- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kolondrum #77 üzenetére
Oos nagyon fapad lesz miui utan az biztos. Arra készülj fel!Már írtam korábban hogy nekem legalabb 1 év volt mire annyira megszoktam hogy ne utáljam.Nemhogy megszeressem, csak hogy ne utáljam és akarjam lecserélni napi szinten az op7t pro-t.Viszont tényleg nincs probléma az oos-el.Meg is szoktam majd 2 év alatt.Miuival meg előfordulnak gondok, most is olvasom xiaomi topicokat és hát.....
Maradnék op-n (amoled panelt is jobban preferálom) ha a 256-os verzió kijönne annyiból mint egy mi10t pro de nem jön ki ugyebár mert 200 ezer.Nem tudom kamerában melyik a jobb talán még ez szempont lehet végső esetben, mert ugyan ritkán fotózok de akkor fontos pillanatokat. Viszont a 40 ezres difi elég erős érv xiaomi mellett.Fene se tudja.Kivárok én is. -
veterán
válasz Kolondrum #73 üzenetére
Nekem hasonló a dilemmám csak fordítva.
snapi 855+ oos 11-ről vagy maradok oos-en dimensity 1200-on vagy váltok miui 12.5 snapi 865 esetleg 870 (poco f3 és xiaomi mi 10t pro még a kiszemelt nord 2 mellett).1 eve meg habozas nélkül váltottam volna de már nem vagyok ilyen biztos benne, hogy akarok kínlódni miuival.Nem könnyű dönteni ha legalabb 2 évre tervezel egy telóval. -
Alarikman
senior tag
válasz Kolondrum #66 üzenetére
Azért mert a Banggood egy cég, raktárakkal. Az AliExpress meg egy online piactér. Amit le tud boltolni egy cég lásd a GLS-el, express one-nal, stb, azt az Ali nem tudja megcsinálni a sok eladójával.
De drágult sok minden a Banggood-on is. Ha nincs nagy akció, lásd 7.7 vagy 11.11, akkor nem éri meg, csak ritkábban. Valószínűleg bele építik az árba. -
ghiottone
nagyúr
válasz Kolondrum #64 üzenetére
Én is elcsodálkoztam. Június 27.-én rendeltem egy Nord CE-t tesómnak. Simán megjött 4 nap alatt. Utána a 8T topickban írták, hogy áfázza az ali az EU raktarakat is. Megnéztem és + 30 ezer rögtön ráugrott a végösszegre. Az indoklás ott van. A cég központja Kínában van, blablabla. A gyári oldalon meg 29 euróval drágább nálunk, mint a németeknél.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest