- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
oxide83 #2259 üzenetére
GSM Arénán írták, hogy dolgoznak a videó minőség javításán. Fórumon pedig írták, hogy a széles látószög videómód is készül.
Mobilcorneren igen találtam S10+ telót olcsóbban mint a 7 Pro, viszont 1év "gyártói" garancia. A Samsung 2évvel adja az eredeti gyártói magyar garanciát. Ez az 1év biztosan nem hivatalos magyar samsung gari.
De meg lehet venni nyugodtan.
Az a baj, hogy ha valaki mindenben a legjobban szeretné akkor egyszerre kb 4telefont kellene magánál hordania. Az egyik a fotóban jó, a másik a videóban. Harmadik a rendszerben, negyedik a gyorsaságban. -
válasz
oxide83 #2259 üzenetére
Ne terelj! Kivétel nélkül mindenkitől ezért a mondatodért kaptad az áldást:
"lehet venni S10 Plust és P30 Prot ami mérföldekkel jobb telefon"
Ez szimpla f*szság. A telefon nem egyenlő a kamerával. Lehet, hogy Neked igen, meg az is lehet, hogy az átlag usernek is, de ettől még helytelen a látásmód. A telefon egy kommunikációs eszköz még mindig, mégpedig egyre komplexebb, és nem egy DSLR. Aki normális képet akar csinálni, az vegyen tükröst vagy MILC-et ( én is ezt tettem a minap). Minden más szempontból (ahogyan azt néhány példával is alátámasztottam) jobb készülék a 7 Pró, mint a két említett konkurens. Ez nem fanboyság, ez szimpla tény, a specifikáció alapján nem is egy liga, különösen nem a Huawei.
Ha kritikát fogalmazol meg, tedd azt pontosan. Ha azt írod, hogy jobb a kamerája az S10+-nak és a P30 Prónak is, rád sem hederít itt senki, mert ez kvázi tény. A baromságra viszont ugrunk.
@F-ECT$: "akkor pozitív megerősítés kell neki, nem bírja, ha bármi rosszat írnak az ő kis drágaságáról."
EZ még mindig nem az iphone topik. Írhatsz rosszat, ha az igaz, és még sikerül is megfogalmazni értelmesen. A tisztelt topiktársnak ez nem sikerült, ehelyett beköpött a kondérba egy velőset, és most csodálkozik, hogy az visszanyalt.
-
F-ECT$
titán
válasz
oxide83 #2259 üzenetére
A drágább telefonos topicokban gyakran előtérbe kerül az érzelmi vonal az objektív érvek mellett, ami valahol érthető is: ha kiadott 1 havi magyar átlagkeresetet egy készülékért, akkor pozitív megerősítés kell neki, nem bírja, ha bármi rosszat írnak az ő kis drágaságáról.
Szerintem korrekten írtad le a dolgokat, itt túloztál egy picit: " lehet venni S10 Plust és P30 Prot ami mérföldekkel jobb telefon".
Nincs most legjobb telefon, van ami ebben, van ami abban jobb. De ezek elég apró különbségek, a legtöbb embernek majdnem mindegy, hogy melyik flagshipet veszi, jól jár vele. Annak számít a különbség, aki az adott képességet jobban ki szeretné használni, így pl fotós telefonnak én sem ajánlom az OP7 Pro-t, de ettől még 10-ből 9 embernek tetszenek a vele készített képek. -
válasz
oxide83 #2250 üzenetére
"Egyébként 170 körül jó vétel lenne a teló de 235-ért már lehet venni S10 Plust és P30 Prot ami mérföldekkel jobb telefon."
Aha. A NAGY SZART! Jobbak a kamerás képességeik, de hardverben és szoftverben a seggét nem szagolják meg egy 7 Prónak. Részletekbe menően nem érvelek, nézz utána. Már csak az Exynos-szal és Kirin-nel szembeni Snapdragon miatt is lassabbak, és akkor memória mennyiségről, UFS3.1-ről, valóban gyorstöltésről nem beszéltünk. Na és ott a 90 Hz, amit csak azok nem látnak és nem szeretnek, akik direkt nem akarják.
-
tomp
félisten
válasz
oxide83 #2250 üzenetére
Android Q-val jön a tovább dolgozott kamera ezt mondta a OnePlus is.
Lesz széleslátó kamera videó és zoom is. Ezen kívül javítani fogják a videó minőségét is.
235-ért S10+ és P30 Pro? Na hol? Megnéztem a normális üzleteket. 270-től indulnak a 128GB-os modellek. Az egzotikus boltokat ne vegyük ide ami áfa trükkösek meg bolti garanciások...
Amúgy a FilMic Pro appal teljesen más videó minőséget is el lehet érni! -
törölt tag
válasz
oxide83 #2250 üzenetére
Fenykepeztel mar Mi 9-cel? Kozel sincs hozza
Egyebkent meg attol meg hogy a kamerajuk jobb, nem jobb telefonok. Sot, aki jo telefont akar az nem vesz szerintem Emuit, Miuit es tarsait
Ha hobbi fotos vagy akkor teljesen mindegy melyik telefont veszed a csucskategorian belul. Ha barmi masra is akarod hasznalni a kameran kivul akkor batran ajanlom ezt a telefont, es rajtam kivul szerintem meg sokan masok
Az meg vicc hogy egy ilyen telefont 170-ert akarsz megvenni csak azert mert Oneplus.
Egyebkent meg csak vizsgalodas utan eszreveheto hogy el van maradva a kameraja, nem tudom hogy ez hobbi fotozasnal mit szamit -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
oxide83 #2222 üzenetére
videó
Nagy videókat még nem csináltam. Azt majd e hónapban fogok.
Gondolkodom a FilMic Pro app megvételén. Van benne hivatalos OP7 támogatás és kapcsolható az OIS. Oké a GCam is tud OIS-t de valahogyan nem olyan pontos mint ebben.
Pedig azt gondolnám, hogy egyforma de nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest