- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Így van
Bár először csak a ritkábban lakott/kevés felhasználós területek lesznek lelőve, akinek fontos a hívás minősége, (ki tudja 2G is még meddig lesz...) annak mindenképp VoLTE képes és szolgáltatók által is támogatott készüléket kell vennie. Ugyanis, ha le is terhelt egy 4G cella, tegyük fel max 1-2 Mbps letöltés van rajta (130-250 KB/s) még mindig sokkal jobb, mint a GPRS (2.5G, max 5 KB/s), illetve EDGE (2.75G, max 48 KB/s), csak, hogy érezzük a különbségeket
-
pitiless
senior tag
Tippre a OnePlus sara. Itthon van egy 7T Pro, illetve köszönhetően a Nord 2 faszságainak egy Mi 11 Lite 5G. A 3 telefonban Telekom sim (is) van, 1 főkártya + 2 multisim.
Mi 11 Lite 5G: fősim, a vowifi mindig megy. Most ~517 óra uptime.
7T Pro: 2. számú MultiSIM, soha nem volt gond a vowifivel
Nord 2: bármelyik sim volt benne, pár óra után leszakad, csak reboot vagy kártya ki/be után hajlandó megint menni.
Ezek alapján kizárnám, hogy az itthoni wifivel lenne gond vagy a szolgáltató oldalán lenne a galiba (bár ezzel a típussal még simán lehet, ha lesz időm futok náluk egy kört).
De másnál is ugyanúgy előjön, más wifin, nem MultiSIM-es előfizetéssel. OnePlus support nagyon vicces volt, hogy megkért, hogy csatlakozzak erősebb hotspothoz. Megkértem őket, hogy definiálják az erősebb hotspot fogalmát.A másik bajom az Android Autoval van. 3 autóban tudtam tesztelni. A Dacia Spring LG fejegységével gond nélkül ment. Az én Berlingommal megy, de előtte hibaüzenet, hogy a készülék nem támogatott, majd azért nagy duzzogva elindul. Ha nem várom meg a teljes bootot, akkor kinyírja a fejegységben lévő szoftvert, utána más telefon sem kapcsolódik hozzá, még iPhone sem. Suzukiban nekem meg sem moccant, itt egy fórumtársnak factory reset után ment. Hozzátenném, hogy a Xiaomi és a 7T Pro tökéletesen teszi a dolgát.
A bluetooth sem tökéletes. Hangátvitelre az eszközeimmel még nem volt gond (JBL TUNE660BTNC és JBL LiveFree NC+ TWS), de a cukormérőmmel nem szinkronizál. A 7T Proval működött (én használtam, most a feleségem nyúzza), a Xiaomival megint csak hibátlan.
Ami a közös a 7T Proban és a Xiaomiban, hogy Qualcomm chipkészlet. OnePlusnak ez az első MTK chipsetes telefonja, gondolom még nem adaptálódtak hozzá. Próbálok türelmes lenni, de nekem ezek a dolgok fontosak. Annyit hozzátennék, hogy van egy Lenovo M10FHD Plus tabletünk, ami szintén MTK chipsetes, azon is megy tökéletesen az Android Auto (mármint a fejegységen keresztül).
-
ghiottone
nagyúr
Nincs már értelme onnan venni. Július 1 előtt még nem volt rajta a plussz áfa, utána rárakta az ali - arra hivatkozva, hogy a kereskedő központja Kínában van, azonban most már a bolt maga megemelte az árakat és nincs plussz áfa.
Saját példánk - június 28.-án rendeltünk egy Nord CE 5G-t a spanyol raktárukból 110-ért, ami szépen megjött július 2.-án. Aznap, ha újrarendeltem volna, akkor az ali áfázza. Most megnézed és 148 ugyanaz a teló. Nord 2 se éri meg így, főleg úgy, hogy a 429 euró a hivatalos oldalról olcsóbb, mint a 181 ezres alis ár és az 1 évben keresheted az oneplust ha gond lenne, de a második évben már az alis boltot kell keresni - valamelyik op topickban kollégának írták ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged