-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Samsungra - ha jól emlékszem -, ott volt a Kingroot.
A BL+rootolt rendszer mentes root csak gányolt, nem az igazi. Nem egy app tenne hozzá a rendszerhez sokat a rottal, hanem több. Pl-:
(TiBi, Swift, AdAway, Biztonságos rendszer törlő, BusyBox Pro, Macrodroid, Material Terminal, SD Maid, Solid Explorer, True Phone, TWRP Manager, Wake On Lan), csak ezek ugrottak be azonnal. A rootolókat le sem írtam.
Persze, a sima telefon használathoz egyik sem kötelező. -
LógaGéza
veterán
-
szlaci888
aktív tag
Pedig arról írtak, hogy az első OpenBéta a DP6-ból lesz.
https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-4-for-oneplus-7-pro-and-7.1086050/ -
szlaci888
aktív tag
-
Jah, egy határ sz@r az az újság. Csak a fritzbox mindenből, és csak a Samsung minden másból. Kontár balf@szok gyülekezete, egy fordított anyag az egész amúgy is. Csak jelzem, hogy az az arc, aki sokáig a magyar kiadást menedzselte, egy ideje már a hétvégi hardverajánlót írja a prohardveren. Olyan is.
-
Köszi, pompásan működik, böngészőben görgetéskor látni a különbséget, én pc-n minimal adb-vel adtam neki meg jogot.
Szerencsére san01 megkímélt a hosszas parancs pötyögéstől
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
-
*Mukeey*
addikt
Az komoly lenne, ha ilyet meglépnek. Egyáltalán, miért jó ez a guglinak? Ettől több Pixelt adnak majd el? Nem ilyen baromsággal kéne eröltetniük a telóikat, vinnék azokat bőven, ha nem lennének igy elszállva az áraikkal. 1-2 év múlva alap lesz a 90 vagy 120hz kijelző a felső kategóriában, onnantól ezt elfelejthetik...
-
LógaGéza
veterán
Ugreent használok, teljesen jól működik.
Egy kis off: foglalkozunk konferenciatermek kiépítésével is. Egyik helyszínen egy nagy angliai gyártó konferenciarendszerét építettük be, ami - hogy is mondjam -, kicsit sem az olcsó kategória. Ugye van lehetőség ilyeneknél külső eszközök (főként laptopok) csatlakoztatására. Kinnt volt a technikus kollega a cégtől, és mindenből a saját gyártású kábeleket használták, kivéve a Type-C - HDMI, mert az a fenti Ugreen volt. Kérdem tőle, hogy hogyhogy ez, azt mondta, hogy több ezret raktak már ki belőle,mind nagyon jól bírja, és ár/érték arányban nincs jobb. Neki valahogy elhittem
-
szlaci888
aktív tag
Én használom mióta megjelent. Egészen jól használható, kisebb hibái vannak. Pl. amit Te is írtál, néha elmegy a mobilnet, vannak lassulások néha. DIGI VoLTE profil nincs benne, kézzel kellett beállítani. Nem működik az Android Auto, ez fájó pont nekem, de mivel a visszaváltás full wipe-al járt, ezért maradok már és megvárom a DP5-öt, ami szerintem 2 héten belül lesz, mivel tegnap kiadták az Android Beta 6-ot és utána szokott jönni hamar OnePlus 7 Pro-ra.
-
bordi10
senior tag
Döntsd el, hogy ezek a hibák neked beleférnek-e
Known Issues
Application compatibility problems
Low probability of system lag and stability issues
Google pay not working
The stored fingerprint will be reset, need to set it up again
DP1/DP2 users must wipe data before upgrade
Random artifacts on corners of the display at times
Crackling of audio at maximum volume on Oneplus 7 -
enterlaci
senior tag
Volt legutóbb nekünk is rossz tapasztalatunk, az 5t-re rendelt ult.shield ugyanígy feljött ahogy most te írod. Azt gondoltam egyszeri hiba, installációból ered..
Ok, szóval clearplex, méretpontos(abb), real "clear", oleophobic bevonata újkorában szerinted jobb mint az Ultimateshield. Ha már Te is mondod, lehet megpróbálom, csak ne sajnálnám a 6ezret egy tenyérnyi műa fóliáért -
-
oxide83
aktív tag
Hmm, lehet érdemes kivárnom a lenti üzenet láttán, kérdés lesz-e új mobiljuk idén ősszel vagy idénre ennyi és a 7 Prot frissítgetik tovább
"What was the cause of delaying video capture on the ultra wide and telephoto lenses on the 7 Pro?
It's due to the limited resources we have.
(It has been confirmed that this feature is coming in a later update.)"
-
oxide83
aktív tag
Köszi a videót
. Nagyon tetszik a telefon de a videó minőség miatt szerintem nem fogok ilyet venni. Nagyon jó videókat tudna rögzíteni ha.... nem lenne ennyire kontrasztos, nem csinálna ilyen sötét felvételeket, az árnyékos részeken teljesen elveszik a részlet, ahol árnyék van ott korom sötét van, eltűnik minden részlet. A tavalyi 6-os sorozatnak is ez volt a baja, minden cseszettül sötét volt a videókon, úgy néz ki ezt a gyerekbetegséget a Oneplus egy ideig nem növi ki
. Hangsúlyozom ez szubjektív, az én véleményem, az átlag fotós aki évente csinál 7-8 videót annak bőven jó ez a minőség is.
-
ßrainiac
addikt
En alapbol 4k60-ban videozom, de ertem amit mondasz.
En filmeknel nem szeretem ha tul folyekony xD
De hazi felvetelnel sztem fasza.
Az eleg nagy fail lenne ha nem lenne stabilizalas, mert OP6-ban is volt 4k60-nal. Mondjuk ugy tunik, optikai van, mert 4k30-ra valtva croppolodik a view finderben a kep, szal ott kapcsol be az EIS.
(Annyi hogy en sima 7-esen vagyok, de sztem ugyanugy mukszik mindketton)
-
ßrainiac
addikt
Pedig nagyon szepen latszik hogy van EIS, ez a OP6-nal is igy volt 4k60fps-nel.
Mindjart keresek neked egy videot ahol nincs semmi (ceges telommal keszitve), na az olyan, mintha egy epilepszias kamerazta volna.
Es tudod mi a szep ebben? Hogy allo helyzetbol videoztam.
Na most kepzeld el, milyen egy OIS / EIS mentes video ugy ahogy te setaltal a videon
-
betyarr
veterán
Vagy mint OnePlus magyarországi cége kért egy kártyát a Digi Kft-től. Azaz nem a Digi üzletbe ment be.
talán még ez lenne a legtutibb,mert akkor kezd valami kibontakozni közöttük
Na de említsd meg neki, hogy ha benne lenne hivatalosan akkor könnyebb dolga lett volna.
hát,sztem pont ezen munkálkodik a hölgyemény meg az op is
legalábbis nagyon remélem!
-
GrooveHero
addikt
Angliában élek, itt naponta használnám, ha menne, de a mostani telómon (Xiaomi mi mix3) eu rom van, ami miatt van bootloader nyitva, szóval alapból bukó. Monkulni meg már nem akarok. Még a 3200-as akksi se valami kecsegtető. Mondjuk olyan 5-6 óra sot azért megvan, ha van annyi id nyomkodni, ami azért ritka. Gondolom azért a 4000-es akksi ilyen szempontból jobb.
Vagy vàrjak a 7t-re? -
betyarr
veterán
valójában nem tudom,de nem lehetetlen
mert a csaj azt mondta,hogy küld egy emailt ha jutnak valamire.de csak javíthattak valamit,ha tegnap óta nem tűnt el az ikon
remélem minél előbb lesz profil támogatás,hogy ne kelljen mókolni minden frissítés után.pláne,hogy a telekom is pedzegeti/hegesztgeti a vowifit!
-
Egy gyors teszt, állvány segítségével:
Gyári <---> MGC 6.1 + config <---> Arnova8G2 V2.2 (6.2)
Automatán fotóztam, csak úgy ahogy elindult app már böktem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged