- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Oneplus 8 és Nord 2 között agyalok,szerintetek?
Youtubeon láttam pár hibát, mennyire jön elő nektek pl,hogy kevésbé érzékel a kijlező? [link] -
Vigyorka
aktív tag
Digi - VoLTE és VoWifi
"Az Ön által megjelölt készülék nincs a támogatott eszközök listájában. Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztés alatt állnak kérjük ellenőrizze időről időre a weboldalunkon található támogatott eszközök listáját."
Az előző készülékem se volt rajta még is kezelte!
A csengőhangok, képek kezelését az Android 11 változtatta meg - tehát azok találkoznak vele akik még nem ismerik a rendszert.
(((Remélem az új hozzászólásom nem vált ki negatív reakciókat...)))
Vigyorka
-
veterán
Egyébként ettől még szerintem a hivatalos OP szerviz is javítani fogja neki, csak a saját költségén. Sok esetben banggood / gearbest /ali vonalról származó telefonokat is javítanak a tapasztalatok alapján, persze ez lutri. Emagra és Alzára rákérdeztem külön, ők hivatalos partnerek, gyári garival, tehet aki hazai forrásból szeretne rendelni, ezektől nyugodtan vehet. Nekem a szürke importos boltokkal nem is az a gondom, hogy a gari milyen, hanem az, hogy maga a készülék nem refurb vagy nem elsőosztályú minőségi besorolású-e esetleg? Néha eszméletlen nagy az árelőny, laptop piacon például szinte biztos, hogy az ilyen cuccok javítottak már.
[ Szerkesztve ]
-
Vigyorka
aktív tag
Köszönöm a "JÓ" indulatjaitokat, de nem kérek belőle!
A kedvem nem tudjátok elvenni tőle! 12/256-t vettem...
Részemről a téma lezárva!!!Vigyorka
-
Japi71
csendes tag
válasz Vigyorka #286 üzenetére
Nem beszélve arról,hogy a Oneplus egyik magyarországi sufni gsm bolttal sincsen kapcsolatban, igy alkatrészt nem biztosit hozzá. Ez alól kivételt képez az ALZA,MEDIA MARKT, EDIGITAL stb...
sufni gsm nem[ Szerkesztve ]
A gonosz diadalához csupán annyi kell hogy a jók tétlenek maradjanak.
-
veterán
válasz Vigyorka #286 üzenetére
Ha 12/265-ös Nord 2-őt 165 ezerért vetted, akkor az bizony szürkeimportos.Persze hogy magyar számlát fog adni a magyar bolt, de az attól még egy nem hivatalos forrasból kerülő úton beszerzett darab.A garancia pedig bolti és nem gyártói vagy forgalmazói. Valami baja lesz akkor visszaküldöd a boltnak és ők megcsinálják vagy megcsináltatják valahogy, valakivel de biztos hogy nem a gyártóval hivatalos úton.Ha semmi baja nem lesz a telódnak (ahogy mondjuk az én op7t promnak sincsen közel 2 ev utan sem) akkor jó üzletet csináltál. Viszont ha bármi problémáid lesz a telefonnal akkor semmi sem garantálja hogy megoldást fogsz találni rá, mert nagyon bizonytalan az a bolti gari amit adnak hozzá.
-
veterán
-
veterán
Hagyjad, konzekvens OnePlus hater a kolléga. Szerinte a MIUI gyorsabb, mint az OOS, aztán megsúgtuk neki, hogy ugyan vegye már vissza az animációk sebességét 0,5-re,aztán beszélgessünk... Akkor meg keveset tudott az OOS, hiába magyaráztuk, hogy ennek pont ez a lényege, nem hiba hanem by design, és pótold ami kell, csakazértse értette. HAF (hagydafaszba). Ha csak a vételár számít, akkor tény, hogy nem versenyképes a POCO-val szemben, de ez kábé a piac zömére igaz. Nem véletlen, hogy a Nord 2 még azokat is meggyőzi élesben, akik amúgy nem kifejezetten OP fanok. Csak hát ugye ahhoz látni kéne, próbálni, ilyesmi...
Asszony xiaomi-ról váltott 8T-re,érdekes módon minden szoftver eredetű hiba eltűnt a napi telefon használatából. BT eszközök stabilak, apppk mennek, nincsenek furcsa lassulások, csak megy. Ez az OOS, ezért nem váltok másra 7 Próról, pedig az idei OP felhozatal nem túl erős, kivéve épp a Nord 2-őt.
[ Szerkesztve ]
-
Japi71
csendes tag
válasz beyruth82 #278 üzenetére
A családban van még 4 darab. Mind kivétel nélkül zöld( ezek is mind véletlenek) Olvass utána. 10 ből 9 zöld.
Kinek a pap kinek a paplan. Nekem nem jött be ezek végett a csíki csuki bugok miatt. És volt már pár Xiaomi készülék nálam elhiheted. Ettől függetlenül nem mondtam hogy rossz készülék.
Ha megveszek egy készüléket akkor legyen már alap dolog hogy egy értesítést mindenféle mókolás nélkül megkapjak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az eladott több millió példányból neked volt egy aminek "zöld foltos" (???) volt a kijelzője és ebből következik, hogy szinte mindegyik ilyen. Logikus.
Értesítéseket be lehet állítani alkalmazásoknál egyenként, személyre szabottan. Én nem akarom versenyeztetni a nordot a pocoval de annyival többet tud a miui mint az oxygen os hogy siman belefér egy-ket bug is. 160e lenne a 12/256-os akkor tényleg jó vétel lenne a nord 2 de 200-ert épphogy annyit kérnek érte amennyi a lélektani határ. Messze van a bestbuytól -
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ennél jobb vételt 150 ezer forintig?! Mi jöhet még szóba?
Köszönöm előre is"Time is the fire in which we burn"
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a telefont senki nem akarja itthon forgalmazni?
Gondolok itt a "normális" boltokra. Media Markt, E.Digital, esetleg szolgáltatók...stb. -
rush0205
tag
Hamarosan csatlakozok a klubhoz, ma rendeltem meg a smartshopból, elvileg jövő héten megjön, egy Xiaomi mi 8 - at fog váltani, nagyon kíváncsi vagyok milyen, remélem nem jó lesz.
-
veterán
Sajnos az árfolyam attol függ a bankod mennyiért adja neked az eurót.Ez mindig több mint a középarfolyam, de vannak olyan pofatlan bankok amik brutalisan drágán adják(pl az en bankom az unicredit is).
-
Japi71
csendes tag
-
sohajda90
tag
Hosszas vacilálás után ez, a Xiaomi MI 11i, illetve Xiaomi MI 11 Lite 5G és valamennyire a Motorola EDGE 20 között végül ma rendeltem meg a hivatalos OnePlus oldalról, 8/128-as kiszerelés, szürke, családon belül lesz szülinapi ajándék. Kíváncsi vagyok hogy fog szuperálni, eredetileg a MediaTek chip nagyon zavart, de erről a Dimensity AI 1200-ről egyelőre csak jókat hallok, a MI 11i Snapdragon 888-t meg bár kb. minden szempontból jobb nagyon szídják a gyors merülés és melegedés miatt...
Egyébként a hivatalos OnePlus store nagyon rosszul váltja az EURO-t! Középárfolyamon a fast shippinges 439 Euro-s árnak 153e Ft-re kellett volna kijönni, a számlámra mégis 159e Ft-ot terheltek. Plusz egyelőre marad a gyári szilikontok, mert a hivatalos bumper case-k kifogytak készletről, utángyártottakat (nagy kedvencek a Nillkin tokok) meg még nem nagyon látni erre a modellre sehol...
A Motorola EDGE 20 erős konkurencia volt még a 144 HZ-es kijelző és a 3 használható, mármint normális felosztású (wide, ultrawide, telefoto) kamera miatt. Talán karácsonyra a szülőpár másik részének, aki kevesebbet csacsog a mobilon, sajnos mostanában hangminőségben nincsenek toppon a Motorolák...
Előzetes egyedül azt sajnálom és nem tudom felfogni, hogy miért kezdtek kamerák terén ténylegesen visszafelé lépkedni, és miért sajnálják le a 3 különböző gyújtópontú lencsét a felesleges 2 MP-es monochrome, time of flight meg macro kamerák javára, ha 2 éve még teljesen belefért ebbe a kategóriába. A usernél egy Xiaomi MI 9S-et fog váltani, ott még volt 3 natív látószög, itt a telefotóról már le kell mondani...
-
Vigyorka
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este meghozta a futár.
Tetszik, de véleményt páróra után nem mondok rá.
Kérdésem: saját csengőhangot hogyan tudok a két SIM kártyához hozzá adni?
(Hova és hogyan másoljam be, hogy lássa? .ogg )
Kösz!Vigyorka
-
pitiless
senior tag
Gmail értesítések vannak nektek? Nálam csak akkor frissít a gmail, ha megnyitom és manuális frissítek. Factory reset után működött egy darabig (tegnap este volt), ma reggel már megint nem működik. Feleségemnél a 7T Pro tökéletesen jelzi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz petya2012 #249 üzenetére
Szia! Én is nagyom gondolkodtam ezen. Korábban 1-1,5 hónapig volt nálam egy 8T most pedig a Nord 2 is képben van, de még reménykedek az OP 9RT-ben.
A nord 2-nek jobb a főkamerája, de én inkább mégis a 8T-t választanám a 2 közül, mivel + 1 főverzió és a biztonsági frissítéseket is 1 évvel tovább kapja. A Snapdragon proci miatt biztosabb a gcam támogatottság, ha ez fontos. Jobb az ultraszéles lencséje, 120hz a kijelző, és ha pwm-re érzékeny vagy, akkor a Nord 2 119 Hz-es panelja biztos szem- és fejfájást fog okozni a 8T 458 Hz-es értékével szemben. - engem főleg ez tántorított el. 250 hz alatti korábbi amoledes telefonjaimnál sajnos észrevettem, hogy nem bírja a szemem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán,de több kérdésem is lenne ha lehet
Engem inkább a térerő,beszélgetés minősége-hangereje érdekelne a leginkább (Telekomos kártyával használnám)
A kamera ahogy nézem nekem elég lenne
Ja és szerintetek OP 8T vagy ez inkább?
A 8/128 is elég mindenre ugye?a 12-eshez képest 50000 a felár
Az alza az hivatalos viszonteladó,mint régen(csak azért kérdem,mert ha mégse jönne be,akkor oda csak könnyebb visszakűldeni)?Volt OP7 Próm régebben,ahoz volt playen egy app amivel hamarabb jöttek a patchek,az most is megvan?köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
pitiless
senior tag
Tegnap befutott az A.10-es szoftver. Többek között augusztusi security patch.
-
Vigyorka
aktív tag
12/256 szürkét jó áron nem tudtok valahol?
Vigyorka
-
Ha ennyire ragaszkodtam volna a gari témához nem lett volna: redmi note 3 pro, 4,5,7, mi note 10, mi 9t, poco f2 és még ki tudja hány telefonom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Stauffenberg #241 üzenetére
Ezt nem tudom, még soha nem vettem telefont az OP Storeból. Amazonnál is hasonló az eljárás, ott is csak abból a fiókból nyitható amelyikből vették a telefont.
-
Salto
csendes tag
"High-Tech France Store" néven fut a bolt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ghiottone #239 üzenetére
Jó hír, pár hónapja néztem, akkor volt egy sablon egyenszöveg és abban 1 év volt (ugyanebben korábban mindenre 2 év volt értékhatárok nélkül). De akkor így jó.
Amúgy a garancia átruházhatóságát azóta megoldották? Került már hozzám használtan OnePlus és csak az eredeti vásárló nyithatott RMA ticketet mikor szervizbe küldtem (csak egy akku cserét kértem, még így is). Szerencsére családon belülről jött, így nem volt gond, de ha kajtatni kell az eladót vagy ha én adom el és a nyakamra jár a vevő az kényelmetlen.
-
Linkin1994
senior tag
válasz Stauffenberg #238 üzenetére
Oneplus 2 év garit ad
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
ghiottone
nagyúr
válasz Stauffenberg #238 üzenetére
100-250.000 Ft/300-750 € között én 2 évet látok: [link]
-
ajapi
tag
Banggood 148e ft 8/128
-
Salto
csendes tag
Sziasztok!
Ali-ról most €449ért lehet rendelni a 12/256-os Global verziót, francia raktárról, 2 év garival.
Lehet bármi gond vele? Ennyiért már elhoznám. -
Szedált
tag
Sziasztok!
Próbált esetleg valaki laptopot tölteni a Nord 2 töltőjével? Nekem a Dell gépem nem tölti, nyafog, hogy kevés a kraft, pedig 65W a gyári (nem USB C) töltője is. Lehet van valami további paraméter, amit figyelni kell, nem nagyon vágom.
Rövid élménybeszámoló, ha esetleg valaki gondolkodik rajta és olvassa. Édesapámnak vettük a telót, minőségbiztosítási okokból használom pár napja, nagyon tetszik. Vagy ezt veszem én is, vagy a 8T-t. Ha vége az építkezésünknek, addig még fulladjon meg a porban a 1+3T. Tetszik, hogy nem túl vastag a teló, így könnyű vele bánni egy kézzel is. Régi készüléken Havoc OS-t használok, szeretem, de Nordra nincs ROM-olás, így pár év múlva már csak messziről integethetek a biztonsági frissítéseknek. Van, akit nem nyomaszt, én szeretem ezt is frissen tartani.
-
-
pitiless
senior tag
Tegnap volt egy köröm a vodánál. Red Live előfizetésem van, amihez mint kiderült (eddig készülék hiányában nem érintett) jár az 5G, csak be kell kapcsolni. Bekapcsoltam, azóta itthon 4G hálózat helyett csak 3G-re hajlandó felmászni. Elmentünk olyan helyre, ahol volt 5G lefedettség, maradt 3G-n. Kicseréltettem a SIM-et, fél órával később már 5G-n lógott. Most a sebességét hagyjuk, kb. 72 Mbit/sec volt a letöltés, ami jócskán elmaradt a papírforma szerinti ígérettől (nyilván a garantált az mint mindig 0/0). VoLTE továbbra sincs (a 09-es update után), telenor kártyával megjelenik a VoLTE kapcsoló, de kártyásoknak le van tiltva.
-
-
Laurh
aktív tag
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a gyári ébresztő app ébresztését semmilyen gombbal nem tudja nyugtázni? (holott be van állítva az "Elvetés opció)
Másik óra alkalmazás pl Google Óra nem is ébreszt. 😑
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
embe
nagyúr
válasz ghiottone #210 üzenetére
Na pont emiatt nem jönnek be a Xiaomi telók. Már nem okoz örömet a romolás, SŐT!
Túl vagyok már a ZTE Blade 1 - LG- régi Samu - Motorola korszakon, amikor naponta akár 3 romot is rápróbáltam a telóra. Működjön normálisan!
És legyen jó a kamera... na nekem itt kezdenek elhasalni ebben az ár kategóriában a droidos telók. Emiatt egyre többet kacsintgatok használt, félig megrágott almás irányba. -
idegbeteg18
tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba, Samsung Note 9-ről váltottam.
Ennyi pénzért, igazán jó választás ez a telefon. -
ghiottone
nagyúr
válasz Viktor0610 #214 üzenetére
100 ezer alatt mi bent már csak Xiaomit veszünk, amik minőségre jobbak is mint a korábbi Huawei/Honor és Nokia telóink. Az elmúlt 1,5 évben 1 Xiaomit se kellett szervízbe küldeni a közel 30 darabból.
Ahogy te is írtad a MIUI elég megosztó, én se tudtam megkedvelni."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
MODERÁTOR
válasz ghiottone #210 üzenetére
Frissítéseket tovább kap a Nord: OK, ez igaz.
Reklámok kikapcsolása: igen, ez gáz, de kb. 10 perc, aztán semmi nyoma.
MIUI optimalizáció kikapcsolása: egyéni preferencia, én pl. nem kapcsoltam ki, és teljesen jól megy a készülékem.
Xiaomi.eu vagy egyéb ROM telepítése: egyéni preferencia kérdése szintén, jól elvagyok a gyárival.
De nem akarok offolni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Vigyorka
aktív tag
válasz Viktor0610 #209 üzenetére
Köszönöm!
(((Azért kérdeztem itt mert itt vannak Nord 2 -t használok...)))
Engem zavar a sok 1000 féle verzió a Xiaominál.. A Nord 2 egyedibb és szerethetőbb lenne - nekem.. - de nagy a felár érte.
Még töprengek egy kicsit..Vigyorka
-
Japi71
csendes tag
válasz Vigyorka #208 üzenetére
Én pont poco F3-ról váltottam erre és nem bántam meg egyáltalán. Akku időben nem érzem hogy kevesebb lenne a poconál. A kijelzője biztosan szebb a Nord 2 -nek. Nincsenek foltok meg hasonló problémák.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Vigyorka #208 üzenetére
A Pocoval ellentétben itt 2 főverzió és 3 év biztonsági frissítést kapsz. Az hogy a Miui vagy az OxygenOs tetszik jobban az személyes preferencia. Én inkább az OxygenOs-t ajánlom, 100-150 környékén már nem igazán lenne kedvem a Miui-s telefont venni - kapcsoljam ki a reklámokat, szedjem ki a pipát a miui optimalizació elől, stb. Aztán ha mégsem jönne be akkor mehet a xiaomi.eu rom vagy bármi más - "öreg vagyok én már ehhez"
-
Vigyorka
aktív tag
Poco F3 (8/256) = 108000 Ft
Nord 2 (12/256) = 199990 Ft
A Nord 2-vel kacérkodom, de megér +90000 Ft -t???
(MTK Helio P70-t használok 3 éve - 100%-ban elégedett vagyok vele...)
Véleményetek??? - Köszönöm!Vigyorka
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Kamera zárhang hangerejét lehet valahol állítani ? illetve értesítési-csengő-beszédhangerőnek van valami speciális beállítási lehetősége? xiaomi után halknak tűnik nekem
-
pitiless
senior tag
Ma reggel jött update. DN2103_11_A.09
-
Norby86
őstag
Megmondom őszintén nagyon szemezek ezzel a telefonnal és nem tudom még mindig eldönteni hogy ezt a Nord 2-t vagy az OnePlus 8-at vásároljam e meg. Az ok amiért ennyit vacillálok rajta hogy a Nord 2 MTK processzorára elviekben ha jól tudom még nincs magisk root és Viper FX. Én mindkettőt használom, reklám blokkolásra és a bluetooth fülesem hangzásának javítására. Snapdragon processzorra ezek már ősidők óta léteznek. Szóval nem tudom, aki esetleg vásárolt Nord 2-t és mélyebben bele ásta magát a rendszerve, dobott rá extra dolgokat, az megtudná mondani hogy az előbb leírt két program feltehető a telefonra és működő képes?
-Norbi-
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #200 üzenetére
Akkor majd javítják
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest