- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #4752 üzenetére
Ki tudja
-
Carvus
senior tag
válasz
CptAdamica #4724 üzenetére
Mikor megjelent én rendeltem egyet pirosba, de egyelőre marad tartalék, legfőképp mivel nekem nagyon csúszik a kezemben a gumis felülete, és nem szállhat versenybe a kék Nillkin Frosted Shieldemmel, aminek ugye a recés a hátulja és tökéletes tapadást biztosít + szvsz baromi jól is néz ki!
Illetve kicsit bumszli is, mondjuk legalább biztosan jól védi telót, de már megszoktam mostani vékony tokot. -
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #4727 üzenetére
Igen. Es a kamerat is.
-
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #4724 üzenetére
Anyosomeknak vettem Redmi Note 7, vagymire.
Jo tok, de sztem semmi extra. Harmadennyiert is vannak jok.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #4690 üzenetére
Ez igy ebben a formaban...
Van olyan hogy full csomag, amikor az egesz romot lecsereli ez 1-2 gigabyte biztos van.
Meg van a szigoruan egymasra epulo incremental update, ez csak a megvaltozott dolgokat tartalmazza az elozo verziohoz kepest, ez csupan parszaz megabyte.
De amit a telefon magatol felajanl telepitesre, azt nyugodtan fel lehet tenni. Sajat magat nem bssza el. -
total90
veterán
válasz
CptAdamica #4518 üzenetére
Nem és Whitestone-nál nincs jobb a piacon. Nekem volt S8+-on, Note 8-on és most OP-on is.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #4595 üzenetére
Nem en voltam
tomp
elvileg ki lehet hajtani vagy mi, de biztos nem adnanak ki ilyet -
Izzé
őstag
válasz
Nem tud befolyni. Nézz meg egy videót róla.
Szerk [link]
-
törölt tag
válasz
Eleg suru, igy nem tud bemenni, nem kell tole felni. Az ilyeneket ugy szoktak felrakni hogy tocsog tole a kijelzo
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nem lesz baja
Én is folyadékkal raktam fel -
Izzé
őstag
válasz
CptAdamica #4491 üzenetére
Whitestone dome.
Edzett hajlított üveg, ettől szvsz nincs jobb hajlított kijelzőre.
Pár napja jött meg az enyém is, tapintásra hibátlan, az ívelt oldalakat nagyon jól fedi, egyedül az alsó " kávánál" lehetne 1-2mm-rel hosszabb. Felrakni nagyon nem olyan mint a hagyományos kijelzőkre, ehhez komplett szerelő szett van folyadékkal és uv lámpával. Valszeg azért is ilyen drága
Szerk. Ami kimaradt: az ujjlenyomat leolvasó ugyanúgy működik ill. van most hozzá kupon is amivel még 25% lejön: DECSALE25 -
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #4491 üzenetére
Screenknight
-
betyarr
veterán
válasz
CptAdamica #4243 üzenetére
hja.én revoluttal voltam muszáj fizetni,mert épp akkor nem ment op-éknál a pp fizetés.én viszont már tűkön ültem,meg féltem,hogy elfogy a 7pro.vártam vagy 1 napot,aztán úgy döntöttem fizetek revo virtuális kártyával.kifizettem,aztán rövidesen visszaállt a pp fizetés.
mind1.a revo-n úgysem tartok sok pénzt,illetve lehet le is cserélem a virtuális kártyát,aztán nézegetheti a számokat,aki ellopná/ellopta.mert hát ki tudja.op lehet csak próbálja szépíteni a dolgokat... -
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #4020 üzenetére
Jahogy felveszed a videot, nem pedig lejatszol.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #4018 üzenetére
Es mi lenne az elvart mukodes? Egy kakofon hangzavar?
-
bordi10
senior tag
válasz
CptAdamica #4015 üzenetére
???
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #3963 üzenetére
Nem egyáltalán nem jobb. Személy szerint én kezdek elégedetlen lenni az üzemidővel, a hét elején letöltam egy Budapest-> Kecskemét->Kiskunhalas-> Budapest körutat kemény 4 óra SOT-al zártam a napot épphogy 1% on (volt benne GPS is 1,5 óra). Úgy hogy összesen ment 9 órát a telefon. Minden darkmód mellett. Akárhogy is emlékszem vissza a 6T ennél jobb volt.
Mindenki más tökéletesen elégedett az akksival? -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3963 üzenetére
Abban most most nincs új hír!
Amúgy LTE Only módban még sehol nem szakadt meg az aktív VoLTE hívás. A szolgáltatók bermuda háromszögében(Fővám téri 2-es villamos megálló) is használható. Igaz felfelé indulva a villamossal egy pillanatra nagyon rossz lesz a hívás minősége de a cella megtartja a VoLTE-t. -
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #3932 üzenetére
Fura, nekem sosem akad, akarhogy allitom meg / inditom el.
Viszont ha a BT fejest a TV-hez csatlakoztatom (szinten droid), akkor elofordul h akad. Ilyenkor fejes kikapcs, bekapcs es mukodik rendesen.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #3929 üzenetére
Nálam akkor kezdi el ha headsettel megállítom elinditom. Ezek szerint ez inkább Spotify bug, már kezdett felbaszni. Nekem csak a full restart segít.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3927 üzenetére
Nálam ha zene közben indítom el a felvételt akkor automatikusan leáll a zene a bt fülesben. Felvétel leállítása után a zene folytatódik. Hiba nélkül. Tidal és USB Audik Player Pro app esetén is.
Sőt Filmic Pro appnál a telefon által hallott hangot továbbítja a bt fülesre. -
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #3861 üzenetére
Ha megszokod, nem.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
CptAdamica #3744 üzenetére
1 órája, de ezek olyan bubik, ami alatt porszem van, így nem fog kijönni.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #3711 üzenetére
Amikor megjött a 10. Napokig ment, nem jött fel a kártya mint régen de csippant és sikeres volt a trx. Aztán most már semmi, próbáltam törölni a kártyát, újra hozzáadni de mivel nincs saját terminálom nem fogok magamból hülyét csinálni minden egyes vásárlásnál.
-
SharpSA
veterán
válasz
CptAdamica #3711 üzenetére
Nem tudom nálad mi van, de nálam kb mindig müködik. Van ritkán olyan, amikor 2., netán 3. "odatartás" után lesz jó, de ez is ritka.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
CptAdamica #3678 üzenetére
Ugyanez van akkor is, miután az app frissült. Be kell jelkezni újra az app-ba. Párszor már megszívatott és persze pont akkor nem volt nálam kártya... Nem volt kínos, mögöttem a sorral...
-
SharpSA
veterán
válasz
Hogy lehet másként fizetni a telefonnal, ha nem nyitod meg a Simple-t? Mert abban van a kártya menü...
-
tomp
félisten
válasz
Na igen ilyen esetben jöhetne egy értesítés, hogy módosult az ÁSZF fogadd el a további fizetéshez...
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3594 üzenetére
Nem sajnos ez nem az. Itt maga a Simple inkompatibilis az Android 10-el. Sajnos nem volt idejük elkészíteni a kompatibilis verziót.(LOL) Pár napja volt frissítés de ez még mindig nem az. Ügyfélszolgálat szerint már tesztelés alatt van. Addig nálam marad a Google Pay.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3372 üzenetére
Elméletileg az európai eseményen lesz csak bemutatva a Pro.
Amerikában a Pro nem kapható ezért kellett a sima T modellt feltuningolni. A 7T Pro sem lesz amerikában. EU Only lesz pletykák szerint. -
törölt tag
válasz
A 2K is elmaradt
TV pedig ha lesz nalunk, akkor az horror aron lesz.
-
zoleeno1
veterán
válasz
jaja, meglepődtem én is... Az a tv odaver, nagyon bejön
Mondjuk az a muki aki promózta nekem rohadt idegesítő volt, de kinek mi
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3303 üzenetére
[Cikk]
A Visa már elkészítette a Google Pay-hez és a G Pay érintéses mobilfizetéshez a magyar nyelvű oldalt is.CHIPman
Simple-t használom mióta elindult az appban az NFC fizetés. Ha érintem akkor a legtöbbször kell neki 1mp mire csippan/sípol a terminál. A zöld LED-es terminálnál kb 1mp mire felvillan az első LED.
Na a Google Pay ezzel ellentétben 1mp-en belül kommunikál a terminállal. LED-es terminálnálon azonnal felvillan az összes! Telefon kijelzőjén pedig sokkal hamarabb előjön a Pay ablaka. Amikor elkezdené a terminál a sípolást már ott a Pay a kék pipával.
Amúgy a Simple és minden más külső app ami tudja az NFC fizetést a rendszer "Tárca" szolgáltatását hívja be. A Google Pay ezzel ellentétben a "Google Pay" szolgáltatást.enginev3.0
Anno OnePlus 5-nél volt egy NFC bug. Olykor nagyobb feszt adott az antennára az OpenBeta. Gyógyszertárban kb 20centiről ment a Simple fizetés... -
CHIPman
nagyúr
válasz
CptAdamica #3309 üzenetére
A 4 zöld lámpának pont az a lényege, hogy egymás után villannak fel, és jelzik, hogy mennyit kell még ott tartani, nem? Nálam bankkártyánál se csippan rögtön.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3287 üzenetére
Süket lettél!
Bullets Wirelesst nem tudom max hangerőre állítani mert szétszakad a fejem. -
CHIPman
nagyúr
válasz
CptAdamica #3287 üzenetére
Viper FX-et használtam az OP6-on, abban lehetett BT hangerőt is állítani. De máshoz szerintem ne nyúlj az OP7pro esetén.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3188 üzenetére
Az első művelethez igen. Rollback zip felrak ami törli a komplett telefont. Boot után pedig ezt telepítsd ezzel lesz EU-s BA romod ami eredetileg is rajta volt.
-
betyarr
veterán
válasz
CptAdamica #3013 üzenetére
igen,ezt már akartam is mondani,hogy azzal nem megy,csak revoluttal.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #3011 üzenetére
Tech2-es Laci azt mondja, hogy itthon az érintéses fizetés még nem megy Curve kártyával sem, szóval akkor jegelés.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #2991 üzenetére
Nem, amikor feltöltöd a revolut HUF számlád akkor azt úgy teszed mintha a bank kártyáddal vásárolnál. Ha felteszel 100e forintot, akkor mintha vennél egy 100e ft-os TV-t. Tehát nem átutalod, hanem kártyás vásárlással töltöd fel. Miért is érdekes ez? Mert például sok hitelkártyánál a kártyás vásárlás nem jelent költséget, nem kell rá kamatot fizetni ha időben visszaadod, de ha átutalod a pénzt vagy kiveszed KP ban akkor pörög rá a kamat azonnal.
A revolut számládról csak akkor tudsz költeni, ha van rajta pénz. Ha van több alszámlád, mondjuk euró, usd forint akkor az adott vásárlásnál látja, hogy ha euróban akarsz vásárolni akkor le tudja onnan venni - utazásnál. Minuszod ott sosem keletkezik, ha adott valuta számládon nincs pénz akkor leveszi arról amin van de akkor is bank középárfolyamon. -
törölt tag
válasz
CptAdamica #2988 üzenetére
Ha ugy szeretned megoldani, akkor Curve.
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #2988 üzenetére
Nem, mert alapból van egy GB bankszámla hozzá. Kártyás vásárlással lehet feltölteni a balanszod vagy banki utalassal a GB bankszámlára.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #2985 üzenetére
Semennyit.
Kartyas vasarlaskent fel lehet tolteni forinttal.Ha kifogsz egy akciot, akkor ingyen postazzak a dombor mastercardot.
-
F-ECT$
titán
válasz
CptAdamica #2985 üzenetére
Semennyit.
-
Mauzes
addikt
válasz
CptAdamica #2975 üzenetére
Revolut-tal sokaknak működik (ami nem magyar, de kb annyira könnyen igényelhető magyaroknak is).
-
Edge
veterán
válasz
CptAdamica #2977 üzenetére
kollegám 7pro-val fizet mindenhol, OTP-nél bankol.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2975 üzenetére
Ha magyar banktól van a kártyád akkor nem! Nem működik vele.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2762 üzenetére
🔥
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2758 üzenetére
Az durva👌
Nálam van a családban p2xl, kiváncsi leszek, na meg, hogy a 6t mikor kapja meg.Eldöntöttem, hogy a kijön a 7t pro, akkor rendelem egyből😆
-
válasz
Hát nem tudom, nekem azért gyanús, hogy nem csak néhány napra tervezhették a legutóbbi bétát
-
enginev3.0
félisten
válasz
Igen
-
ForRedGlory
félisten
válasz
CptAdamica #2656 üzenetére
Neked gaz van a fuleddel, vagy nem azt hallgattad, esetleg hibas volt.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2656 üzenetére
Igen, hallottam hogy hasonlo aron inkabb Bose vagy Sennheiser
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2587 üzenetére
Ha ez igy lesz, akkor r.haggyonmegagugli🤣
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2583 üzenetére
Basszus. Pont most gondolkozok a cserén 7pro-ra, de kezd ez idegesítő lenni. Minek kell ilyen "funkciót" blokkolni? Grrrrr
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2538 üzenetére
Én is ezért tervezek 7pro-ra váltani. De lehet megvárom már a t verziót ősszel. Nagyon vonz a kijelző, nekem az a legfontosabb, hiszen azt bámuljuk😁
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2530 üzenetére
Nálam az USB hibakereső is be volt kapcsolva. Appot elindítva kiírta egy pillanatra az ADB parancs kérését majd tovább is lépett és közölte, hogy sikeres a beállítás.
PC-n nálam "app/sh: not found" üzenetet dobott.Akinek van VoLTE és roamingolt már: visszaérve az országba visszajött a VoLTE vagy újra kellett aktiválni a profilt?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #2522 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2522 üzenetére
Nem kell root.
Root nélkül is megy de rakd fel hozzá a Terminal Emulator for Android appot. ADB-n keresztül tud magának engedélyt szerezni. Ez után már törölheted ezt az appot.
Jack adaptereket nem ismerem. Bullets Wireless-t használok. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2386 üzenetére
Főleg, hogy 1évre az 1TB 10ezer Ft volt.
Most emiatt ha videózom vagy fotózom akkor a telefon mindent duplán tölt fel.
Sajnos a Fotók tárhelyet már kinőttem. Oké ott is van + tárhely de drágább és kevesebb extra jár hozzá. Ugye a OneDrive 1TB-hoz jár az Office 365 is.Az a legcsodásabb ha terhelt 4G cellán vagyok és a feltöltés csak pár Mbit...
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2384 üzenetére
Mert a OneDrive-om 1TB-os...
Google Fotóknál csak 200GB-om van.
Abból már csak 37GB a szabad. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #2207 üzenetére
Ha nem megy az adaptív jól akkor ajánlom a Lux appot.
-
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #2201 üzenetére
Sztem full sotetben tokig is kell hogy levegye.
En ideiglenesen egy Mi 8 Lite-ot hasznaltam egy honapig, annak frankon fogyatekos volt az automata vezerlese, ahhoz kepest ennek semmi baja.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
CptAdamica #2173 üzenetére
Ez egy magyon jó kérdés, én szoktam ilyesmikkel szórakozni, de ha nem szeretnél elszenvedni apróbb problémákat, akkor hagyd fent a gyárit. Vannak apróbb változások, megjelentek új beállítási lehetőségek (ikonok formája, black mód és társai, új a gesztus vezérlés: a visszalépés már az oldalról simítás,....) meg amiket leírtak már a Q újdonságai.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
CptAdamica #2169 üzenetére
Szia, én azt használom kb. mióta megjelent. Használható, vannak vele gondok, olvasgatom a Oneplus fórumát és ott erősen javasolt egy full wipe a telepítés után, ezt majd megcsinálom a hétvégén, mert nekem adat törlés nélkül ment fel. Ha minden igaz akkor megszűnnek a problémáim. Ezt javaslom, ha nem ismered:
https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-3-for-oneplus-7-pro-and-7.1076548/ -
Linkin1994
senior tag
válasz
CptAdamica #1955 üzenetére
Csak a 9.5.9-még nem jött meg
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #1847 üzenetére
és hogy melyik frissítéssel kapja meg a vízállóságot
-
tom_87
tag
válasz
CptAdamica #1812 üzenetére
Na ilyenkor van az amikor kapkod az ember és nem gondolja át a dolgokat: közös számlán vagyunk feleségemmel két kártyával. Ő pont abban az időben (mint kiderült) még vett le 60 ezer forintot, de ugye ezt nekem a netbankom nem írja ki... Bocsánat mindenkitől a szerencsétlenkedésem miatt
.
By the way: már nem is tudtam volna visszavonni a megrendelést, mert a megrendeléstől számított 2 órán belül már feldolgozták és adtak tracking numbert.
-
betyarr
veterán
válasz
CptAdamica #1714 üzenetére
ez valami vakációval egybekötött dolog lehet mert itt a pereputtya is (férj,gyerek)
-
beeep146
tag
válasz
CptAdamica #1651 üzenetére
Képernyő kifelé hordással a zsebben egy problémám van, hogy ha valaki egy táska csatját..stb. valamit véletlenül hozzácsap akkor jó eséllyel a kijelző bánja.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #1651 üzenetére
En ugy hordom, ahogy zhata, de nalam nem jelentkezett ez a problema.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #1592 üzenetére
Én is
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1605 üzenetére
No akkor már meg is rendeltem a német amazonról.
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1602 üzenetére
Azzal szemeztem tegnap. Puhább mint a gyári?
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #1602 üzenetére
Az vékony?
-
beeep146
tag
válasz
CptAdamica #1260 üzenetére
Visszatettem a szürke, múlt héten mutatott tokot, és egyre inkább az a véleményem, hogy a gyártók is tudatosan úgy gyártják ezeket a hajlított üvegeket, hogy tok használatával számolnak...
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #1250 üzenetére
Pedig mar azt hittem ad hozza a Nillkin olyan kis valamit
De gondolom a tok tenyleg gyari stb.
Johet, koszonom! -
törölt tag
válasz
CptAdamica #1247 üzenetére
Hivatalos oldalrol rendelted?
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #1186 üzenetére
Szerintem jo lehet mindketto, Olixar-rol is azt olvastam hogy nagyon egyszeru felrakni a seged kellekekkel.
Nilkinnel nem tudom eldonteni mi a kulonbseg az uvegek kozott. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1167 üzenetére
Nálam ez apptól is függ. Pl Tidal lehalkít értesítésnél. USB Audio Player Pro viszont nem. Ott halkan jelez csak a zene alatt.
-
BeastMode
őstag
válasz
CptAdamica #1167 üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #1049 üzenetére
Igy van.
-
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica #1034 üzenetére
De így néz ki.
Én nem a hívásnál kerestem a kihangosítási lehetőséget, hanem a Beállítások alatt, hogy híváskor ne kelljen mindig ezzel foglalkozni, de nem találtam. -
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica #1006 üzenetére
OK köszi, de nekem Nova launcherem van. Lehet, hogy elsüllyesztettem valahová a ki hangszórót. A beállításokban esetleg valahol?
-
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica #805 üzenetére
-
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica #801 üzenetére
Nekem ez jött át.
1. Végre ráértem a hétvégén, és lementem a házamhoz-telkemre, stb.
Az út unalmas volt. (Felhők az égen.)2. A kert viszont ragyogott, frissen öntözött és gondozott. (Naplementekor, vagy napfeltekor a mély árnyékok fokozzák a kontrasztot és a színhatást, ami vidám, megelégedett hangulatot ad.)
3. Pláne a kutyus gazdit leső mosolya!
4. A negyedik kép kifejezetten jó: mutatja az optika erejét abban, hogy miként lehet a mélységélességgel játszani, hogy azt mutassa, amit szerenénk láttatni.
(Remélem, automatán volt).
5.-6. A két utolsó képből árad a nyugodtságod. Ezek letisztultak, látványuk átsugárzódik a nézöre is.
(Már ráértél a tájjal is foglalkozni.)Köszi.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #558 üzenetére
Ilyenben en is benne lennek, ha valaki Szegedi es rendelne szoljon
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #542 üzenetére
Az Olixar es a Nillkin kozott vacilalok
-
SharpSA
veterán
válasz
Vajon ezek közül melyik jó igazán, amelyiket szinte nem is lehet észrevenni?
-
S@s
tag
válasz
Na végre...
CHIPman: ezt nem tudtam...
-
tixem
addikt
válasz
CptAdamica #160 üzenetére
Én már csak ilyen maradi vagyok. Ha a Samsung elhagyja, hát elhagyja. Majd veszek Xiaomit vagy akármit amin majd lesz
Majd ha végleg eltűnik minden létező telefonról, akkor talán napirendre térek felette.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
CptAdamica #107 üzenetére
Azt mondta, hogy van a plázában egy Xiaomi stand. Ott vette.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Mi9-et nem lehet hivatalosan kapni? Munkatársam most vett nemrég Győrben.
-
tixem
addikt
válasz
CptAdamica #99 üzenetére
Akkor 5 hónap. Engem nem zavar. Ez akkor lenne lényeges, ha ezidő alatt a 7 pro ára bezuhanna. De ismerjük már az üzleti modellt. Ez a 700 euró nem fog mozdulni sehova :)
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #69 üzenetére
Nyilván nem harapsz abba a kézbe ami enni ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest