Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
carbapenem
tag
Ha már szállítás, a mailboxde-s egyenlegre pont annyit elég rakni amennyi a szállítás a többivel úgyis megterhelnek. ami az ups-t illeti hétfö este fizet, mailbox kedd reggel feladja a megbízást, tracking él, ups kedd du felveszi, szerda délutánra bécsben a teló, várható kézbesítés csüt, majd a telo péntek reggelig bécsben pihen, várható kézbesítés hétfő estig, majd péntek du kézbesítették, vidéki Hu címre. ok teljesült a 3 munkanap, de közben elég sokat változott az estimated shipping, semmi elözetes telefonos értesítés nem jött, de elvileg a trackinges oldalon tudtam volna címet változtatni, meg sìpolni velük a kell. összességében semleges vélemény...
-
Gedeon31
addikt
Jó telefon lehet ez csak a garanciáztatása ami egy kicsit elriaszt.
Volt már valakinek ez ügyben tapasztalata?
-
Bilux
veterán
Közben nekem is megjött a 33R frissítés
-
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3095 üzenetére
Fasza lejött, most újabb problémám, hogy nem látja a gép a telefont.. eddig látta média eszközként... de most nem látja. A telefon amúgy vesz fel töltést.
Mindegy megoldom wifi file transfer-el
-
micafighter
nagyúr
válasz
Stoykie #3094 üzenetére
http://dist01.slc.cyngn.com/factory/bacon/cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed.zip
Ezt töltsd le, másold az Android/obb mappába. Kapcsold ki a telefont, hangerő le + power gombbal kapcsold be, wipe cache, aztán apply update, internal storage, obb, és megkeresed a letöltött zipet, telepíted és kész.
-
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3093 üzenetére
Ugyan az fogad a recovery-be, amit korábban is írtam, az elején van még szöveg, de szerintem az nem lényeg...de ha gondolod begépelem azt is
E:Error in /cache/cm-bacon-03d77315ea-to-d22b777afa-singed-1.zip
(status 7)
Installation aborted. -
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3087 üzenetére
Meg csináltam amit írtál, de ugyan az a végeredmény amit korábban írtam, csak most már a droid kimarad, egyből a recovery-be tesz...
-
FeRkE
őstag
Itt van lehetőség gyári image flashelésre, mint a Nexusoknál, ha újra akarom rakni a rendszert ?
Mailboxde-n DHL+MPL-t lenne érdemesebb választani, vagy GLS-t ? Előző nap kapok értesítést, mielőtt kihozzák? köszi!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Stoykie #3086 üzenetére
Kapcsold ki a telefont. Hangerő le + power gomb lenyomásával kapcsold be, így a recovery-be fog bootlni. Ott válaszd a wipe cache lehetőséget, aztán reboot system. Várd meg amíg betölt, aztán menj a Beállítások -> A telefonról -> Rendszerfrissítések-be, és menj a frissítés keresésére.
-
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3084 üzenetére
Újraindul a telefon. Értesítő sávban megjelenik egy lefele nyíl, ha lehúzom az értesítő sávot, azt írja, hogy: Rendszerfrissítés kész... de ha rámegyek ismét bedob a rendszerfrissítés menübe, hogy frissítés érhető el ami a: XNPH25R Incremental
és innen csinálhatom újból és újból... a ciklus bezár
Ötlet
-
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3081 üzenetére
Ott van a reboot system now is első opcióként, a probléma, csak az, hogy nem frissül a rendszer...
-
Stoykie
tag
Ne nézzetek teljesen lámának, de megjött a: XNPH25R frissítés majd ha rányomok a frissítésre akkor újra indul a telefon és megjelenik a droid.. de aztán leáll és bejön a fastboot menü... blablabla szöveg.. a vége:
E:Error in /cache/cm-bacon-03d77315ea-to-d22b777afa-singed-1.zip
(status 7)
Installation aborted.most mit kéne hogy csináljak?
-
mobileman
senior tag
Szerencsére nálam nem problémás a DHL, mondjuk, én regisztrált partnerük vagyok. Csak akkor tud idegesító lenni, ha nem a megszokott futárom hozza a csomagot, hanem valami helyettes, no az meg alig talál ide az irodánkba, ha meg idetalált, az is 18h körül történik, mikor már rég zárnék.. ehh
-
Stoykie
tag
válasz
micafighter #3069 üzenetére
Nem, hogy korábban hogy oldottam meg vásárlás nélkül a teljes értékű swype-ot... Amúgy meg még van durván ezer hsz, hogy utolérjem teljesen a fórumot, de az asszony már így is sír, hogy pár napja, csak a gép előtt ülök, vagy a telefonomon (akkor még OT-995) olvasom a fórumot... ma egy kicsit össze is rúgtuk a port, mert ma megjött és persze be kell lakni... fel kell fedezni.. stb... ennek az lett a végeredménye, hogy elmentek nélkülem a gyerekkel az ismerősökhöz..
De így legalább tudtam egy kicsit lol-ozni is
-
Stoykie
tag
válasz
MartOOn #3065 üzenetére
Köszi a gratulációt, viszont. Nem gondoltam, hogy leírom, mert nem akartam ezzel mást untatni. Ha jól tévedek te Londonba vagy... én Bristolba. Nekem a következő volt, illetve még mindig egy kicsit a problémám. Megrendeltem, majd pár napra rá jött a DHL-től sms, hogy fizessek nekik 17 fontot. Az sms-ben megadtak egy ref. számot, meg egy dhl honlapot... na szerintem a honlap is szar, ezért véletlen kétszer lett beterhelve az összeg a kártyámra... de ez semmi, mert még 4 sms-t küldtek ezek után, hogy fizessek, majd írtam nekik, mellékelve az online bankról a képet, hogy már fizettem, illetve fel is hívtam őket, de ott egy angolul sem tudó szerintem indiai sráccal beszéltem, aki csak azt hajtogatta, hogy nem látszik a rendszerbe és addig nem küldik ki.... Itt több levél váltás, majd tegnap email, hogy holnap küldik és hogy erősítsem meg az adataimat(postázási cím stb...) erre ma reggel (09:40) jön egy mail, a kínai formától, hogy elvileg megpróbálták kézbesíteni, de hogy nem voltam itthon és hogy rossz a mobilszámom, mert hívni sem tudtak és ha nem reagálok neki vissza, akkor visszaküldik majd neki a telefont...
na ekkor már vertem a fejem a falba.. Írtam a kínainak, hogy az én számom az bizony jó, mert már vagy 8 sms-t kaptam tőlük és nem tudom mi van de felhívom őket... Aztán mire nyomta volna a gombot, bejövő hívás. A futár volt, hogy 20 perc és itt van. Persze nincs még a storynak vége, mert mikor megérkezett kérte a 17 fontot, ami kétszer be lett terhelve a számlámon. Ezek után szépen felhívtam megmutattam neki is a képeket.. stb.. erre ő telefonált... majd közölte, hogy a szállítás és a díj beszedés külön osztály, ő sajnos nem tud mit tenni, szóval vagy fizetek, vagy nem adja oda... szóval kifizettem harmadjára is a 17 fontot és ajánlom nekik, hogy nem sokára vissza utalják a másik 32-őt...
-
naattila
tag
Na felraktam a 33R.Kíváncsi vagyok mi változott?
-
MartOOn
addikt
válasz
Stoykie #3062 üzenetére
En is Angliaban rendeltem, nekem is DHL hozta. Engem is kiakasztottak... Pont Angliaban ilyen szintű postcode rendszer mellett siman elteved. Bekamuzza h jart nalam, majd 1 nap kesessel, telefonos utbaigazotasok sora utan megerkezik, majd 12percig igazol, hogy tenyleg en vagyok-e én. Teszem hozza angol papirjaim vannak... Fényképesek...
lakcimesek...
alairtak...
szoval erdekes egy tarsasag az biztos.
Es gratula a telohoz!
-
Stoykie
tag
Tisztelet!
Ma megérkezett az én drágaságom is
Kb. egy hete olvasom a fórumot mióta megrendeltem. Bár a DHL-től mentsen meg mindenkit az Úr, nem tudom, hogy csak itt Angliába ilyen bonyolultak, de engem sikerült kiakasztaniuk. Most nem fogok regényt írni, a telefon nagyszerű, de ezt úgy is tudjátok. Most azért ragadtam billentyűzetet, mert korábban volt itt téma a billentyűzet... Swype keyboard most csak 59 p ami dúrván 236 Ft. Ennyit szerintem simán megér. Én korábban máshogy oldottam meg, de így még is csak tisztább... használjátok egészséggel!
-
Kris87
aktív tag
Köszönöm a Mailboxde-s leírást, meg az összes hasznos előre összegyűjtött infót, amivel hipp hopp sikerült lerendeznem a rendelést! Pár órája kaptam egy meghívót, rendesen meglepett.
-
válasz
krumplipogi #3055 üzenetére
Én egy pénteki napon délután 1-kor fizettem nekik, lett ready to send és pár órával később már el is indult, volt tracking numberem. Aznap este Livberecben volt a cseheknél, hétvégén semmi, makd hétfőn Pozsony és kedden reggel 9-kor Budapesten a kezemben volt.
Geis Parcel & GLS (recommended for express shipments): for valuable items up to 1.000 EUR with the requirement to send faster volt a választott szolgáltatásom.
Ready to send-nél már fizettél is nekik, így szerintem már nincs mit megerősítened. Email nem jött tőlük esetleg egy kérdéssel és arra várnak választ?
-
kerlas
tag
Most jött le a 33R-es update.
-
krumplipogi
csendes tag
Mailboxde mennyi idő alatt küldi tovább a csomagot? Tegnap délután 4 óta ready to send-en villog, Deutsche Post Weltpaket - Priority, Insurance up to 500 EUR-t választottam. Ugye nem nekem kell valahol megerősíteni a továbbküldést?
-
pitama
tag
azt hol lehet megnézni, hogy a cm frissítések mit tartalmaznak?
-
Murdah
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom már a fórumot és ma végre megkaptam a 1+-tól a meghívót. Meg tudnátok nekem mondani, hogy ez a képernyő érzékel meg nem érzékel hogy jelentkezik. Mivel láttam róla videót és leginkább ezekben akkor jön elő, ha a telefon nincs alátámasztva (pl párna). Választ előre köszönöm.
Üdv,
Murdah -
bajaki
őstag
válasz
micafighter #3049 üzenetére
Mindjárt feltolom én is, aztán remélem az akksis dolgon tényleg javítottak.
-
Bilux
veterán
Az új 33R-rel
Egy vélemény.
Uh so i went ahead of the pack and flashed the latest update 33R on my one and uhm i must be dreaming... i just wiped my cache and dalvic and flashed it and charged it to 100 and its been off the charger for an HOUR! And its still at 100% haha holy sh** i looked and have had the screen on for 10 minutes... uh that's stupidly good battery life. I know this is a pretty early statement but IM SO DAMN IMPRESSED. Just saying. I will update tonight on what percentage im at, at the end of the day with pictures!
A lényeg, hogy a merülést sikerült javítani
-
micafighter
nagyúr
Ha nem tetszik a CM, lecseréled. Ez a Oneplus szépsége: több gyári, és mégtöbb custom rom van rá
Jah és a bootloader feloldás / rootolás nem jár garanciavesztéssel: http://oneplus.net/support/answer/will-rooting-or-unlocking-the-bootloader-void-my-warranty
-
simico
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek
CM11: én több készüléknél azt látom, hogy a szenvedés megy mele, mindenféle bugok, nightlyk és M-ek is sokszor csak újabb bugokat hoznak. Mintha a Kitkat nem annyira menne a CM-nek. Miközben mondjuk egy Slimkat tökéletesen működik. De ez csak az egyéni véleményem és tapasztalatom más telefonokkal.
-
haddent
addikt
sziasztok
kaptam egy meghívót, de azt írja, hogy Mo. -ra nem szállítanak. Mégis hogy a jó égbe tudom kihozatni ide kishazánkba?
Sürgős lenne a dolog, ugyanis 24 órám van berendelni...
Köszönöm!
micafighter
megy egy privát ha nem gond
-
micafighter
nagyúr
Leírom egyuttal már azt is, hogy a gyári CM miért nem negatívum, és miért baromi nagy pozitívum: az összes telefonnál a CM és az összes többi custom ROM is a telefon gyári szoftverfejlesztőjének vannak kiszolgáltatva, ugyanis tőlük kapják vagy nem kapják meg a custom rom fejlesztéséhez szükséges dokumentációkat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy például a Samsung a Galaxy S2 flagship telefonjához nem volt hajlandó eleget tenni a kötelezettségének és megfelelő dokumentációt közzétenni, így pár dolgot sosem tudtak kijavítani a hozzá készült CM-ben, és egyik custom ROMban sem. A Oneplus-nál ilyen probléma nem létezik, mivel a gyári szoftverfejelsztő maga a CyanogenMod, akik közzéteszik folyamatosan a forráskódokat, ezért például a gyári CM11S hibái jópár custom ROMban javítva vannak már, mert a forráskód közzé lett téve, amit a custom rom fejlesztője felhasználhat, azonban a gyári CM11S OTA frissítés mindig keresztül megy Google-n és az approval folyamaton, így tovább tart míg a javítás végre eljut a felhasználóhoz. De a többi gyártók nagy részénél sokkal hosszabb ez az egész folyamat, mire végre egy javítás eljut a felhasználóig, és jira sincsen, csak imádkozni lehet, hogy hátha kijavítják azokat a hibákat amik téged zavarnak.
És akkor még ehhez hozzátenném hogy pl Francisco Franco közvetlen kapcsolatban van Steve Kondik-al, így együtt dolgoznak bizonyos dolgokon a Oneplus-al kapcsolatban. Ilyen együttmüködés egy Samsung fejlesztési vezetővel kizárt lenne, de még a Google-nél sem nagyon tudom elképzelni, hogy ilyen hatékonyan együtt tudnának müködni. És nyilván más komolyabb fejlesztők is kapcsolatban vannak Kondik-al.
-
ßrainiac
addikt
Az erinto hibara "grounding issue"-kent hivatkoznak egyebkent, amit legjobb tudomasom szerint hardveresen lehet javitani (bar nem ertek az elektromossaghoz), vagy van esetleg barki aki erti hogy van ez?
Volt meg regebben valami nyomi telom (mar nem emlekszem melyik, talan mini pro), aminel szinten ilyen problema volt (elismerten), de akarhany update jott ki ra, nem segitett ezen.
-
törölt tag
Az EU garanciás telefonokat oda kell visszaküldeni hiba esetén, ahonnan vetted.
Van elvileg egy halvány háttérvilágítása a gomboknak, bár mondjuk ez szerintem pont mindegy, mert ugye fix helyen vannak, így nem olyan nehéz eltalálni őket, főleg, hogy a sorrendet három gombnál könnyű megjegyezni.
64GB fehér csak a kínai változatból van.
AOSP már van rá hivatalosan, illetve elvileg lesz MIUI, meg mittomén. De amúgy miért hátrány a CM? Miben jobb mondjuk az AOSP?
-
Bilux
veterán
A garanciát nem tudom.
A hárdveres gomboknak tényleg gyenge a háttérvilágítása jelenleg...
De be lehet állítani a szoftveres gombokat is akkor letiltódik a hárdveres.cm11-gyel mi a baj? Pont, hogy itt nem lesz olyan, hogy nem támogatott készülék még a nexus telefonokat is csak 1,5-2 évig támogatja google barátunk.
Megelőztek, de meg is erősítettek
-
micafighter
nagyúr
Garancia: épp nemrég írtam erről, hogy erről egyenlőre nincs infó. Ha meghívóval vetted EU-ban, akkor 2 év garanciád van a telefonra, és ha gond van akkor a Oneplusnak kell írni, és ők leírják a teendőket. Ha német címre rendelted a telefont, az nem jelenti hogy németországba kell küldeni javításra. Európában raktáruk London (UK)-ban van, de ez nem jelenti azt hogy ott javítnak is. Eddigi információink szerint csak Kínában javítanak. De elképzelhető hogy a meghívóval, EUban vásárolt telefonok javítására van egy EU bázisuk.
Softkeys: van háttérvilágítása a kapacitív gomboknak. Iszonyat gyengének nem mondanám, épületben tökéletesen látszik, viszont kinti láthatósághoz kevés, ha napos az idő akkor egyáltalán nem fogod látni. Viszont ez kevés embernek okozott eddig problémát, mert könnyü eltaláni a gombokat még ha nem is látszódik. Továbbá a gombok fényereje nagy valoszinüséggel állítható ha valaki kicsit kutakodik a rendszerfájlokban. Elképzelhető hogy lesz a fényerejének álítására beállítási lehetőségünk.
A telefonban választható az on-screen gombok használata is, ez a kapacitív gombokat kikapcsolja. Az onscreen gombok (navigációs panel) teljesen személyre szabható, a gombok fényereje a képernyő fényerejével változik.
A 64GB-os létezik fehér színben vagy egyelőre csak feketében? : létezik, de egyenlőre csak Kínában, vagy kínai verziót forgalmazó viszonteladóknál lehet fehér színben megvenni a 64GB verziót.
A CM11 számomra kicsit negatívum, de gondolom hamarosan erre is meglesznek a szokásos AOSP, AOPK alapú ROM-ok: Erre már van gyári AOSP, és rengeteg AOSP/AOKP alapú romok is vannak már. De csak halkan megsúgom, hogy a legtöbb rom, ahova azt írják, AOSP alapú, az a CM-re épül.
-
ßrainiac
addikt
Nezd meg a youtube videokat a linkelt cikkben.
Nagyon jol szemlelteti.
Nekem akkor jon elo a problema altalaban, ha sokaig nyomkodom a telot. De random befigyel neha 1-1 anomalia enelkul is.
Elszomorito meg tovabba, hogy nem latok emlitest sem a kamera javitasarol (amit ezelotti frissitessel elcsesztek), valamint a gyroscope-rol..
-
simico
aktív tag
Szimpatikus ez a telefon, jó eséllyel ez lehet a következő telefonom. Pár kérdés azért felmerült bennem. Az elmúlt héten munka mellett végigolvastam ezt a topikot, illetve megnéztem pár review videót is róla. Kicsit keveredik a fejemben a sok infó, elnézést ha olyat kérdezek, amit elvileg már olvastam itt
Garancia. Az EU-s, meghívós készülékeknél hogyan megy a garanciális ügyintézés? Hiszen elvileg ugye Magyarországra nem lehet ilyet venni, csak trükközéssel. Ha például Németországba rendelted, akkor oda is kell visszaküldeni javításra?
Softkeys. Ezeknek nincs háttérvilágítása? Egyetlen videón se látni őket, volt ahol egyenesen azt mondták, hogy nincs háttérvilágításuk. Úgy látom pár hozzászólással ezelőtt épp a gyenge háttérvilágításukról írt valaki, ezek szerint van, de iszonyat gyenge?
A 64GB-os létezik fehér színben vagy egyelőre csak feketében?
A CM11 számomra kicsit negatívum, de gondolom hamarosan erre is meglesznek a szokásos AOSP, AOPK alapú ROM-ok
-
ßrainiac
addikt
"Update: The fix is not complete, as reports of jumpiness are surfacing once again. It did fix the deadzone / random touches issue which prevented me from unlocking my phone for 10-15s at a time as I simply couldn't trace my pattern due to all the jumping around.
Unfortunately, the grounding issue which results in multitouch going nuts remains unfixed and must be resolved via another driver update. Another excruciating wait begins."F@sza. Meg mindig nem tokeletes. Az a "jo" hogy a telefont a kijelzon keresztul iranyitjuk. Minek ia mukodne megfeleloen..
-
N0rMen
csendes tag
Sziasztok!
A listám szerint úgynéz ki, hogy sikerült mindenkinek meghívót szereznem, aki igényelt és az ehhez szükséges információkat elküldte. Ez az elmúlt 2,5 nap alatt 27 db meghívót jelentett.
Ha esetleg valaki kimaradt, az szóljon és azonnal pótolom.Természetesen fogadok újabb igényeket is, de péntek estétől vasárnap estig szabin lesz a bot (nem leszek internet közelben). Tehát aki ma nem kap meghívót az legkorábban vasárnap este kaphat....
Üdv.
NorMen -
pitama
tag
Annyira érdekesek a személyes problémáitok a telefonnal kapcsolatosan. Ezek a problémák teljesen személyre szabottak. Nekem pl kifejezetten tetszik, hogy ekkora a led. Az S3-on jó nagy volt, este szinte bántotta a szemem.
-
törölt tag
válasz
micafighter #3013 üzenetére
Szerintem valószínűleg nincs bekötve, csak egyszerűen ez is integrálva van a chipben.
-
Bilux
veterán
válasz
micafighter #3016 üzenetére
Azt gondoltam, mert gondolom letérdelne hamar a szerverük.
-
micafighter
nagyúr
Nem szelekció van, hanem fokozatosan engedik ki a frissitést. Máshol is így szokott ez lenni, max 1 hét amig mindenki megkapja. Aki nem tud várni az adb sideload-al fel tudja tenni a 30O-ra: http://www.androidpolice.com/2014/08/21/oneplus-one-xnph33r-ota-is-out-with-badly-needed-fixes-here-is-the-zip-for-manual-flashing/
-
Bilux
veterán
Itt is van valami szelekció, hogy kik kapják meg előbb?
Mert nekem még mindig a 30O a legfrissebb... -
MartOOn
addikt
Reggel arra ebredtem h megjott a 33R. Feltoltam filo nélkül, remelem jobb lesz mint a 33O volt.
-
micafighter
nagyúr
https://www.ifixit.com/Teardown/OnePlus+One+Teardown/26484
Qualcomm WCN3680 802.11ac/FM /BT 4.0 Combo Chip
A chip tudja amit kell, a kérdés, hogy az audio jack-el megvan-e a megfelelő összeköttetés hogy a headset antenna ként funkcionáljon.
Nincs letiltva, csak hiányzik a hozzá szükséges driver.
-
dreko
aktív tag
válasz
micafighter #3010 üzenetére
ez hogyan? mégis van benne, csak le van tiltva?
-
Bilux
veterán
válasz
micafighter #3010 üzenetére
szerk.: nekem még nem jött meg a 33R
-
micafighter
nagyúr
Hölgyek, urak: talán lesz FM rádiónk is
Más: megjelent az új OTA: 33R
Más: kész a franco r14, multirom támogatással és tökéletesitett audio stack - el.
-
virkir
veterán
válasz
micafighter #3000 üzenetére
Ezaz, hogy vannak jobb megoldások, akár "házon" belül is.
Ott a Find7-ek ledje ami viszont ugye csak egyszínű tehát azon is elkefélnek valamit.
Nem értem ha már van egy flagship killer akkor miért cseszik el ezeket az apróságokat, miért nem lehet ebből is a legjobb megoldást belerakni, lásd find7 csak multicolor leddel.
Ahogy írtam a telefon nagyon egyben van de...
A hátlap valami csoda, iszonyat jó a fogása, nagyon jól néz ki, erre a front üvege meg egyenesen valami zsírmágnes.
A töltő király, de csak a nem túl hosszú saját kábelével képes a királyhoz méltó működésre.
Nem nagy gondok simán lehet együtt élni ezekkel, de hamár, akkor már oda kéne figyelni ilyenekre is. -
ßrainiac
addikt
Valoban kicsi, de viszonylag messzirol is jol kiveheto a szin, nekem tetszik es ahogy mica is mondja, jo hogy egyaltalan van
Inkabb a tobbi orultseg, amiket mostmar minden hozzaszolasomban megemlitek... Azokat kene javitgatni. Na de nem kezdem megint
Meghirdettem kozben a telot, elegge vonz a G3, viszont tudom, hogy 5 perc alatt kiborulnek az LG UI-tol (alap droid meg ha tennek ra, valszeg nem hajtana meg rendesen a kamerat), nem tudom mitevo legyek, de talan meg kivarom a frissitest, ha meg jon valami jo ajanlat, pl. G3 csere, akkor talan belemegyek. Meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dark Souls sorozat
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest