- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ghiottone #239 üzenetére
Jó hír, pár hónapja néztem, akkor volt egy sablon egyenszöveg és abban 1 év volt (ugyanebben korábban mindenre 2 év volt értékhatárok nélkül). De akkor így jó.
Amúgy a garancia átruházhatóságát azóta megoldották? Került már hozzám használtan OnePlus és csak az eredeti vásárló nyithatott RMA ticketet mikor szervizbe küldtem (csak egy akku cserét kértem, még így is). Szerencsére családon belülről jött, így nem volt gond, de ha kajtatni kell az eladót vagy ha én adom el és a nyakamra jár a vevő az kényelmetlen.
-
embe
nagyúr
válasz
ghiottone #210 üzenetére
Na pont emiatt nem jönnek be a Xiaomi telók. Már nem okoz örömet a romolás, SŐT!
Túl vagyok már a ZTE Blade 1 - LG- régi Samu - Motorola korszakon, amikor naponta akár 3 romot is rápróbáltam a telóra. Működjön normálisan!
És legyen jó a kamera... na nekem itt kezdenek elhasalni ebben az ár kategóriában a droidos telók. Emiatt egyre többet kacsintgatok használt, félig megrágott almás irányba. -
válasz
ghiottone #210 üzenetére
Frissítéseket tovább kap a Nord: OK, ez igaz.
Reklámok kikapcsolása: igen, ez gáz, de kb. 10 perc, aztán semmi nyoma.
MIUI optimalizáció kikapcsolása: egyéni preferencia, én pl. nem kapcsoltam ki, és teljesen jól megy a készülékem.
Xiaomi.eu vagy egyéb ROM telepítése: egyéni preferencia kérdése szintén, jól elvagyok a gyárival.
De nem akarok offolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest