- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Viktor0610 #214 üzenetére
100 ezer alatt mi bent már csak Xiaomit veszünk, amik minőségre jobbak is mint a korábbi Huawei/Honor és Nokia telóink. Az elmúlt 1,5 évben 1 Xiaomit se kellett szervízbe küldeni a közel 30 darabból.
Ahogy te is írtad a MIUI elég megosztó, én se tudtam megkedvelni. -
Vigyorka
aktív tag
válasz
Viktor0610 #209 üzenetére
Köszönöm!
(((Azért kérdeztem itt mert itt vannak Nord 2 -t használok...)))
Engem zavar a sok 1000 féle verzió a Xiaominál.. A Nord 2 egyedibb és szerethetőbb lenne - nekem.. - de nagy a felár érte.
Még töprengek egy kicsit.. -
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #200 üzenetére
Akkor majd javítják
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Oké, megkérdezem ott is!
#139 Kawauso: A sima 8 lekerekített kijelzőjére ezt a 2.5D-s 9H-s üvegfóliát nehéz lenne feltenni ami teljesen védi a kijelzőt. Volt már egyszer lekerekített szélű telefonom és szenvedés volt vele. Az akku fontos szempont lenne, mert a munkám miatt napi 5-6 órát navigálok és a jelenlegi Xiaomi Mi 9 Lite telefonom így folyamatos navi mellett 5 órát bír egy töltéssel. Abban 4050 mAh akku van, tehát ez a Nord gondolom üzemidőben hozza azt amit a Xiaomi, ami nekem már megfelelő lehet. (De ha valaki navigál vele napi 5-6 órát, kíváncsi lennék mennyit bír az akku a sima Nord készülékbe). Az OIS az szuper akkor hogy a CE-n kívül mindegyikben van, így a CE-t bármennyire is akkubajnok el is vetettem, mert nekem a kép és videó stabilizálás nagyon fontos. Nord2 egyedül azért szájhúzós nálam mert MTK procis és nem tudom lesz e rá mókolási lehetőség. Megmondom őszintén (és ezért biztos sokan lehurrognak) hogy már 5-6 éve használom a Viper FX-et ami Magisk modulként telepíthető. Szóval nekem fontos lenne hogy a Magisk-et rátudjam tolni a telefonra és rootolva legyen a készülék. Ráadásul OP 8-as telefonból rózsaszínt nem vennék, ha már csak az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest