óra mulva kész.
És akkor arrol még nem is beszéltünk, hogy a garancia amugy is korlátozott, ráadásul a szervizek lehetöség szerint igyekeznek kibujni az ingyen munka alól. Persze éljenek a kivételek.
Nem azt mondom hogy jobb a kinai garancia.
Hanem azt hogy a magyar emberek hajlamosak a helyi garanciát tulértékelni. -
micafighter
nagyúr
Már több EU országban is kapható: [link] Viszont jelenleg csak meghívóval. Ha minden jól megy akkor augusztus-szeptember körül már meghívó nélkül is lehet kapni (erről volt hivatalos bejelntés). Egyesek szerint 07.22-től már lehet majd kapni a telefont meghívó nélkül is (erről nincs hivatalos bejelentés).
Szerintem előbb-utóbb az összes EU ország fel fog kerülni a támogatott országok litsájára, mivel van EU-ban raktáruk, és ha már behozzák a készletet EU-ba, akkor a vám már megoldott dolog, gyakorlatilag a logisztikán és a készleten múlik, milyen ütemben nyitnak az új országokba.
-
Keresztapper
senior tag
sheratan
Neked a CM 11S van rajta ugye? Ha igen, esetleg ezt kipróbáltad, vagy kipróbálnád (van belőle trial is, a leírásban a link)?
Előre is.
-
micafighter
nagyúr
Így tudod megnézni hanyadik vagy 1+1 fórumán. Akik májusban regisztráltak azok dörzsölhetik a tenyerüket.
(akik az előtt regisztráltak azok nagy része már kapott meghívót)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#16820480 #210 üzenetére
Azért a vásárlók nem feltétlen hülyék... a gyártó viszont totál rosszul reagálja le az egészet. Szerintük szoftveres gond, a vásárló photshoppolta rá, nem defektes csak rossz szögből fényképezted, etc etc... semmiképp se cserélnek jelenleg. Ilyen cég haljon éhen véleményem szerint.
Nem is értem hogy az Oppo miért nem rúgta még seggbe őket...
-
törölt tag
Nexusok esetében is volt ilyen szórás, a N4-nél tuti, és ott sem ment könnyen a garancia, főleg az elején, amikor készlethiány volt... Amúgy meg volt olyan is, hogy valaki a Holo felület fehéres glow effektjét nézte backlight bleedingnek, ami a listák alján látszik, hogy jelezze a lista végét. Szóval óvatosan a véleményekkel.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
CoolBoy323 #196 üzenetére
Csak a O+O-nál nagy a minőségbeli szórás, és RMA sincs a yellow tint miatt, csak a hazudozás és a vásárlóra fogás... ezért is gondolom azt hogy ez a készülék jelen állapotban egyáltalán nem éri meg, hardver ide vagy oda.
#neversettle, vagy mi.
-
tvamos
nagyúr
Es nem keves az ilyesmi tapasztalat sem.
Olvasol tesztet? Milyen tartos teszteket olvastal mar fel eves, vagy regebbi telefonokrol? Hagyjuk mar! Raadasul nem csak Samsung van! De Samsung telefont hasznalnak emberek jopar sok eve.Na, azokat tenyleg meg lehet nezni. MTK-s fostalicska az osszes.
-
phanze
aktív tag
Tudod olvasok teszteket véleményeket rola és igen sokkkal jobban birja mint egy csamcsung
Ja és te tudsz olyan embert aki használ s5öt 3-5 éve?
Egyébként meg lehet nézni a find 7 et a find 7a t a xplay 3s et a xshoot ot vagy akár egy n1 et és össze lehet hasonlitani az s5 el!
-
tvamos
nagyúr
Attol meg elromolhoat, ugyan ugy, mint a minosegi Asus...
Nekem speciel Samu nem romlott meg el egy sem.De megis... HDD, is, meg ODD is. De mind gari lejarta utan.
Ez minosegi? Tudsz valakit, aki mar hasznal ilyet 3-5 eve? Volt mar akkor egyaltalan ez az Oppo ceg? Vagy ki/mi...
Minden esetre, ha it arulnak garival, kiepitettek a szerviz halozatot, akik 10 esetbol csak 1-2x hajtanak el, akkor kivancsi lennek az arara. -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #196 üzenetére
Nekem mar 2 kinai telefon romlott el, meg egy GPS. A GPS ugyan ugy rossz volt, amikor visszajott kinabol, mint elotte, de legalabb fizethettem az oda-vissza postat. A 3 eszkozre osszesen 11 hetet vartam.
Ezzel szemben a Nexus 7 csere 6 nap volt. Az Acer telefonomnak az arat is siman vissza adta az Expansys... nem tetszett az a telefon. (Azert talaltam benne hibat, hogy mi a gyikja...) Ilyet mikor csinal egy kinai?
En csak azt mondom, ennyit mar nem biztos hogy er a bizonytalan. Erre mar nem mondja azt az ember, ogy egy "rendes" telefon arabol vesz 3-5 keszuleket, mert kettot se biztos.A garizas pedig 2-3 het
Ennyi ido alatt sokszor meg egyik iranyba sem jarja meg a posta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest