- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
HAli!
Kösz a megerősítést....
Kurvagyors a töltése, mint az Oppo Find x2próm-nak.
Most frissülünk, aztán költözés.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
Hi!
Most indulok venni egy ilyet a Zasszonynak, oneplusz Nord-ot vált.
Remélem nem nyúlok nagyon mellé.....
Samu A52s lenne még, de attól meg a Zasszony (én is ) odszkodik.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
juve600
nagyúr
Nekem is DN2103 és már A12 van rajta.
más:
Akku optimalizálásnál látom A12 alatt három lehetőség van :
- automatikus optimalizálás ( legjobb akku felhasználás)
-ne optimalizálja ( ha nem akarom hogy altassa az alkalmazást ,pl okosóra app-ját)
- mindig kérdezzen rá ( ezt nem tudom mi akar lenni )ezek hogy vannak ? jól írtam feljebb ?
-
szetib
tag
Nekem a mai napig nem jött frissités, V11.3 van rajta, amazonról rendelt eu-s készülék. Több fajta van? (DN2103)
-
atosan
veterán
Üdv,
Sötét mód bekapcsolása nélkül lehet valahogy az alkalmazás menüt külön sötétíteni vagy átlátszóvá tenni?Boldog Új évet!
-
s4tch
veterán
-
spider80
őstag
Én is leszedtem már róla pár hete. Egyelőre nagyon jól birja anélkül. Még mikrokarcokat sem láttam. Persze azok idővel nyilván lesznek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Csatlakozom egy kék 128-as készülékkel.
Első kérdésem az lenne, hogy használja valaki a gyári fólia nélkül? Az a helyzet, hogy egy kiállított darabot szereztem jó áron. Abban az áruházban egy zárt üveg vitrin mögött vannak a telók. Kijelzővel a tartó felé. Ahogy kivették/vissza rakták némi karc és egy pici buborék a felső részen látszik. Az ikyen vastag üveget nem szeretem, esetleg opció ha létezik valami gyárihoz hasonló vékony fólia. Vagy anélküli használat.Boldog Új évet!
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
VoLTE működik A11/12 alatt ? (Yettel)
-
adabra
senior tag
Ki lehet kapcsolni a bekapcsoló + hangerő le gombok együttes megnyomására beinduló képenyőfotó funkciót?
A feleségem tucatszámra készíti ezeket, amikor elrakja, előveszi a telefont... -
trouble
senior tag
Srácok, volt valakinek olyan probléma,hogy semilyen app nem nyitható meg,érzékel a képernyő,de mintha meg lenne fagyva??? Ez most az utobbi,1-2 héten fordult elő ,vagyis a 12-es frissítés után,emlékeim szerint előtte nem csinálta! Újraindítás megoldja !
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
A12 frissítés megjött már mindenkinek ? mert pl hivatalos oldalon nem találom.
Aksi idő milyen lett alatta ?
-
rover45
őstag
Tegnap szembesültem vele, hogy nincs a gyári fényképezőben gömbpanoráma?
-
Viper26
nagyúr
DND-n miért jönnek át az érdesítések?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Fera_27
tag
Nagyon megbántam az A12-re frissítést.
Másnak is "megszűnt" a 4K videó készítése közben az elektronikus képstabilizálás? Amint 4K felbontás mellett megnyomom a stabilizáló ikonját, visszalöki 1080p-be, mintha szoftveres stabilizálásra állították volna át a kameraszoftvert.
Mindesetre ez alapján a guide alapján próbálok downgrade-elni.
-
adabra
senior tag
Be lehet állítani valahogyan, hogy az óra az 1-est ne pirossal mutassa?
-
Bass
addikt
Sziasztok android 12-nél a kijelző minden mellette történő apró koppintásra/rezgésre felébred,ki lehet ezt valahol kapcsolni? Köszönöm
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Vigyorka
aktív tag
Frissítés után vettem észre, hogy telefonálás közben a képérnyö változik. (Telefon a fülemnél .)
Még nem találkoztam ilyennel.
A megoldást előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Vigyorka
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Épp most költözök egy ilyen készülékre, már majdnem megvagyok. Próbálgatom ezt az oldalsó tolókapcsolót felő állásból középső szépen megy, középsőből alsóba szorul mint az állat. Lehet valami szösz/kosz beszorult alá. Ki lehet ez kapcsolni ? Mármint a tolókapcsolót ? Eddig szuperul elvoltam MIUI alatt, hogy kézzel a felülről lehúzható menüsorról állítottam, hogy hangos-csendes üzemmód legyen.
Ezért piszkosul nem akarnám pár hétre gariba küldeni. -
Drughi
addikt
Sziasztok!
Pixel experience Plus ROM-ról szeretnék visszaállni gyári ROM-ra. Van erről valamilyen tutorial, leírás, ami lépésről lépésre leírja ezt?
Xiaomi 14T
-
manchester99
tag
nekem például még fel se dobta a frissítést :( napi szinten töbször is megpróbálom pedig -stock gyári rendszer se root se bootloader nyitva
-
törölt tag
Más is tapasztalta frissítés óta,hogy lassabb lett a wifi?
Speedtesten konkrétan felét mérem,mint Android 11-el.
Fast.com le sem fut.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Boby629 #1038 üzenetére
Szia! Igen,ezek vannak:
[kép]Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Boby629
csendes tag
Sziasztok,
Az 5G lehetőséget kitudjátok kapcsolni a beállításokban, és LTE-re tenni? (Mobilhálózat/Mobiladat/Hálózati mód...?)
Köszi előre is. -
Dello79
aktív tag
Azt jó látom, hogy a kezdőképrenyőről levették az Andorid12-ben a gyorshívás lehetőségét ? az oké, hogy frissítésnél eltűnt 1-2 név akit kitettem.. de most ugyan kiteszi az illető névjegyét de ez nem az azonnali hívás, vagy ti hogy oldottátok meg ?
-
trouble
senior tag
Igazából az a baj, hogy az always on display kell kikapcsolnod, hogy megszünjön
A felemelésre ébresztést itt tudod :
Beáll/különleges funkciók/kézmozdulatok és mozgás.
Én szemrebbenés nélkűl kikapcsoltam az always on display-t,pittyen ha jött valami, azt annyi ![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Azt ki tudom valahogy kapcsolni, ha megmozdítom a telefont akkor a kijelző ne éledjen fel, és ne mutassa az órát?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Dello79
aktív tag
ill. van még 1 lehetőség amivel ki tudod nyírni a Google híreket !
beállítások > Google > Google-alkalmazások beállításai > Kereső, Segéd és Voice > Általános > és ott lesz olyan hogy Discover ! onnan vedd ki a nyilat.. de akkor is rusnya lesz .. mert az ablak marad, csak hírek nem jönnek.
-
törölt tag
Lehetséges,hogy valaki feltöltené a letöltött zip frissítést? Drive, bármilyen lehetőség érdekelne
Tudom nagy kérés...
Köszi! -
Bass
addikt
Sziasztok frissitettem én is minden faxa csak a self-et bem oehet valahova átrakni,idegesít h a jobb felső sarokból jön elő
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
s4tch
veterán
válasz Csápájev #1003 üzenetére
Csak ebben a topikban 12 találat van erre. [link]
A frissítéssel kapcsolatos tapasztalat: a lezárt képernyős gesztusok (pl. V = zseblámpa) nem szűntek meg, de újra be kell állítani őket. Javított bug: reboot után már nem felejti el a rendszer az alapértelmezett launchert. Nekem hiányzik a piros - fehér színséma a gyorsbeállításoknál. Az üzemidő vélhetően nem lesz vészes, most 3 óra kijelzőidő mellett tartok 63%-on, ami hasonló lett volna android 11 alatt is. Mondjuk ez csak első benyomás, lehet, hogy pár hét múlva mást fogok tapasztalni.
-
bvpeti
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a rendszer felajánlotta az új 4,8 GB frissítést OxygenOS 12.1, Android12, DN2103_11_C.01
Szinte minden jó, de a Play áruházban pár frissítés beragadt, egyelőre várok. -
igazmondó78
csendes tag
Sziasztok. Nálam is minden oké. Dizájn változások. Saját frissítővel. Az OUpdater fel se ajánlotta frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Warhammer 40.000
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest