- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornhun
tag
Persze gondoltam rá, de ...nem tudom.
pixel 6 hibák -
MODERÁTOR
válasz Capricornhun #1195 üzenetére
Nexus 6.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz Capricornhun #1193 üzenetére
Miért zsákutca az android mert a oneplsus készülékeden levő oxygen os downgrade-je nem sikerült?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Capricornhun
tag
válasz petya2012 #1190 üzenetére
3 hete jelezte a készülék, hogy frissítés elérhető. Nem voltam wifi közelébe, nem szerettem volna mobil neten letölteni. Amikor hazaértem, már nem volt elérhető. Olvastam visszavonták, mert visszajelzések alapján bugos.
Gondoltam jó ötlet lesz akkor a downgrade.
Szerencse még van egy hónap garim. Vissza is vittem a médiába, mert teljesen használhatatlan lett downgrade és factory reset után...2 hete ülnek rajta.
Én itt most arra az elhatározásra jutottam, hogy
veszek egy iphone 14 pro-t . Nekem úgy tűnik zsákutca lett az android . -
petya2012
őstag
Sziasztok
Nálatok hogy áll a biztonsági frissítés??Nálam május 5
Létezik,hogy 4 hónapja semmi frissítés nem jött??? -
konczy3
senior tag
Sziasztok, kamerara van valami megoldás, hogy ne csináljon ilyen szar képeket? Még pro módban állítás nélkül is jobb valamivel. Használtok másik szoftvert esetleg, vagy valami okosság?
Never Settle
-
lejbi
tag
Hello
mostanában a Google play frissítéskor kiírja, hogy az OnePlus Shelf nem kompatibilis a telefonommal (DN2103). Nincs semmi gond a telefonnal, minden működik. Le lehet törölni, vagy hagyjam a fenébe, ne foglalkozzak vele.Köszi
Üdv: Lejbi
-
plejik
addikt
Köszi, megpróbáljuk majd.
Közbe eszembe jutott, hogy a frissítések eltávolítása is segíthet, és úgy néz ki megoldódott a probléma. Nem telefonnal van a gond hanem a gmail appal, elég sokan panaszkodnak rá.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
Olyan probléma van kollégám telójávol, hogy nem kapja meg a gmail értesítések. Több accot is használ. A főre megjön az összes többire nem. Másnál is van ilyen gond vagy ez egyedi?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Brillco
csendes újonc
Az én telómmal sincs semmi gond. Teljesen ok 12-vel is.
-
Zolás
addikt
válasz Nagya21 #1174 üzenetére
Örülök hogy neki jó. Ahogy lesz időm újrarakom, és ha még mindig rossz, akkor visszarakom a 11es rendszert.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Indian74 #1171 üzenetére
Szerintem meg fogom csinálni. Azért vettem oneplust xiaomi után, hogy ne kelljen szívni, mint a miuiban. De ez a telefon a frissítés óta csak romlik.
Van olyan alkalmazás, amit nem lehet bezárni, ha elindítottam. Újra kell indítani a telefont.
Úgy merül mint a Titanik, napi 2x töltöm.
Full térerőn is megszakad a hívás.
A hároméves mi9 gyorsabban oldott fel ujjlenyomattal.
Gps vevő fél percig keresi, hogy hol vagyok.
Ne zavarjanak funkció be van állítva, de ugyanúgy csörög, sőt jó hangos pittyenéssel jelzi hogy aktív. Amikor kedve van. Este tíz, éjjel egy, full hangerő jelzés, hogy csöndben lesz!
Ha lehetne, visszakérném az árát, és vennék egy samsungot. Eddig ez a telefon a legnagyobb csalódás, amim valaha volt, és a legdrágább is!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Indian74
senior tag
Ha valaki vissza szeretne menni Android 11-re,itt van egy kis segítség.
https://oxygenupdater.com/article/329/
NAGYPAPA
-
TOLEDOO
tag
Elfelejtettem megkérdezni hogy a Facebook és a Messenger mennek rajta?
Nincs letiltva mint a Huawei telókon?
Köszi -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Lányomnak (nyolcadikos) néztem ki a OnePlus nord 2- t.
Érdemes a Nord 2T venni, mivel az 2022 kiadás, vagy annyival nem tud többet?
A Nord 3 gondolom elég húzós lesz majd árban.
Köszönöm -
Geby
senior tag
válasz fant0mi #1160 üzenetére
Aha, hát én mindig kiválasztom, hogy melyik kártyáról menjen a hívás. Ez korábban is így volt.
Nekem az alap tárcsázó kicsit fapados egy MIUI tárcsázóhoz képest.....de majd megszokom. Ennyi pénzért szerintem jó vétel....csak azt a pár hibát javítanák aztán nagyrészt mindenki boldog lenne. -
pitiless
senior tag
Első körben egy Mi 11 Lite 5G, de az Android 12-es frissítés ezen is hazavágta a VoWifit. Így elegem lett ezekből és vettem egy iPhone 13-at. Azzal nincs gond a VoWifivel, se VoLTE-vel és az autóban is rendesen működik. (A VoWifihez meg azért ragaszkodok, mert egyébként nem tudnék a lakásból rendesen telefonálni. Más szolgáltató sem igazán játszik, azoknak sincs térerő rendesen.)
-
rhonin
senior tag
válasz pitiless #1161 üzenetére
Nekem lekopogom az A21-en nem tűnt fel különösen semmi bug vagy csak nem vettem észre, de egy fél éves telefontól nem ezt várnád el, hogy még android 11en kell tökölni mikor a többi gyártó már fél éve kiadta, valahol pedig már lassan kijönnek a végleges Android 13-al.
Mi lett helyette ha meg szabad kérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Nekem az a bajom, hogy 2 sim van benne, alapból úgy van beállítva, hogy a céges simről hívja a számokat. De van egy beállítás a kontaktoknál, hogy az alapbeallitast nem figyelve melyik legyen a kimenő hívás sim kártyája adott kontaktnál. Na ez nem működik, mindig mindent az alapértelmezett simről hív.
Vagy pedig minden hívásnál kiválaszthatom a kimenő simet. Ami sok felesleges tapintás lenne. -
rhonin
senior tag
válasz pitiless #1158 üzenetére
Igen, nálam is kezd már betelni a pohár, főleg asszony s10e készüléke még mindig kapja a törődést szépen és már hány gen megjelent azóta. Lehet prémium árazása van a Samsungnak, de a supporton meg is látszik.
Geby: Nem a legfrissebb csak valamit elcsesztek a frissítéseknél és nem ajánlja fel senkinek az updatet már júniusi A21 óta. Aki meg nem kapta meg az A21-est az A20-ról frissült a C01-es Android 12re és onnantól azoknak is csókolom van már 3 hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
Geby
senior tag
Értem. Szóval akkor jelenleg ez a legfrissebb update ami lehet. Nem lenne ezzel gond ha a fent említett két hibát valahogy ki lehetne javítani. Amúgy semmi más gondon nem akadt még a telóval. Akár kézzel is állítok én bármit.
Másnak is van ilyen gondja ?
- Hívás elején felhangosodik max hangerőre a telefon.
- Valamint ha hívás közben jön messenger üzenet akkor felébred a telefon aztán mindent összenyomkodok a fülemmel.Láttam korábban, hogy Telegramon fent vannak a frissítések.....de csak A11-re találtam meg. A12-re nem láttam egyet sem.
-
rhonin
senior tag
válasz Indian74 #1155 üzenetére
EU-ba vagy az első kiadott C01 Android 12-es frissítésnél, vagy ami nálam is van A21-es Android 11-es-nél ragadt be mindenki. Ígérgetések vannak, de a hivatalos oldalon elég sok a háborgás emiatt, nem is alaptalanul.
C08 lenne a legújabb update. Indiában elérhető és sok bugot javít C01 óta. Ami még bosszantó, hogy bugmentes update még nem jött ki a kezükből. Általában javítanak valamit és generálnak vele pár új bugot.
Android 11-re vissza tudsz menni de elveszik minden adat és a módjáról fogalmam sincs sajnos. Hivatalos fórumon láttam róla topicot.
-
Geby
senior tag
válasz igazmondó78 #1141 üzenetére
-
-
Nagya21
addikt
-
s4tch
veterán
válasz TomBall #1145 üzenetére
1. Banális kérdés: nfc aktív? Egyébként a banki appok nálam mennek rendesen. Android 11 alatt találkoztam egy olyan buggal, hogy hajlamos volt elfelejteni a rendszer az alapértelmezett fizetési szolgáltatást, ezért fizetés előtt néha újra ki kellett választani a beállításokban, hogy melyik appal szeretnék fizetni, de ez android 12 alatt megszűnt, és tökéletesen működik akár az MKB app, akár a wallet (ehhez wise kártyát használok). Mondjuk a Simple Plus nálam meg se jelenik a választható fizetési alkalmazások között.
2. Fogalmam sincs. Melyik app ez? Gmail gond nélkül működik kikapcsolt helymeghatározás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
TomBall
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném két dologban a segítségeteket kérni. A telefon is és a rendszer is új számomra.
1. Nem sikerül fizetnem NFC-vel. Három különböző helyen próbáltam, de egyikben sem sikerült. OTP Visa kártya, Simple Plus alkalmazás. A bankkártya regisztrálva van, be van állítva, hogy a Simple Plus az elsődleges fizetés. Applikációs hiba és írjak a szolgáltatónak vagy még a telefonban kell valamit állítani?
2. Az mitől van, hogy ha nincs bekapcsolva a helymeghatározás, akkor nem tölti be az emailek tartalmát?A segítségeteket előre is köszönöm!
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, ezzel a gyári launcherrel van kis gondom, frissítés előtt sikerült eltüntetnem a Googles dolgot ha balra van húzva a főképernyőn, nem találom a beállítást. Illetve 3 lapot használok, nem tudom hogy lehet az alapértelmezettet állítani, hogy home gombot ha nyomok arra ugorjon. Köszi
Never Settle
-
Nagya21
addikt
válasz igazmondó78 #1141 üzenetére
Hali!
A Zasszonynak még nemgyütt.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
konczy3
senior tag
Még egy kérdés VoLTE és VoWIFI hogy kapcsolható be? Vodafones vagyok Mi9SE-n ment mindegyik. Köszi
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, ma laktam be egy ilyen készüléket, kérdésem az lenne, mit kell csinálni hogy a számítógép felismerje a tárhelyet? Hiába dugom rá, csak tölti.
Never Settle
-
Vigyorka
aktív tag
Wifit bekapcsolva és csatlakoztatva újraindítani a telefont és visszatért a vowifi....
Vigyorka
-
Vigyorka
aktív tag
Eltűnt a Telekom vowifi-je...
Vigyorka
-
offer199
csendes tag
Üdv.
Frissítés óta, hívás közben 10-ből 8-szor felébred a kijelző és az arcomat érzékeli nyomogat összevissza mindent. Teszt programmal a közelség érzékelő szenzor jól működik. Rendkívül bosszantó, valahogy tudnám orvosolni valamilyen beállítással a problémát? -
ajapi
tag
Sim zárolást kikapcsoltam, de újraindítás után mégis kéri a sim pin-t.
Hogy lehet ezt megszüntetni? -
tahepa
senior tag
válasz menomano761 #1121 üzenetére
Biztos úgy van ahogy írod.
Én innen vettem az információt :[link]
-
Sragi
őstag
juve600, Nagya21 Köszönöm!
Igazából az lenne a jó ha nem úgy viselkedne, mint a MIUI, már akkor elégedett lennék.
Nekem az IP védelem nem hiányzik, eddig egyedül a régi Motorola Defy tudta :D
Igazából nem az Android főverzió a lényeg, vagy is nyilván számít, de legalább biztonsági upgrade lenne..
Ehhez a retek Mi9T Pro-hoz már egy éve semmi nincs.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz novoszath #1115 üzenetére
A német shopban nem tudsz telefont venni. Az [official] szerintem járható út.
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy honnan lehet oneplus telefont venni mert a hivatalos oldal lehuzta a rolot ott mar nem lehet venni vagy mar el kell engedni a az OP-t?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
s4tch
veterán
Szoftver viszonylag tiszta, de nem annyira gyári android, mint ami a régebbi Oneplusokon volt. Nekem Pixel után szódával elmegy, MIUI-hoz képest egyértelműen simább érzés. Kb. 5 hónapja van meg a telefon, bántó buggal nem találkoztam, már teljesen rááll a kezem. Pixel után a kamera elfogadható szint, üzemidő parádés (tegnap 9 órás kijelzőidő után töltöttem, 6-7 órát bármikor tud a telefon). Ami miatt most nem a Nord 2-t venném, az az IP67/68 védelem és a fém keret hiánya. Előbbi nyáron, strandon hiányzik (a Pixellel tudtam strandon fotózni a fiam, ezzel nem merem), a műanyag keret meg egyszerűen olcsó hatású. Egyébként korrekt telefon ez.
Frissítés eddig talán 2x jött rá, de mivel stabil a rendszer, el lehet vele lenni. Az android 12 verzió már elérhető Európában is, és ez a frissítés nem rontotta el a felhasználói élményt. Oxygen OS 13 verziót még ígért rá a gyártó, de ha még 2-3 évig szeretnél új rendszert kapni, akkor inkább nézz szét máshol (pl. Pixel, Samsung S sorozat).
-
Sragi
őstag
Üdv!
Erősen gondolkodom,hogy a következő telefonom egy One Plus lesz . Azon belül is gondolkodom a Nord 2-ben. ( az a fránya büdzsé)
Két fontos kérdés, a szoftver milyen? (elegem van a MIUI-ból és az állandó kontárkodásból amit művel önállóan) Mennyi ideig jönnek frissítések rá?
Tkp ,ahogy olvasgattam minden más szempontból tetszik a One Plus brand. -
rhonin
senior tag
Nálam sem dobja fel és ez állítólag azért van, mert O+ kiadott 1 köztes Android 11 frissítést juni sec. Patchel (A21) ami frisebb mint a c01-es A12es frissítés és emiatt nem dobja fel nekünk automatikusan. Appal nem próbálkoztam, de elég gáz ami a O+-nál megy mostanság. Már erősen megy a droid 13 beta, lassan jön belőle a stabil build, nekünk meg rimánkodni kell a 12esért ami meg olvasva a hszeket bugos sokaknál.
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. Vettem 1 ilyen telót. Kis segítséget kérnék, kikapcsoltam az always on display -t, kikapcsoltam az ujjlenyomat olvasó animációját és mégis a legkisebb érintésre is felvillan. Ez ilyen vagy én benázok? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest