- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz Vigyorka #1221 üzenetére
Nem tudom, a teljes cache-t lehet-e egyáltalán törölni oxygen 12 alatt. A recoveryből már egy ideje kiszedték, miután nincs külön cache partíció. Vagy találsz rá egy appot, vagy alkalmazásonként törlöd a cache-t. Melyik app nem működik rendesen?
Közben találtam egy anomáliát C.10 alatt: nem működik az egykezes mód, sem nova, sem gyári launcher alatt.
-
Japi71
csendes tag
válasz Vigyorka #286 üzenetére
Nem beszélve arról,hogy a Oneplus egyik magyarországi sufni gsm bolttal sincsen kapcsolatban, igy alkatrészt nem biztosit hozzá. Ez alól kivételt képez az ALZA,MEDIA MARKT, EDIGITAL stb...
sufni gsm nem[ Szerkesztve ]
A gonosz diadalához csupán annyi kell hogy a jók tétlenek maradjanak.
-
veterán
válasz Vigyorka #286 üzenetére
Ha 12/265-ös Nord 2-őt 165 ezerért vetted, akkor az bizony szürkeimportos.Persze hogy magyar számlát fog adni a magyar bolt, de az attól még egy nem hivatalos forrasból kerülő úton beszerzett darab.A garancia pedig bolti és nem gyártói vagy forgalmazói. Valami baja lesz akkor visszaküldöd a boltnak és ők megcsinálják vagy megcsináltatják valahogy, valakivel de biztos hogy nem a gyártóval hivatalos úton.Ha semmi baja nem lesz a telódnak (ahogy mondjuk az én op7t promnak sincsen közel 2 ev utan sem) akkor jó üzletet csináltál. Viszont ha bármi problémáid lesz a telefonnal akkor semmi sem garantálja hogy megoldást fogsz találni rá, mert nagyon bizonytalan az a bolti gari amit adnak hozzá.
-
veterán
-
Japi71
csendes tag
-
-
MODERÁTOR
-
Japi71
csendes tag
válasz Vigyorka #208 üzenetére
Én pont poco F3-ról váltottam erre és nem bántam meg egyáltalán. Akku időben nem érzem hogy kevesebb lenne a poconál. A kijelzője biztosan szebb a Nord 2 -nek. Nincsenek foltok meg hasonló problémák.
A gonosz diadalához csupán annyi kell hogy a jók tétlenek maradjanak.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Vigyorka #208 üzenetére
A Pocoval ellentétben itt 2 főverzió és 3 év biztonsági frissítést kapsz. Az hogy a Miui vagy az OxygenOs tetszik jobban az személyes preferencia. Én inkább az OxygenOs-t ajánlom, 100-150 környékén már nem igazán lenne kedvem a Miui-s telefont venni - kapcsoljam ki a reklámokat, szedjem ki a pipát a miui optimalizació elől, stb. Aztán ha mégsem jönne be akkor mehet a xiaomi.eu rom vagy bármi más - "öreg vagyok én már ehhez"
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Warhammer 40.000
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest