- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
pitiless #1161 üzenetére
Nekem lekopogom az A21-en nem tűnt fel különösen semmi bug vagy csak nem vettem észre, de egy fél éves telefontól nem ezt várnád el, hogy még android 11en kell tökölni mikor a többi gyártó már fél éve kiadta, valahol pedig már lassan kijönnek a végleges Android 13-al.
Mi lett helyette ha meg szabad kérdezni?
-
rhonin
senior tag
válasz
pitiless #1158 üzenetére
Igen, nálam is kezd már betelni a pohár, főleg asszony s10e készüléke még mindig kapja a törődést szépen és már hány gen megjelent azóta. Lehet prémium árazása van a Samsungnak, de a supporton meg is látszik.
Geby: Nem a legfrissebb csak valamit elcsesztek a frissítéseknél és nem ajánlja fel senkinek az updatet már júniusi A21 óta. Aki meg nem kapta meg az A21-est az A20-ról frissült a C01-es Android 12re és onnantól azoknak is csókolom van már 3 hónapja.
-
Bass
addikt
válasz
pitiless #843 üzenetére
Suzukival nem próbáltam,Rönyó,Kia, Hyundai meg volt egyiknél sem volt gond de hogy milyen gyártmányú cuccok vannak bennük nemtom. Mtk pricitól féltem én is (régi szép emlékek 😁) de meglepödtem h a wifihez,BT egységekhez mennyivel gyorsabban és probléma mentesen kapcsolódik. 5 g hálózatot nemtom eddig nem láttam h lett volna (Pécs főleg és telenor)
-
s4tch
veterán
válasz
pitiless #836 üzenetére
Tok nem kavarhat be? Tuti, hogy rendesen a helyén van a kábel? Gondolom, próbáltál több kábelt is... Volt, hogy a Pixel sem akart működni, zsebpiszok miatt nem érintkezett rendesen a kábel, ki kellett takarítani a csatlakozó környékét. Illetve még egy gondolat: nálam a 7.4.6 beta verzió fut, és egyik telefonnal sem volt gond.
-
Luksee35
csendes tag
válasz
pitiless #828 üzenetére
Nekem a Gmail működik, mázli 😅 Ha valami nem jó, akkor nem jó. Nekem is van iPhone-om. Bár XS max, de elmegy. Nekem alapvetően a kamera ami nem jön be, mondjuk néztem egy 13-ast, annak már valamivel jobb. Szeretek fotózni, nyilván egy telefon sosem fog kiváltani egy profi gépet, viszont sok tesztnél olvasom, hogy nem igazán fejlődnek kamera szinten a mobilok. Valami mindig van, ha a kamera éppen jó, akkor más kaki, vagy fordítva. Pont ezért a Nord 2 csalódás. Pro módban kergetni kell a fókuszt, normálban meg hagyjuk is. Többet vártam, mert nagyon akartam egyet. De nyilván vannak pozitívumai is, de valahogy nem érzem azt az ingert már, mint amikor megvettem. Már rendesen kiidegel 😂 Az 5G nekem mondjuk tökéletes, a vowifit meg kikapcsoltam, mert a rohadék akkor is jelzett, ha repülőgép üzemmódban voltam, amit pont azért használom, hogy ne tudjanak hívni.🤦🏻♂️ 13 minit néztem én is, de most újra pénz... És érted nem mehetsz vissza a telefonnal, hogy egyébként bugos, vegyék vissza, mert kb annyit értenek hozzá,mint én, és ülnek az okospultban a Médiában...😅
-
Luksee35
csendes tag
válasz
pitiless #826 üzenetére
Neee
Tegnap este 1 órán keresztül a OnePlus supportal chateltem. Mindent írt a srác, csak azt nem ami a probléma. A többit fel sem soroltam, hogy: Nincs egykezes mód se. Mert amúgy lenne, a széleken kellene lefelé huzni, de akkor jön az értesítés valamint az időjárás. Oké... Ha kikapcsolom az animációkat, akkor teljesen zavaros lesz, össze vissza kapkod. Oké. Kamera, hát... Hagyjuk is, ezért kár volt a Samsung Note 9-et cserélni erre. Külsőre nagyon jó a Nord 2, meg kijelzőben is. De hát ezek a dolgok nem is értem. Frissítés nekem jön, én reklamáltam fórumon, hogy mit hazudoznak, na azóta kaptam kettő darab bug fixes cuccot, ami semmire se volt jó. De ha egyszer van pro játék mód, akkor legyen, ha már annyira sztárolják. Kerestem a tesztben is, hátha elsiklottam fölötte, de nem találtam. Fura nekem ez az egész...
-
nababika
aktív tag
válasz
pitiless #780 üzenetére
Jol felmeggesitetted magad a vegere. Ertem en, hogy a tied nem mukodik megfeleloen, de tovabbra sem ez a jellemzo. Amugy jogosan varod el, hogy mukodjon megfeleloen, de ez szimplan garancia kerdese. Az AA mukodese pedig szinten sok mindentol fugg, neked azzal sem volt szerencsed, lehet az autod es a telefon nem szeretik egymast. . Miert akarnek egy hibas darabot? Nem is ertem miert irtad amit irtal. A 7T pro-hoz hasonlitani meg erdektelen.
-
Bass
addikt
válasz
pitiless #776 üzenetére
Huh őszintén nem is tudom mik ezek amiket írsz 😁 Nekem a fontos h legyen stabil a szoftver,wifi,gps jétszani nem játszom max a gyerek puzzle-t tol rajta 😁 Igazából ha tud olyan lenni mint az s10+-m nekem már jó mert ezt nagyon szeretem a mai napig de kipróbálnék valami újat.
-
fant0mi
őstag
válasz
pitiless #780 üzenetére
Azért ne hasonlítsd már ezt a 7T Pro-hoz. Nem egy kategória a kettő. A 7T Pro a mai napig egy tök jó telefon, de flagship volt, ennek megfelelő árral, és ennek megfelelő figyelemmel a gyártótól.
Sima 7-esem volt, és komfortosabb volt, a volte-t mindig mókolnom kellett, de kb ennyi bajom volt vele. Meg annak az akksija volt gyengébb (újkorában sem tudott ennyit, mint a Nord2). -
adabra
senior tag
válasz
pitiless #745 üzenetére
Köszi.
Éjszaka rendeltem egy fátyolkék(?) színű példányt a német amazonról. 293 EUR (+10 EUR szállítás) volt ÁFA nélkül. Céges beszerzés, az áfát ilyenkor ki sem kell fizetni.
Itthon kb egy tízessel drágább, és mindenhol csak a szürke kapható. (Hölgy fogja használni, de egyébként nekem is tetszik a szín). -
adabra
senior tag
válasz
pitiless #714 üzenetére
Én egy Pixel 4a telefont használok (A12-vel), az mindkét kocsival rendesen működik (talán egy frissítés a kocsiban [Golf 8], és vezeték nélkül is működni fog az AA).
A másik - lecserélésre váró - telefon egy Honor 9, nos az nem mindig működik; néha csak egy fekete képernyőt jelenít meg az AA a térkép helyett. De szerintem ez a Huawei időnként nem szabványos megoldásaiból ered. És ha jól emlékszem Android 9-es verzió van rajta... -
batai15
félisten
válasz
pitiless #675 üzenetére
Talán ezek miatt egy a52 ideálisabb lenne neked. Kevesebb tudás némileg de ezekkel ott biztosan nincs gond. Tetszik a készülék de ha a oneplus is csalódás lesz support szempontból akkor marad a Samsung . Ott max gyengébb hardvert kapsz hasonló áron , bár a52 mindenütt eléggé Best Buy cucc.
-
-
winbox
senior tag
válasz
pitiless #552 üzenetére
Én már logolni nem fogok, meghirdettem a telefont
Egyébként még működik az AA, de 10p után továbbra is kifagy. Azért nem vettem eddig észre, mert a munkahelyemre kb 8 perc az út és csak 10p után kezd kifagyni, így lehet, hogy sosem volt jó, csak nem használtam addig, hogy kiderüljön -
winbox
senior tag
válasz
pitiless #528 üzenetére
Én is mikor arra állítottam tegnap mindig visszaállt alapra. Látod, nekem meg csak azon működik, itt lesz valami gondja az OS-nek. De el nem hiszem, hogy csak ilyen kevés embert érintene, hogy nem megy be infó hozzájuk, csak a hibajegyen keresztül. Vagy tényleg senki sem logol nekik?
-
winbox
senior tag
válasz
pitiless #526 üzenetére
Tudom, hogy ki lehet kapcsolni, de utána sem javult meg tegnap nekem. Fel sem jött az USB mód választása, csak töltött a telefon és először is ezt produkálta. Nekem most úgy működik, hogy rá kell nyomnom kézzel a fájlátvitel/AA-ra és utána már megy is. Próbáltad már, hogy engedélyezed, hogy az legyen az alapértelmezett?
-
winbox
senior tag
válasz
pitiless #524 üzenetére
Én ezt értem, de most csak azért nem fogom megint az USB hibakeresést / alapértelmezett USB módot engedélyezni, hogy elrontsa az AA-t. Elég volt most az AA miatt 2x nulláról visszahozni mindent rá. Remélem nem fog, de ha még egyszer elromlik magától, akkor majd elküldöm nekik. Egyébként így biztossá vált, hogy a telefon USB kezelésével van gond, amiatt nem megy, mert egészen addig tökéletes volt...
-
beeep146
tag
-
winbox
senior tag
válasz
pitiless #506 üzenetére
Amúgy normál esetben a szolgáltató teszteli a konfigot, amit ők írnak, majd, ha megfelel, akkor elküldik a gyártónak és ők pedig beleteszik a rendszerbe. Korábban olvastam itt fórumon, hogy az egyik fórumtársunknak köszönhetően került be egyáltalán a VoLTE / 5G support a Telenornál, mert a szolgáltató konkrétan sz*rt rá, ő pedig több száz GB-nyi logot küldött a Oneplus fejlesztőinek, akik az adatokból készítettek működő konfigot a Telenorhoz. Azt nem tudom, hogy másik szolgáltatókat is ennyire érdekel-e a Oneplus, de ugye ahogy fent is említetted, ez már nem Qualcomm soc, így simán lehet, hogy még nem tökéletes. Ráadásul a Dimensity 1200-al nincs is olyan sok készülék, csak kínai gyártók rakták eddig a készülékeikbe. Ha pedig egyszer már megvan a konfig a szolgáltatónak, onnantól kezdve szerintem sok hibajelzésnek kell érkeznie, hogy kivizsgálják és javítsák az esetleges hibákat.
Átrakom másik telefonból a Telekom kártyát a Telenor mellé és megnézem, nekem megy-e normálisan a VoWiFi pár napig.mrThomi
Hát pedig hidd el, a VoWiFi-vel még több a nyűgje a szolgáltatónak, mint egy VoLTE konfiggal.
Az nekik plusz költség, ha a VoWiFi-t használod, nem a plusz VPN csatornákra akar rengeteg erőforrást biztosítani. Felhő alapon meg minél többen használják, annál drágább lesz az üzemeltetése. De ugye esély lenne rá, hogy menne, ha elő lehetne hozni a 2 kapcsolót a LogKit-ben. -
-
winbox
senior tag
válasz
pitiless #480 üzenetére
Igen, utána olvastam én is, tényleg nagyon sokan jelezték, hogy nem megy, így valószínűleg nem nálunk van a hiba. Nekem 17-es S-cross van, legújabb rendszerre frissítettem, egyáltalán fel sem ismeri. Sőt, telóm van amikor csak töltést vesz fel róla, ki sem írja, hogy választhatnék módot. Pedig a gyári kábellel próbálom.(2 másik kábellel csak töltést vesz fel, semmi mást) Eddig az összes telefonom ment, szóval nem nálam van a hiba. Ma majd még megnézem, mert a factory reset óta nem próbáltam, ha nem megy, várok a javításra, sajna az AAWirelessért csak emiatt nem adnék ki 30 ezret, pedig azzal menne...
-
Capricornhun
tag
válasz
pitiless #456 üzenetére
Akkor passz..Nekem néha a memória szokott viccelődni. Ma valamiért pl. a fényerő beállítás rakoncátlankodott, Nem találta a helyes fényerőt. Néha laggol, pedig nem használok több alkalmazást mint régebben.
Nokia 7+ ról váltottam.
OPX miatt váltottam vissza. Nagyon tetszik a készülék, de van 1-2 dolog ami zavar. Remélem tudják javítani. Jó lett volna a vezetéknélküli töltés is. -
gretzky77
veterán
válasz
pitiless #414 üzenetére
Hát az elküldött sms-re az a válasz jött,hogy nem vagyok jogosult,bár sztem amikor aktiválták a voltet akkor a vowifit is. Amiket írtál beállításokat azokat megcsináltam bekapcsoltam,de semmilyen ikon nincs. Az előző telefonom jelezte a Voltet a Nord viszont nem,de működik, mert hívás közben marad a 4g, vowifit, hogy tudom neked megnézni,hátha az is megy csak nem jelzi.
Mégegy kérdés, ha ujjlenyomattal védem,akkor fel kell éleszteni a kijelzőt és csak utána aktív az ujjlenyomatolvasó, valamint duplakoppos lezárás van, de ébresztés nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest