- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek ötlete hogy miként lehet a videó lejátszóból gifet készíteni? Samsungnál van egy ilyen beállítás, videó közben három pöttyre rányomsz és ott van egy gif készítése menüpont. Ezt a menüpontot keresem.
-
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #797 üzenetére
Sima 7-esem volt előtte. Annak a gyári appjait jobban szerettem, komfortosabbak, okosabbak voltak. Ebben google alap tárcsázó, messages app van, és nem lehet rá feltenni a oneplusosat, hiába a remek indiai leírások, eu verzión nem működik. De már megszoktam a googles egyszerűséget.
Az üzemidő wifis nettel csodás, 10 óra képernyőidő.
A fotókra nincs panaszom, de nem vagyok nagy fotós. Kb kéthavonta jön frissítés, általában a biztonsági csomag, néha javítanak ezt-azt.
A rendszer oneplusonsan gördülékeny.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #795 üzenetére
Némelyik kocsival nem jó az Android Auto. (Engem nem zavar, mert nekem nincs AA a kocsimban.)
Kevesen használják, de a Telekom VoWifi nem működik tartósan (pár órától pár napig megy, utána újra kell indítani), de a VoLTE remek, stabil. (Tudok nélküle élni. VoLTE legyen, a többi nem érdekes.)
A gyári kamera app elfelejti az utolsó vaku beállítást. (Engem megint nem zavar, mert a vakut nagyon ritkán használom.)Ennyire emlékszem.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Van valami bugja ennek a telónak??Telekomos kártyával használnám..
köszi
-
Bass
addikt
Még egy 😀 A google személyi asszisztenst ki lehet valahogy kapcsolni illetve a gesztus vezérlés nem lehet beállítani úgy mint ha alsó gombok lennének gombok nélkül? Köszönöm
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
Sziasztok
Ez a telefon mellett döntöttem és ma át is vettem Lenne pár kérdésem. Van olyan powerbank hozzá amit tudok gyorsan tölteni a oneplus töltőjével? Sejtem ,hogy esélytelen de samsung biztonsági menésvel nem lehet összehozni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
pitiless
senior tag
válasz nababika #784 üzenetére
Na, tegnap volt lehetőségem egy Skoda Fabia fejegységével kipróbálni. Minden gond nélkül ment. Ami eddig biztos, hogy a Bosch által gyártott fejegységeket (Suzuki SLDA, PSA RCC) nem szereti, illetve a OnePlus fórumon bogarászva a Mazda fejegységekkel sincs barátságban (viszont rengeteg AA probléma van).
Tudom, hogy sok mindentől függ az AA. Kábel rendben van (kisujj vastagságú Anker kábel), a fejegység más telefonokkal stabilan teszi a dolgát.Most megint a supporttal próbálom megoldani a problémát, mert ha már megvettem, szeretném teljes értékűként használni.
-
Draun01
tag
En s10e-rol valtottam, azert nehany helyen erzodik hogy az felsokategorias telo volt. Foleg kamera minosegben van kulonbseg, de a Nord 2 is teljesen vallalhato kepeket lo. Meg hogy abban zero bug volt, a Nord 2-n akad 1-2, de nem veszesek. Ezek ellenere is csak ajanlani tudom.
[ Szerkesztve ]
Pixel 6a
-
nababika
aktív tag
válasz pitiless #780 üzenetére
Jol felmeggesitetted magad a vegere. Ertem en, hogy a tied nem mukodik megfeleloen, de tovabbra sem ez a jellemzo. Amugy jogosan varod el, hogy mukodjon megfeleloen, de ez szimplan garancia kerdese. Az AA mukodese pedig szinten sok mindentol fugg, neked azzal sem volt szerencsed, lehet az autod es a telefon nem szeretik egymast. . Miert akarnek egy hibas darabot? Nem is ertem miert irtad amit irtal. A 7T pro-hoz hasonlitani meg erdektelen.
-
Bass
addikt
válasz pitiless #776 üzenetére
Huh őszintén nem is tudom mik ezek amiket írsz 😁 Nekem a fontos h legyen stabil a szoftver,wifi,gps jétszani nem játszom max a gyerek puzzle-t tol rajta 😁 Igazából ha tud olyan lenni mint az s10+-m nekem már jó mert ezt nagyon szeretem a mai napig de kipróbálnék valami újat.
-
fant0mi
őstag
válasz pitiless #780 üzenetére
Azért ne hasonlítsd már ezt a 7T Pro-hoz. Nem egy kategória a kettő. A 7T Pro a mai napig egy tök jó telefon, de flagship volt, ennek megfelelő árral, és ennek megfelelő figyelemmel a gyártótól.
Sima 7-esem volt, és komfortosabb volt, a volte-t mindig mókolnom kellett, de kb ennyi bajom volt vele. Meg annak az akksija volt gyengébb (újkorában sem tudott ennyit, mint a Nord2). -
pitiless
senior tag
válasz nababika #779 üzenetére
Másnak is nyűg volt az AA, meg is vált a telefontól. Ez mind szoftveres nyűg. A 7T Pro 2 év alatt 0 db hibát produkált. Az új telefonok meg jönnek szépen sorban, erőforrás meg nem lesz a régebbiek frissítésére. HTC eljátszotta ugyanezt, sikersztori lett abból is.
Egyébként meg kifizettem a teljes vételárat érte, joggal várhatom el, hogy rendeltetésének megfelelően működjön. A supportnak többször küldtem logot, meg amit kértek... De ha nagyon szeretnéd ezt a példányt, viheted, eladom szívesen. -
pitiless
senior tag
Baráti körben van 8T is. Telenor VoLTE mókolást igényel, de amúgy az teszi a dolgát. Én is nagyon vártam ezt, majd jött a hidegzuhany. Autóban használhatatlan (Android Auto). Volt heteken keresztül Gmail sync probléma, instabil VoWifi. A support bekért mindent is, én adtam nekik. Egyik update changelogjában volt vowifivel kapcsolatos javítás. Továbbra is vacak volt, a nyitott hibajegyemren jeleztem, hogy továbbra sem ok. Erre elküldtek anyámba, hogy ott türelmetlenkedjek.
-
pitiless
senior tag
Válassz inkább Qualcomm chipsetes modellt. Ez a 7T Prohoz képest ipari hulladék. Megvettem augusztusban, másfél hónappal később vettem egy Mi 11 Lite 5G-t, mert annyi baj volt vele. A supportnak kb. hiába küldtem bugreportot, az volt a válasz, hogy majd javítják... Azóta kijött 4 vagy 5 update, de semmi. Egyik ismerős Nord CE-jével a problémáim nem jelentkeznek. Inkább vegyél 8T-t, azzal jobban jársz. Én a magam részéről soha semmit tőlük.
-
Bass
addikt
Sziasztok keresem az s10+ utódját és nézegetem ezt a telót de rossz emlékeim vannak az mtk procikról viszont csábít hogy kipróbáljak valami új telefont,stabil készülék? Szoftveresen megbízható? Frissités,főverziókkal mi a helyzet. Hallottam sok jót a oneplus-ról de nem ismerem és túl sok dolgot nem is találok eóluk a neten(user error lehet gondolom😁)
-
gzoll
tag
Hát én átlag felhasználó vagyok, most nekem hogy 2,5 vagy 3 ghz a processzor az olyan nagyon sokat nem jelent. Legyen jó a képernyője mert mégis azt bámulom (GT-nek ha jól értem jobb valamivel a panelje és a frissítési ráta is), meg legyen jó a kamerája (OIS-t kivéve a főkamera szerintem ugyanott van mindkettőben legalábbis a tesztek alapján). Szóval szerintem teljesítményben nagyon kevés a különbség, ezért is volt nehéz döntés, végül mégis ő győzött. De ha szar lesz, eladom és akkor az ezüst érmes jön 😂
-
gzoll
tag
Köszönöm a válaszokat, végül a befutó a Realme GT Master Edition lett, mert annak a fórum alapján kb semmi bugja nincs, és a kamerája annak is jó, aztán rájöttem, hogy van gimbal-om, úgyhogy az OIS-t be tudom áldozni. De tényleg köszi a segítséget, amúgy nekem az OnePlus az baromira szimpatikus mint márka, de a GT ME az most pont 100€-val olcsóbb mint ez, és az már szemmel látható összeg. További jó murit mindenkinek 🤗
-
Brillco
csendes újonc
Az üzemidő tapasztalatom: Hajnalban 89%-ig töltöm, utánna kb 1-1.5 óra YouTube Bluetooth fülhallgatóval. Napközben némi hívás, Viber, Messenger, Facebook. Este Face, Insta, YouTube kb 1óra folyamatosan. Reggel kb 38-42%-on áll. Újra töltöm pár perc alatt 89%-ig, és kezdődik elölről. Hiba amit tapasztalok, hogy sötétben nem tol rá elég fényt automatikusan. Illetve mi band 4-et használok, és rendszeresen újra kell telepíteni a mi fitt alkalmazást, mert nem jelzi a karkötő az értesítéseket. Illetve nem tudom biztonságos eszköznek beállítani, a feloldáshoz. Android Auto-t nem használok, csak Wazzet, de a navigáció tökéletes, folyamatosan van gps.
-
gzoll
tag
Sziasztok!
Nekem ez most a nyafogós beletrécselés lesz, de próbálom rendesen megfogalmazni.
Jelenlegi telefonom egy Redmi Note 8 Pro, a kamerájával, üzemidővel rendben vagyok, a MIUI rendszertől viszont a falra mászok a rengeteg beégetett, mindenhez hozzáférő felesleges appok tengere alatt fulladozok, miközben minden nap produkál a szoftver valami egzotikus hibát. Szóval itt az idő cserére. A kiszemeltjeim a Samsung A52s 5G volt, de a fórum topicot elolvasva egy bughalmaz az egész. Következő jelölt a Xiaomi 11 Lite 5G, de az is MIUI, a kijelző meg vagy ilyen vagy olyan, mindenki rendeléskor megpörgeti a szerencsekereket, aztán amit dob a gép, végül a fórum alapján kiderült, hogy az a telefon is egy bughalmaz, tehát lekerült a listáról nagyon hamar.
A két döntős az a Realme GT Master Edition, és ez a Nord 2 5G. A GT fórumának még nem feszültem neki, de tesztek alapján a One Plus felé húz a szívem (sokat fotózok meg videózok, és az optikai stabira nagyon csillog a szemem).
Szóval ha eljutottatok idáig akkor lenne pár kérdésem, mert azért itt is sokszor előjött pár dolog.
1, Android Auto fut rendesen a telefon kijelzőjén? Nekem tragacsom van, amiben csak színes lámpák vannak belül, úgyhogy én a telefonon használom, és Bluetooth-on megy ki az audió a kocsi rendszerébe.
2, Van ebben a telefonban a kijelző felett közelség érzékelő szenzor, és működik is? A hajam kitépem a Redmi Note 8 Pro-nál is hogy ilyen tessék lássék van valami szenzor, de mindig felold telefonálás közben akkor is ha rendesen lezárom a kijelzőt, és persze mindig elnyomkodja az arcom a rendszert.
3, Ez a VoWifi meg VoLTE eddig azt se tudtam hogy micsoda, most hirtelen minden fórum ezekről szól, próbáltam utánaolvasni ezeknek, de inkább arra vagyok kíváncsi hogy simán magától úgy ahogy van a telefon, megfelelő térerőt produkál a normál mobilhálózaton? (Az A52s 5G-nél rengetegen panaszkodnak hogy extrém gyenge térerőn van a telefon)
4, Amit páran említenek itt hogy Bluetooth probléma meg akku probléma van ezzel a telefonnal, az mennyire általános? A jelenlegi telefonom akkuja 4200-as és masszív egész napos pötyögés netezés, és bekapcsolt minden mellett is nap végén 30-40% közötti akkum van, ez mennyire hozható ki a Nord 2-ből kikapcsolt 5G mellett? (Ahol én tartózkodom nagyrészt, ott ez még nagyon sokáig nem lesz téma az 5G, a 4G is csak pár éves friss ropogós rendszer itt)Szóval sorry a sok felesleges infóért, de lehet így jobb átfogóbb tanácsokat is kaphatok, hogy mitévő legyek, mert nehéz választani, és alapvetően én mindig megszívom 😂
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Tommy1982 #749 üzenetére
Oneplus 8 pro-val is sűrűn megtörténik, olyan helyen vagyok, ahol nincs jó térerő, bent ahátban alig van mobilnet, a ház előtt az út közepént 2Mbit. Le szoktam kapcsolni 2G-re, ha itthon vagyok, mert 4G-n még a hívás is rendzseresen megszakad, ez a telekom hálózat már csak ilyen. Vowifi is be van persze kapcsolva.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pitiless
senior tag
2-3 hétig most simán megy, 1 Telekom és 1 Telenor kártya van benne.
Ma mondtam a feleségemnek, hogy adjuk el a OnePlus 7T Pro-t és használja ezt. AA továbbra is szar, még megvárom vele a 12-es Androidot és ha nem javul, akkor kicsit össze fogom rúgni a port a OnePlusszal. Nekem így használhatatlan, bár ha ő meg ahogy ígérte ma, hogy próbál majd vezetni, akkor vele szúrok ki...
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
elég sokszor fordul elő, hogyha hívnak akkor nem csörög ki a telefonom, csak SMS jön azonnal a Telekomtól. Mitől van ez? Nincs root, full gyári szoftver, és egyre többször csinála, Volte ki van kapcsolva.
-
adabra
senior tag
válasz pitiless #745 üzenetére
Köszi.
Éjszaka rendeltem egy fátyolkék(?) színű példányt a német amazonról. 293 EUR (+10 EUR szállítás) volt ÁFA nélkül. Céges beszerzés, az áfát ilyenkor ki sem kell fizetni.
Itthon kb egy tízessel drágább, és mindenhol csak a szürke kapható. (Hölgy fogja használni, de egyébként nekem is tetszik a szín). -
pitiless
senior tag
Tegnap este láttam, de se a telefon, sem az oxygen updater nem látta. Reggelre az oxygen updater már kirakta az értesítést, a saját frissítője meg le is töltötte. De ilyen se nagyon volt még, hogy adott hónapban megkapjuk a security patchet.
-
adabra
senior tag
A gyári csomagban van szilikon tok?
(Nord CE -ben volt) -
Rick4
félisten
Sziasztok, rendes közelségszenzor van a készülékben? Azaz hívás közben az aszalra téve világít a kijelző, ha fölé teszem a kezem, elalszik, és ezt tudja egymás után 100x is? Kihangosítás milyen? Dupla hangszórón oljda meg?
Köszi, faternak kellene a gagyi samsung a72 helyett, amiben nincs proximity szenzor...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Android 12 egyébként mikor jön ? Vagy az MTK miatt ez a telefon mostohán lesz kezelve és majd jövőre valamikor esetleg ?
Egyébként belefutottam egy bugba , mégpedig kamera. Hiába állítom be a vakut automatára mindig ki kapcsolja ezt a következő indításkor . -
Laurh
aktív tag
Az értesítési hangok vonatkozásában, hol lehet külön állítgatni a hangokat? A központilag beállított értesítési hang mindent felülír és minden alkalmazás Messenger,Viber ugyan azon a fő értesítési hangon jelez. (mindent felülírt)
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Laurh
aktív tag
Jó minőségű plüss belsős szilikon tokkal találkozott már valaki?
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
juve600
nagyúr
1. Disable notification you don't need
2. Debloat system : most draining battery is Google Quick Search , Google Assistant , Google Pay , Google Calendar , Google Provider Calendar , Printing , Digital Wellbeing and more others
3. Deactivate WiFi , Bluetooth , Data , GPS or NFC . Activate only is needed
4. Keep screen at 60Hz
5. Use 4G/3G/2G instead 5G/4G...
6. Untick permanently scannig WiFi
7. Use always dark theme
8. Untick high performance mode
9. Deactivate Volte and WiFi calling
10. Deactivate intelligent 5G
11. Eliminate animations
12. See under Battery Use , what apk drain battery
13. Last resort , hard reset your phoneígy lehet növelni az akkuidőt
-
pitiless
senior tag
Az előző telefonommal (7T Pro) tökéletes volt. Mi 11 Lite 5G kapcsolódik, stabil, de telefonhívás után megszakad a bluetooth kapcsolat (erre sokan panaszkodnak, MIUI bug lehet). Van egy lenovo M10FHD Plus tabletem azzal is hibátlan. Ezzel a telefonnal meg fejreáll a fejegység, de úgy, hogy utána más sem tud hozzá kapcsolódni, iphone sem.
-
adabra
senior tag
válasz pitiless #714 üzenetére
Én egy Pixel 4a telefont használok (A12-vel), az mindkét kocsival rendesen működik (talán egy frissítés a kocsiban [Golf 8], és vezeték nélkül is működni fog az AA).
A másik - lecserélésre váró - telefon egy Honor 9, nos az nem mindig működik; néha csak egy fekete képernyőt jelenít meg az AA a térkép helyett. De szerintem ez a Huawei időnként nem szabványos megoldásaiból ered. És ha jól emlékszem Android 9-es verzió van rajta...[ Szerkesztve ]
-
Draun01
tag
Egy kérdés ha már így erre járok, nálatok is elofordul hogy videohívas közben bizonyos idokozonkent kikapcsol a kamera magától? Van erre valami megoldás?
Pixel 6a
-
Draun01
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Politika
- 10 érdekes tény rólam, amit tudnod kell
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest