- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerecske
senior tag
Anyukámnak kéket vettem, fényes a hátlap,de nem gyűjti az ujjlenyomatokat.Szerintem nagyon szép.Nyomkodtam én is egy kicsit, jó kis telefon, pörgős, gyönyörű kijelző, szép hang.A gyorstöltés valami eszméletlen.Ha elfelejted feltölteni a telefonodat, pár perc alatt magába szívja az egész napra elegendő szuflát.Nem nagyon tudok rosszat mondani róla.
-
rhonin
senior tag
Nálam már van 1 szürke példány pár napja. Bekapcsoláskor egyből kaptam 1 updatet + azóta jött még egy. ( A08 )
Ebben már javítva van a app cloner is amit sokan bejelentettek.Akksija mate 10 Pro után jobbnak látom vagy annak nem 100%os már az akksija. Éjszaka kb. 3-4%ot esik a töltés és lazább használat mellett szerintem 2 napos üzemidőre be lehet rendezkedni olyan 4-6 órás kijelzőidővel.
Melegedést nem tapasztaltam eddig bár nem játszom vele.A szoftvert kezdik összeolvasztani a Color OS-el, de mivel nekem előtte nem volt O+ ezért én nem tudok korábbról tapasztalatot mondani.
Nekem volt korábban mi A1 amin mondhatni clean android futott, de ahhoz képest talán úgy fogalmaznék, hogy a Samsung és a Clean android közöttinek érzem.
Be lehet konfigolni szépen de nincs telenyomva annyi mindennel mint egy Samsung vagy Xiaomi.Kamerával van egy csomó tesztképem amit feldobok nemsokára drive-ra és belinkelem ide.
-
ghiottone
nagyúr
Nálam Nord 2 még nem volt, de a 7T-met már jó 20 hónapja használom és mellette volt 8T is 1 hónapig + a 4/4Xl-en kívül mindegyik Pixelt használtam már, 4a 5g-t is.
Android 11-el az oxygen os kinézete elment egy picit a color os irányába, de ez szerintem a kinézeten kívül semmi más negatívumot nem takar. Sebességben, stabilitásban nem láttam problémát az OP telókon. 2 havonta jöttek eddig frissítések, de most a Nord CE 5G-nél hamarabb adják ki a javításokat is (van a tesómnak, így mondja ha megint jött frissítés).
Kamerában lenne visszaesés. A Nord 2 nem hozná azt a megbizható Pixel szintet, illetve gcam már van hozzá működő, de nem láttam még felhasználói kép összehasonlítást, hogy valójában mennyit javítana. Az mtk proci miatt kevesebb a kompatibilis gcam port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest