Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
LógaGéza #793 üzenetére
Ugyanezt ajánlottam én is privátban Farcy fórumtársunknak
Nekem az S2-őm tud MTP-t, PTP-t és UMS-t is, mégis inkább AirDroidot használom, sokkal egyszerübb.
(#795) ßrainiac Azt tegyük hozzá hogy csak azoknak lenne a sorsolás akiknek még nincs meghívójuk. Ettől függetlenül meghívósok is indulhatnak csal valszeg diszvkalifikálva lesznek, legalábbis remlélem
-
törölt tag
-
axlfsi
veterán
Persze, minden oké!
... most például azzal kínlódok, hogy a WIN a belső tárhelyet ne MTP device-ként ismerje fel, hanem USB device-ként, azaz, gyorsan tudjak rá másolni és valamennyi mappát lássam (a ponttal kezdődőeket is), de egyelőre nem jutottam dűlőre az ügyben
Apropó, Ti (akik), hogy másoltok a belső memóriára?
UI.: mellesleg, a csillivilli USB kábele, miután kihúztam a töltőből egy óra töltés után, kegyetlenül meleg (sütős) volt azon a négy, réz csatlakozón (remélem, ettől még nem lesz rövidéletű
).
-
leslien
nagyúr
na mi van ? minden ok? mert leült a topik mint az iszap
-
axlfsi
veterán
Hát srácok ... 2 napja nyomkodom hellyel-közzel (közben meló persze), de el kell, hogy mondjam; ilyen jó telefonom(/-otok) még soha nem volt!
Állat! Minden téren!
Közben rootoltam is az XDA-s okossággal (amit mellesleg egy olyan srác programozott le, akinek még nincs is a birtokában a készülék, csak várja, mivel még úton van! Kicsit f@satós volt a történet, de végül minden rendben alakult. Aki rá adná a fejét, de még nem sürgős neki, várja meg a stable verziót, mert ez még bugos (a root nem megy az ADB sideload-dal, mivel nem ismeri fel a csatlakoztatott telefont (nálam legalábbis ez volt), hanem félig-manuálisan kell/lehet megoldani).
-
Relaxing
tag
Kaptam egy levelet a OnePlus-tól.
Ez a The Blizzard of Invites jelenti ,hogy van meghívóm?
Ja nem ez valami más lesz ....
To celebrate the launch of our Bamboo StyleSwap Cover, we are giving away 5,000 invites to those who haven’t received invites yet.
.. csak nem akart megnyílni a link, ezért nem értettem..
Ez csak a hátlapos buli
-
ßrainiac
addikt
Ugy vettem ki a sorokbol, hogy ma inditottak utnak a cuccot, mert lefoglaltak mar a fedex cuccot, szoval nem szamit a hetfo meglete vagy nem lete.
A honap vegen mar nyomkodom, lehet. Mekkora!
Ja igen, mindenkinek aki Alirol rendelte ajanlom, hogy irjanak ra Mr. Jackre, mert amint megkapta a levelem, be is rakta a statuszt shipped-re. Ha aznap (17-en) ra irok, sztem lassan itt lenne mar a cucc.
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz
kosturica #764 üzenetére
Így van, nagy néha mikor filmezek a telefonon, akkor is inkább Youtube-on nézek valamit, amit már láttam ezerszer csak, hogy szóljon valami. A fényképeimet nem tárolom rajta, majdnem minden este mentem a gépre, meg persze feldobja google tárhelyre is. Őszintén szólva szerintem nekem sok lesz ennek a telefonnak a hardveres tudása, de ennyit rá tudtam szánni és itthon maximum a Sony T2 Ultra-t tudtam volna megvenni, ami hát finoman szólva nem ez a kategória. Az itthon is kapható kínai phabletekről nem is beszélve.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #781 üzenetére
Nekem bejön
bár kellett egy pár biztató pofon a gépnek
-
vitezlejszlo
őstag
De szep is, amikor vissza nyal a fagyi, es dol ossze a webszerver, pedig reggel meg milyen jo otletnek tunt a megbeszelesen, hogy "fuu sracok ma csinalunk egy ilyen izet, ilyen 5000 meghivo kikuldest na na milyen otlet mi hohoho"
Kicsit magukat szivatjak ezzel, mar a oneplus.net se jon be, ahelyett hogy folytatnak a hulye meghivok kikuldeset a 40k-s regionak
l&Y
-
leslien
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Ha 1+tól rendelsz akkor az EU árak tartalmazzák a vámot és az áfát. Euró árak: 269/299 € 16/64 GB. Ha egy webshopból rendelsz ami EU-n belülről szállít akkor szintén nem lesz vám. Ha egy webshopból rendelsz ami EU-n kívülről szállít akkor lesz vám (egészen pontosan 27% általános forgalmi adó). Találtam egy eladót az aliexpressen aki bár kínából szállít, de a vámköltségeket magára vállalja, így ugyanannyira jön ki mint ha 1+tól rendelnéd.
(#776) kano ettől függetlenül öngól hogy a hazai piacán tiltja gyárilag a WCDMA-t, de minden jel arra mutat hogy ez minket nem érint itt Magyarországon.
-
ßrainiac
addikt
"Hello Friend We will ship your package.It will take 3-5days to UK from China.
We booked Fedex shipment in advance.After our Uk partner receive the parcels.
He will give all the packages to Fedex.Then you can track it.You can receive on 29th or 30th."
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #772 üzenetére
Ha olvastad akkor én bizonygattam még ott, hogy a kínai verzió is működik mindenhol, de akkor cáfolt az a készülék...
Akkor beszéltünk is róla, hogy lehet, hogy öngólt lőtt ezzel a OPO hogy tiltja alapból a WCDMA-t Kínában.
Ki tudja mi lehetett annál a készüléknél....Integra
Fingatás...
De majd, ha EU-ból rendelsz (ahol 249/299 EUR) akkor arra nem jön rá már ÁFA. -
Integra
titán
válasz
micafighter #774 üzenetére
köszi az infot, nem sürgős, megvárom a preordert akkor...
a derék magyar vámosok megfingatják a vásárlót vagy a 350 dollár tényleg 350 dollár marad? -
micafighter
nagyúr
Jopár itteni fórum társ kapott már meghívót, és aki regisztrál az 1+1 forumon az is kap elöbb utóbb meghivot mert regisztrálási sorrendben osztják ki a forumozok között. Aki már rendelt meghivoval az hamarosan kap osztogathato meghivokat, és sorsolás is van az 1+ forumon, továbbá hamarosan lesz preorder aminek keretében meghivo nélkül lehet venni telefont. Aki pedig nem tud várni pár hetet meghívóra az meg tudja venni a kinai verziot aliexpressröl, ugyanannyira jön ki mint 1+tol rendelve.
-
Integra
titán
"By asking someone who has bought a OnePlus phone for an invite. OnePlus is all about sharing the love of good products. We're so confident about our product that we've cut out the middlemen - distributors, retailers, advertisers - and let our fans do the talking. Anyone who purchases a OnePlus One will receive invites to give out to friends and family." - aha, anyátok hogy van?!
oszt kiből kell kirántani egy meghívót egy 64 megásra? ember kedve elmegy már az elején ezzel a szenvedéssel -
micafighter
nagyúr
Nem ilyen egyszerü. A másik topicban kitárgyaltuk a dolgot, és sheratan forumtársnak valoszinüleg azért nem ment mert a telefon érzékeli a China Unicom Sim-et, és ilyenkor letiltja a WCDMA-t, valoszinüleg a kinai törvények miatt. Azért sok a valoszinü mert nem vagyok kinában és nem ismerem a kinai törvényeket, de a WCDMA-s probléma eddig csak China Unicom-nál volt és csak Kínában. Nagyon sok a tapasztalat a kinai 1+1el Kinán kivül és eddig egyetlen esetröl sem tudok hogy WCDMA nem ment volna, és semmit nem kellett trükközni, ment out of the box. Ezért valoszinü hogy Kinában a Simkártya vagy a hálozat alapján tiltja le a telefon a WCDMAt, amit különböző technikákkal fel lehet oldani.
Az egyik forumtársunknak pl ismeröse hozta Kinábol a kinai verziot, az viszonteladónál nem járt, aki modem fwt cserélt volna, és a forumtársunk irta hogy megy gond nélkül.
-
vitezlejszlo
őstag
Bar elegge beallt az egesz moka, nem godnoltak ra hogy kattintanak az emberekeee?
-
MartOOn
addikt
Ez az srácok! Rendeljetek szepen es progjon fel a topik!
-
bajaki
őstag
Most nézem, változtatott az aliexpress-en a már ajánlott eladó a kínálaton. Jelenleg azt írja, hogy "In Stock" és nincs Preorder lehetőség sem. Remélem ez azt jelenti, hogy akkor mennek a csomagok a futárszolgálathoz.
-
bajaki
őstag
válasz
kosturica #758 üzenetére
Én is 16-osat rendeltem. Elég lesz nekem is. Nexus 4-em is 16-os (volt). Egy kis zene, appok és még marad is hely ha néha ráraknék egy filmet, vagy kameráznék.
És még OTG sem volt.Most pedig úgy tervezem, hogy ha filmet nézek akkor pendrive-ról, vagy szerzek egy OTG-s micro sd kártyaolvasót és a 32 gigás kártyámról.
-
Lomha 8V
addikt
(#757) ßrainiac, (#758) kosturica:
Ajjaj bőven elég lesz még a 12 is. A mostani telefonomban egy 16 gigás kártya van, és 11,8 giga szabad.
Nem szeretek a telefonon tárolgatni, olyan 4 giga zenét szoktam feltenni, tulajdonképpen csak az az állandó lakó.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #748 üzenetére
Sheratan kollégának nem működött a WCDMA hálón alapból a kínai verziós sem. Szerintem amit küldenek ide a kínai webshopok azt vagy úgy kérik a gyártól vagy ők mókoljá, hogy az EU-s modem fw legyen rajta.
-
Lomha 8V
addikt
Végül az Ali-ról rendeltem, fehér 16GB-s verziót, tokkal, stock verzióban.
Utánaolvastam, a Stock-ot hamarabb megkapod, de 30$-al drágább. Ennyi a lényege, igazából. Gondolom náluk is hatalmas a kereslet rá és így akarják szinten tartani kicsit.
-
törölt tag
Amúgy tényleg mi a különbség ali-n Pre-order és Stock között
Semmi, megtaláltam -
Lomha 8V
addikt
Megrendeltem én is!
Kezdjetek csak rootolgatni meg FW-ket pakolni rá, hogy én már majd kitaposott ösvényen mehessek.
-
axlfsi
veterán
válasz
Keresztapper #741 üzenetére
Nem követsz?
Hogy rootoljam-e most vagy várjak vele és majd... de ha meg majd, akkor egyre nehezebb lesz alávetni magam, mivel bootloader unlock kell, ezért újra kell majd húzni a telefont és minél jobban belakja az ember, annál kevésbé viszi rá a kedv, hogy megtegye.
Érted-e? -
kano
nagyúr
válasz
micafighter #744 üzenetére
Ha a baseband EU-s rajta.
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #699 üzenetére
Jajjistenem... elkezdtem belakni a telót, közben most félúton agyalok ezerrel, hogy mi legyen (ugyanis, világéletemben rootolt volt minden Androidom). Ha tovább folytatom, egyre nehezebben fogom alávetni magam, hogy nekiessek... de ha meg nem rootolom, akkor meg attól félek, hogy előbb vagy utóbb úgyis kelleni fog, de akkor meg jobban fog fájni, hogy a "belakott" telefont fel kell adnom, újra kezdenem... Dilemmák, dilemmák
-
farena
tag
Régóta szemezgetek egy ilyen telefonnal. Regisztráltam is, de sajnos meghívó még sehol. Ebből így nem egyhamar lesz telefon.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Keresztapper #735 üzenetére
Jovo het hetfo a 11. nap lenne. En bizom benne, hogy feladjak. De ha ma kapok valaszt, majd lekozlom itt ^^
-
kano
nagyúr
Milyen postával kérted? Akkor szerintem már az enyém is úton lehet...
Lomha 8V
A kíniai rendeléssel annyi a bibi, hogy
- a gariztatás elviekben sokkal lassabb lehet;
- 1 év kínai gar van rá;
- esetleg mókolni kell, hogy működjön itthon (de ezt megcsinálják általában a webshopok);
- drágább egy kicsit (nekem a 64GB-os 97k körülire jött ki normál szállítással). -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Lomha 8V #726 üzenetére
Szia,
Igen, olyan ember, aki már vett egy ilyen készüléket, elvileg fog tudni küldeni meghívót. A vásárlása után 3 meghívót fog kapni, amit tovább küldhet, a kérdés csupán az, hogy milyen sorrendben és milyen gyorsan osztják ki ezeket a meghívókat.
Szerk:Illetve ott a másik lehetőség is, alibabáról is lehet rendelni kínai verziót - kb. ugyanannyiba kerül mint az eu, csak azt akár azonnal megveheted
-
Lomha 8V
addikt
Úgy döntöttem , veszek egy ilyet, de látom nem olyan egyszerű az. Jól értem, hogy olyantól kell meghívót kérni, aki már vett egyet?
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #723 üzenetére
"marhivokat" nem.
Nem én voltam az első rendelő nyilván.Zoli_007
Te kaptál már meghívót? -
virkir
veterán
válasz
micafighter #717 üzenetére
Köszi így annyira nem érdekes mert úgy sem tudnék gép előtt lenni.
-
kerlas
tag
Most nézem, hogy átváltott processing-ről complete-re, tehát útnak indult a mailboxde-höz, remélem még ma odaér.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #704 üzenetére
Én nekem ugy rémlik törvény miatt kell zárni a bootloadert, igy annyit tehet a gyártó hogy minél egyszerübb legyen feloldani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Keresztapper #711 üzenetére
Nem kell megvárni a hétföt a rendeléssel. Annyi a lényeg hogy ennél az eladónál a Fedex szállitási módot válaszd, és ha EU szállitási cimet adsz meg, automatikusan a shipping monday keretében küldik neked a telefont, amely esetben az eladó magára vállalja a vámterheket.
-
Keresztapper
senior tag
Igen, közben csekkoltam én is, pedig qrvára nem ez lenne a dolgom, és láttam hogy nem itt olvastam mégsem.
De amit írsz, az azért megnyugtat.
Ennek kapcsán én is írtam neki, mert felületes voltam korábban a leírás tanulmányozását illetően, vagyis nem közöltem, hogy milyen tokot, meg töltő és SIM adaptert kérek hozzá.
Csak jöjjön meg jövő hét vége előtt, hogy legyen időm még belakni a nyaralásig.
-
bajaki
őstag
válasz
Keresztapper #714 üzenetére
Folytattam egy levelezést az eladóval, abban említettem neki ezt a dolgot. Azt mondta ne aggódjak megnézik a telefonokat feladás előtt. Hát remélem, hogy így is van. De inkább megpróbálok nem is gondolni a dologra, mert csak bevonzom a rosszat.
16GB-os Preordert rendeltem.
-
Keresztapper
senior tag
(#712) bajaki
Mint ha azt olvastam volna az eladó oldalán, hogy minden terméket tesztel, mielőtt elküldi, amit valami zöld cimke is jelez majd a dobozon, de az is lehet hogy nem ő írta. Mindegy, én bízom a szerencsénkben.
Te is preorder verziót kértél?
(#713) V.Dave
Kérlek, ne vedd zokon a kérdést, de elolvastad a hozzászólásom, vagy legalább megnyitottad a linket?
-
V.Dave
senior tag
válasz
hétfőnként az eladó fizeti a vámot?
-
bajaki
őstag
válasz
Én pénteken rendeltem. Egyelőre a fizetés megerősítve, várom a feladást.
Bár kicsit fosok azért ettől a sárgulós mizériától, nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen gond, mert messze van Kína.
-
Keresztapper
senior tag
Állítólag innen érdemes rendelni, illetve itt a legolcsóbb, de meg kellene várnod a következő hétfőt, hogy megúszd a vámköltségeket, amiket ez esetben az eladó vállal. Nekem így 109.699,- Ft volt, VISA-val fizettem.
Én tegnap rendeltem, így ennél több tapasztalatom nincs, csak reménykedem.
-
V.Dave
senior tag
sziasztok, honnan lehet rendelni a telefont, valaki leírná nagyon szájbarágósan, már ha lehet szállítani MO-ra egyáltalán
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #707 üzenetére
Állat.
-
tihibaby
senior tag
válasz
vitezlejszlo #704 üzenetére
Pont ez jutott tegnap nekem is eszembe....fura lépés mindenesetre.
Garival lenne kapcsolatos,vagy mi a szösz? -
vitezlejszlo
őstag
Mivel tanult kollégám nem mer kérdezni, mert már az első mondatával trollkodna
megteszem én helyette:
Azt tudjuk-e, hogy
1: miért van zárva a boot loaderje egy ilyen telefonnak, ami alaból CM-es, tehát majdhogynem kicsomagolás előtt unlockolja az ember a loadert? (legalábbis itt nálunk a cégen belüli csoportban 100% az unlockos ráta
)
2: Ha már CM van rajta, miért nincs rootolva alapból, amikor a sima nem S-es CM rootolt gyárilag?
Mert gondolom a nagy többség mindkét lépést megteszi, tehát majdhogynem feleslegesen zárták le... vagy nem?
Köszi
laca és Y
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #700 üzenetére
És ezzel már vissza is lehet zárni a bootloadert.
Kérdés, hogy marad-e nyoma...
-
bajaki
őstag
Bambuszból készült hátlap? Nem semmi. Jól néz ki, tényleg minőségi lehet, de ennyiért én biztos nem fogok hátlapokat venni.
-
bajaki
őstag
válasz
micafighter #698 üzenetére
Wow, ez nagyon tetszik. Nagyon jól néz ki ez a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest