Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornhun
tag
válasz petya2012 #1190 üzenetére
3 hete jelezte a készülék, hogy frissítés elérhető. Nem voltam wifi közelébe, nem szerettem volna mobil neten letölteni. Amikor hazaértem, már nem volt elérhető. Olvastam visszavonták, mert visszajelzések alapján bugos.
Gondoltam jó ötlet lesz akkor a downgrade.
Szerencse még van egy hónap garim. Vissza is vittem a médiába, mert teljesen használhatatlan lett downgrade és factory reset után...2 hete ülnek rajta.
Én itt most arra az elhatározásra jutottam, hogy
veszek egy iphone 14 pro-t . Nekem úgy tűnik zsákutca lett az android . -
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #797 üzenetére
Sima 7-esem volt előtte. Annak a gyári appjait jobban szerettem, komfortosabbak, okosabbak voltak. Ebben google alap tárcsázó, messages app van, és nem lehet rá feltenni a oneplusosat, hiába a remek indiai leírások, eu verzión nem működik. De már megszoktam a googles egyszerűséget.
Az üzemidő wifis nettel csodás, 10 óra képernyőidő.
A fotókra nincs panaszom, de nem vagyok nagy fotós. Kb kéthavonta jön frissítés, általában a biztonsági csomag, néha javítanak ezt-azt.
A rendszer oneplusonsan gördülékeny.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #795 üzenetére
Némelyik kocsival nem jó az Android Auto. (Engem nem zavar, mert nekem nincs AA a kocsimban.)
Kevesen használják, de a Telekom VoWifi nem működik tartósan (pár órától pár napig megy, utána újra kell indítani), de a VoLTE remek, stabil. (Tudok nélküle élni. VoLTE legyen, a többi nem érdekes.)
A gyári kamera app elfelejti az utolsó vaku beállítást. (Engem megint nem zavar, mert a vakut nagyon ritkán használom.)Ennyire emlékszem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz petya2012 #249 üzenetére
Szia! Én is nagyom gondolkodtam ezen. Korábban 1-1,5 hónapig volt nálam egy 8T most pedig a Nord 2 is képben van, de még reménykedek az OP 9RT-ben.
A nord 2-nek jobb a főkamerája, de én inkább mégis a 8T-t választanám a 2 közül, mivel + 1 főverzió és a biztonsági frissítéseket is 1 évvel tovább kapja. A Snapdragon proci miatt biztosabb a gcam támogatottság, ha ez fontos. Jobb az ultraszéles lencséje, 120hz a kijelző, és ha pwm-re érzékeny vagy, akkor a Nord 2 119 Hz-es panelja biztos szem- és fejfájást fog okozni a 8T 458 Hz-es értékével szemben. - engem főleg ez tántorított el. 250 hz alatti korábbi amoledes telefonjaimnál sajnos észrevettem, hogy nem bírja a szemem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest