- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
enterlaci #2356 üzenetére
Nekem a Clearplex fólia előtt UltimateShield fólia volt fent. OP5-ön ezt használtam, sőt még mindig ez van rajta. Mivel ott teljes mértékben elégedett voltam így a 7 Pro-ra is ezt rendeltem. Hááát kár volt. Széléről feljön 1-2nap alatt a fólia. Ha tokba rakod akkor azonnal. Nincs nekik "tokbarát" kivitel. Minősége is rosszabb. Sokkal jobban látni lehet, hogy rajta van a telefonon. Clearplex ezzel szembe sokkal jobb. Tapintása is jobb. Kevésbé gyűjti a zsírt.
-
törölt tag
válasz
enterlaci #2356 üzenetére
Ez attol fugg mit akarsz. En nem bantam meg a Clearplexet, neha el is felejtem hogy van rajta.
Ha nem akar valaki varni a foliara, es bajlodni a felrakassal (hibazasi lehetoseg) akkor szerintem nem olyan veszes az ara.
A kalapacsos dologrol pedig annyit, hogy szerintem senki nem tudja milyen anyagbol keszul a folia, de hasznalat kozben eszre lehet venni hogy sokkal puhabb a felulete mint az uvegnek, ergo rugalmas is. Na es ki tudja mennyireSzerintem erre csak akkor kapunk valaszt ha ne adj isten valaki megtapasztalja az esest es megosztja velunk a tapasztalatait.
-
enterlaci
senior tag
válasz
enterlaci #2327 üzenetére
OK. ezeken túl vagyok, látom a leírásból, más dolgom nem is lenne - minthogy vernem kell a tamtam-ot a szolgáltatónál, hogy kapcsolja be a számomra a volte-t. Mi a tapasztalat, milyen mobilokra adják meg biztosan?
OP7-et bemondom, biztos közlik húzzak a p-be..(biztosra mennénk, flottás előfizu, a kapcsolattartót pedig nem szívatnám)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen GPS-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged