Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosIkonI
csendes tag
Kerlek segitsetek!!! Akinek felmelegedes miatt touchscreen problemai vannak, hogy sikerult orvisolnia?! Van valaki akihez esetleg el tudnam vinni, hogy gyogyitsa meg?! En nem merek flesselest vallalni, de szivesen fizetek valakinek ha rendve tudja nekem rakni, mert hihetetlen idegesito, hogy hol erzekel hol nem....
Koszonom!!
-
AkosIkonI
csendes tag
Sziasztok!
Tudom h mindenki a bambusz hátlapra gyúr, legalábbis elég sokan. Nagyon örülnék én is egynek, ezért arra kérnélek titeket ha valaki netán kap rá meghívót és nem kell neki az küldje nekem el privátba legyen szíves, ez már nem az első bambuszos bejegyzésem, egyszerűen oda vagyok érte...
Köszi!
Üdv. pacsi!!
-
-
AkosIkonI
csendes tag
Kérlek titeket, ha valaki tud meghívót a Bamboo hátlap rendeléséhez küldje el nekem.
kovacsakos0414@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest