- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudsz vele csinálni semmit, ez nem csak OnePlus probléma. OP5T óta használom a MiHome-ot, van, hogy hónapokig jó, aztán meg nem. 7 Prón mondjuk szinte soha nem jó, és 8T-n se. Minden engedélyt megkapott, ki van lakatolva, mégse megy rendesen. Huawei M5 szintén zenész, de egy 8-as droidos samsungon meg simán megy. Mintha account függő is lenne, az EU account megbízhatóbban értesít, a szingapúri régiós meg szinte sose.
-
rush0205
tag
Nem is támadásnak vettem, jogos volt, sok minden befolyásolja, hogy mennyi idő alatt merül le az aksi. Hát, szerintem hozza azt, amiket a tesztben olvastam, mi 8-nál kétszer annyi ideig simán bírja, nekem teljesen megfelel, nekem csak egy aggályom van, hogy mennyire fogja bírni, ha esetleg mindig ezzel a böszme gyári töltővel lesz töltve, nem-e előbb fog veszíteni az aksi a kapacításából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest